Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 Ultra - can't touch this
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
Üdv!
ma voltam mediamarktban, és néztem ezt a BenQ-t. G2200W (DVI-s meg minden) (iponon van ami fullhd-s csak az túl nagy felbontás egy 22es monitorhoz)
És találtam még ezt a Samsungot 2243BW
Samsung képét nem láttam, de jókat hallotam róla, viszont mostanában benq-t is dícsérik, és dilemába vagyok

Ha valakinek van valamelyik, illetve tesztelte , akor mi a véleménye?
Melyik élesebb/homogénebb (szinek és bevilágítás)Előre is thx

-
REDeath
őstag
üdv!
Karácsony után szerintetek esni fognak picit az árak?
szeretnék egy 22-24 colos wide monitort, főleg munkára, filmnézésre, játszani mostanában nem sokat szoktam.
persze a 24-esek elég drágák, 22-eseknél az 1680*1050 elég kénye hogy legyen, de láttam megjelenni mostanában fullHD-s monitorokat 16:9-es aránnyal, azzal a filmek tökéletesek lennének
Ha viszont a pénz is számít és perszehogy számít, akkor meg inkább 22-es irányába kezdek nézelődni
Szóval érdemes valami karácsonyi akcióféleségben körülnézni, vagy inkább utána, miután lecsillapodott a vásárlási láz?
Ja és tudom, hogy tn panelek nem valami jók homogenitás/bevilágítás szempontjából, de csak van olyan modell amelyik azért szabad szemmel 95%-ban homogén nem?Teszteket nézegettem ph-n, és eléggé vegyes a mezőny ebből a szempontból.
Ja meg hol érdemes körülnézni? Vannak ilyen "jólárasított" kisebb boltok, vagy inkább irány mediamarktba?
üdv: B
-
REDeath
őstag
válasz
hehehehe
üzenetére
persze hogy vinné nem natívban, nade úgy meg csúnyák a játékok.
vagy egy 1680X1050 felbontású wide monitor tudja az 1440*900-at is visszafelé? (bár kicsit szemcsés lehet szvsz)
arra is gondoltam, hogy esetleg 20-ast szerezni a közeljövőben, és meglesz az még úgyis ha gép/platform váltás/újítás lesz... nemtom, sajnos ezen fogok szerintem filózni meg szenvedni egy pár hetet

2ms és 5 ms közötti észlelhetőségről mi a véleményetek? -
REDeath
őstag
fenébe, megint 5 perc után jutott eszembe...
online játékoknál gondolom fölösleges, mer sejtem hogy az anti-cheat egyből kidob megnövelt FOV-al (látótér).
konkrétan neten lehet játszani pl CoD2-vel?
remélem stratégiákban nem lesz hülye wc3-as streching -
REDeath
őstag
hi mindenkinek
wsgf-en nézegetem screenshotokat és meggyőztek
amiket néztem LG L194WT 46 körül kapható 19''-os 5ms...
ennek komolyabb társa L196WTQ. a kérdésem hogy szemmel észrevehető különbség van-e a 2000:1 és 3000:1 dinamikuskontraszt és 5ms illetve 2ms között?
(ha valakinek van személyes tapasztalata pls írja le)
még néztem az LG L204WT 20''-os monitort is, de ennek már nagyobb a felbontása és nem biztos hogy a 6600GT-m örülne neki
viszont csak 2 ezressel drágább az L196WTQ-nál 
és egy másik fontos kérdés, hátha van még itt 6600GT tulaj. az 1440*900-as felbontást hogy bírja ez a kártya? mondjuk elvileg ez kevesebb pixelt jelent mint az 1280*1024-es felbontás
ha újabb vga-m lenne akor egyből az L204WT-t venném, de most nem tervezem vga vásárlását, ha veszek akkor platformváltásal egybekötve veszem (s939) de azt idén még semmiképp. igaz az is lehet hogy a wide is várat magára még és talán majd jövőben valamikor új platformmal együtt jön egy L204WT kaliberű szépség
ui: ezekről az LG-kről amúgy általánosságba miket mondanak? bevilágítás van rajtuk, vagy nem zavaró egyáltalán? meg úgy általában 5ms és 2 ms közt az ember észleli a különbséget?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- Posta, csomagküldés
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Célegyenesben a Yettel TV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest