- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, benézted.
Kevered a response time-ot az input laggal.
PH! inputlag tesztmérés szerint:
Samsung 244T : átlag 32, maximum 63
Dell 2407WFP: átlag 31, maximum 46Többi indok? Csak a rosszabb feketét hoztad fel az input lagon kívül. Erről sajna nem tudok nyilatkozni. Nekem S-IPS paneles 2007WFP van. Ennél elég homogén, nincs bevilágítás, viszont lehetne kicsit mélyebb a fekete.
-
"A Dell 2407WFP-ről egyre inkább bebizonyosodik, hogy más panellal készült, de hogy más elektronikával, az biztos, ugyanis a maximális érték esetében jóval alacsonyabb, 46 ms volt..(inputlag)." Itt a szerző a Samsung 224T-re gondolt, mint más paneles, vagy elektronikás...
Ezt nagyon benézted, ugyanis itt éppen azt mondják, hogy elektronikában jobb a Dell, mint a Samsung. Input lag esetében mindig a kisebb érték a jobb.
-
válasz
DarkLyrics #2449 üzenetére
Meglepően jól szerepelt a 16 ms-os S-IPS paneles Dell 2007WFP, szakavatottak azonban jól tudják már, hogy az egyes paneltípusok esetében a megadott válaszidők másképpen értelmezendőek.
[L:http://prohardver.hu/teszt/szelesvasznu_monitorok_tesztje/a_fekete_es_az_utanhuzas.html][/L]
Ilyenem van, nem kevés a 16ms (6ms grey to grey).
-
válasz
Interceptor #2391 üzenetére
Ez így van ,de azt azért hozzátenném, hogy filmeknél gyakran van olyan, hogy néhány jelenetben a fekete a domináns az egész képernyőn. Ilyenkor észre lehet venni a lilulást, ha nem pont szemből nézed. Persze azért ezzel együtt is sokkal jobb, mint bármilyen TN paneles cucc.
[Szerkesztve] -
válasz
Interceptor #2382 üzenetére
Nekem is ugyan ilyen van, szintén tegnap óta. Tényleg nagyon jó monitor, az E207WFP-t fényévekkel veri. Gyönyörű színek, kiváló betekintési szögek, nuku pixelhiba. Egy dolog van, amiben kicsit elmarad a várakozásaimtól: a fekete. Ahogy a PH! tesztben is említették full fekete képernyő csak szemből van, kicsit oldalról nézve már lilul a széle. Ennek ellenére 100e alatti szélesképernyősök között ez a jelenlegi best buy.
hardzsi2
Ne sajnáld, hogy nem kaptál 215TW-t ,mert iszonyatosan input lagos, ezért FPS-re nem ajánlott vétel. Ha kicsi(szerintem egyáltalán nem) a 2007WFP, akkor vegyél 2407WFP-t ,vagy Acer 2423-at. Nem muszáj natívban hajtani őket, egész tűrhető képük van 1680x1050-ben is.
[Szerkesztve] -
válasz
DarkLyrics #2347 üzenetére
Inkább a 2007WFP-t vedd, mert nem sokkal drágább és minőségi ugrás.
-
válasz
d@minator #2104 üzenetére
Valóban nem kell mindent elhinni, de ha többen mondják ugyanazt, akkor valószínű, hogy úgy van ahogy mondják.
Lehet, hogy ''nemhajtjaki'' a 3200-as Athlon egyiket se de akkor sem jelenthető ki az hogy ne vegyünk gyorsabb VGA-t, mert nem hajtja ki és nem érdemes. Igenis érdemes.
Ha a pénz nem számít, akkor valóban érdemes jobb VGA-t venni, mert némi fps növekedésre számítani lehet. Ez azonban nem áll egyenes arányosságban a költségekkel.
Hogy egy kicsit on is legyek: Holnap érkezik a Dell 2007wfp-m, kíváncsi vagyok hogy a 256megás 1950pro mit szól az 1680x1050-es felbontásoz játékok alatt. -
válasz
greatchaos #1738 üzenetére
Ennyiért jó vétel volt. Nem ismerem ezt a moncsit,de ebben az árkategóriában csak TN+film panelest kapni. Az 50e alatti 19colosok tudása között ha jól tudom csak nüansznyi különbségek vannak. Azt szokták ajánlani, hogy azt vedd, amelyik olcsóbb és több rá a gari. Ilyen szempontból jól választottál.
-
válasz
hehehehe #1728 üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Én már csak a szebb feketéje miatt is a Dellt választanám. Ráadásul általában viszonylag közelről nézem a képernyőt és nem is mindig pont szemből, ezért nekem számít a betekintési szög is. A színhelyesség nem elsődleges szempont, de azért minél jobb, annál jobb.
-
Sziasztok!
Meglepődve olvasom, hogy sokan TN paneles monitorokat ajánlanak/vesznek a viszonylag magasabb árkategóriában is.(80-100e) Én is új monitor vásárlása előtt állok. Az én kiszemeltem a DELL 2007WFP, ami szinte minden tesztben kiválóan szerepelt(köztük a PH!-n is) és kb brutto 90e környékén beszerezhető. Az S-IPS panel sok szempontból jobb választásnak tűnik, mint bármelyik TN. Eredetileg én is 22 colost szerettem volna ,de nincs rendes(nem TN) panellal szerelt modell, ezért inkább lemondok 2 colról a jobb képminőség, a jobb betekintési szögek és a homogénebb fekete érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged