- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
old_artist
addikt
válasz
Interceptor #9270 üzenetére
Üdv!
Kizártnak tartom, hogy 178°-os legyen egy TN+film paneles monitor, már csak a gyártás technológiájából adódóan sem! Ez csak elírás, vagy ahogy szoktuk nevezni "parasztvakítás".
-
old_artist
addikt
válasz
Interceptor #9248 üzenetére
Üdv!
Csak ennyit tudok róla, hogy
Dell 2009WFP: 5ms, 20"WS (állítólag Samsung) TN Film panelos. -
jamye
csendes tag
válasz
Interceptor #2512 üzenetére
Szia!
A te 2007WFP-den ha teljes képernyős középszürkét állítasz be (RGB:108, 108, 108) akkor nem látsz olyat, hogy a kép hullámzik? Egyébként nem kell, hogy teljes képernyős legyen, máshogy is látszott azon, amit nekem volt.
Először A04-es volt, azt cserélték, kaptam egy A03-ast, azzal ugyanaz volt a helyzet és mind a kettő LG paneles volt.
Egyébként külföldi fórumokon is panszkodnak erre a hibára, de a DELL nem foglalkozik vele. Van, akinek A05-ös szériából van, de ugyanúgy rossz.Ha neked ilyen hibád nincs, akkor mázlis vagy.
-
ikori
csendes tag
válasz
Interceptor #2523 üzenetére
Ja! Azért van Acerem!
-
ikori
csendes tag
válasz
Interceptor #2518 üzenetére
És akkor ezekben a verziókban más-más panel figyel?
-
ikori
csendes tag
válasz
Interceptor #2516 üzenetére
Éppen minap olvastam egy véleményt, hogy mennyire zavaró, hogy a gyártók ugyanazzal a névvel hozzák ki a monitorjaikat, némi betű toldásával akkor is, ha teljesen más panellel szerelik!
Ez teljesen megtévesztő! Nem értem mi ennek az oka, talán nincs elég betű és szám az ABC-ben? pl. az Acer AL2423W első körben csak így simán létezett, aztán beszivárgott az A jel, ami ugyanazt a monitort jelölte, és egy B, ami egy TN panelest. Sokan csak az "árig" láttak el, és jól ráfáztak. Mondhatja valaki, hogy megérdemlik, mert ha mi tudjuk mindezt, akkor neki is kéne, viszont sok helyen ezt nem is reklámozzák(jó kis betűvel a részleteknél írják, ha írják!), és megtévesztik a vásárlót.
Szerintem ez is az üzlet része(= szándékos), azaz minél több pénzt kiszedni belőlünk, a lehető legkevesebb befektetéssel! -
ikori
csendes tag
válasz
Interceptor #2513 üzenetére
Amennyire én emlékszem: Nem volt feketéje, és a sarkoknál nagy volt a bevilágítás. Nem tudta beállítani, hogy ne fáradjon el a szeme tőle. Neki ez fontos, mert mozgássérült és egész nap a monitor előtt dolgozik, ill. akkor is ott ül, ha nem dolgozik!
Nekem azt mondta, hogy a színei sem tetszettek neki, egyedül csak a kinézete miatt gondolta, hogy kipróbálja, mert az vitathatatlan, hogy nagyon szép!
Egyébként a márka hűségről én sem vagyok híres, ezért vettem most az AL2423WA-t. Ami egyébként teljesen hibátlan az iménti felsorolásban említettekben(mármint szerinte is.).
-
wwhy
veterán
válasz
Interceptor #2513 üzenetére
már írta: mert megteheti
-
ikori
csendes tag
válasz
Interceptor #2509 üzenetére
Elsősorban igen, de volt S-IPS, és PVA-s is ami gáz volt! Szerintem nem tudnak elektronikát gyártani rendeset! Nem tudom. Én nem akarok pálcát törni, csak a véleményemet írom le, amit az adatokból vontam le ami a rendelkezésemre állt a választáskor. Meg lehet győzni, hogy a leírt, számomra gázos dolgok, nincsenek jelen egyes más típusoknál!
-
wwhy
veterán
válasz
Interceptor #2455 üzenetére
hali, előtted többen is jelezték ezt a hibát, szintén A04-nél. Kipróbálnád, h nálad mi a helyzet? illetve - ha nem titok - hol/mennyiért vetted?
leveszem a fényerőt, hogy már ne égesse ki a szemem (30%), akkor bizony vibrál a kép. A sötétebb szürkéken nagyon látni, de szinte bármely homogén felületen.
Ha felveszem 50%-ig, akkor nem veszem észre egyből, de sajnos ott is látszik és nagyon fárasztja a szemem. -
Mauzes
addikt
válasz
Interceptor #2467 üzenetére
22"-est...?
d@minator: Nem hinném, hogy minden filmet meg lehet szerezni DVD-n (nemhogy HD-ben, ajjaj...). Vagy pl. sorozatokat, ahol mondjuk egyféle release terjed el.
Nem mintha én nem a legjobbat keresném, de azért gondolni kell ilyenekre is. -
M@trixfan
addikt
válasz
Interceptor #2430 üzenetére
Ez egyébként ''pan scan'' funkcióval megoldható. A kollégának vagy nagyon nehezen esik le a tantusz vagy csak jól szórakozik.
-
Primőr
aktív tag
válasz
Interceptor #2407 üzenetére
De hiába konvertálod át 16:10-be, ha az alap felvétel 4:3-as, vagy valami más, mert akkor torz lesz a kép, még ha be is tölti az egész monitort.. Nem igaz?
-
Primőr
aktív tag
válasz
Interceptor #2401 üzenetére
Ez egyszerűen nem igaz. A divx-es filmek abszolúte nem 16:9-re vagy 16:10-re vannak beállítva, hanem attól függ, milyen arányban tömörítették be. jelenleg ilmem sincs, ami kitöltené a monitort, és ne lennének nagy csíkok rajta, pedig jónéhány film van itt.
A játék meg más dolog, játékra jó a moncsi, filmet meg inkább akkor tévén nézek. -
válasz
Interceptor #2391 üzenetére
Ez így van ,de azt azért hozzátenném, hogy filmeknél gyakran van olyan, hogy néhány jelenetben a fekete a domináns az egész képernyőn. Ilyenkor észre lehet venni a lilulást, ha nem pont szemből nézed. Persze azért ezzel együtt is sokkal jobb, mint bármilyen TN paneles cucc.
[Szerkesztve] -
válasz
Interceptor #2382 üzenetére
Nekem is ugyan ilyen van, szintén tegnap óta. Tényleg nagyon jó monitor, az E207WFP-t fényévekkel veri. Gyönyörű színek, kiváló betekintési szögek, nuku pixelhiba. Egy dolog van, amiben kicsit elmarad a várakozásaimtól: a fekete. Ahogy a PH! tesztben is említették full fekete képernyő csak szemből van, kicsit oldalról nézve már lilul a széle. Ennek ellenére 100e alatti szélesképernyősök között ez a jelenlegi best buy.
hardzsi2
Ne sajnáld, hogy nem kaptál 215TW-t ,mert iszonyatosan input lagos, ezért FPS-re nem ajánlott vétel. Ha kicsi(szerintem egyáltalán nem) a 2007WFP, akkor vegyél 2407WFP-t ,vagy Acer 2423-at. Nem muszáj natívban hajtani őket, egész tűrhető képük van 1680x1050-ben is.
[Szerkesztve] -
hardzsi2
aktív tag
válasz
Én Samu 215TW-t akartam venni, mert minél nagyobb kellene játékra, ám TN panel nálam kizárva és a 24''-os 1920-as felbontása már erős lenne (mondjuk egy Crysis-hez...). Sajna úgy tűnik (tegnap és ma több nagykerben történt érdeklődés után) hogy a Samu kivezette ezt a monitort a piacról, így ez a vonat már elment...
Beszélgetve egy Dell 2007WFP tulajjal (aki szintén csak játékra használja) úgy tűnik, hogy végül nálam is ez lesz a nyerő. Félek azért, hogy egy picit túl kicsi lesz, de inkább legyen szép a képe...
Picit szánalmas szerintem, hogy nincs ma a piacon 21-22''-os méretben (1650x1080-es) minőségi paneles (IPS vagy xVA) monitor, bár szerintem minden játékos ilyenre vágyna.
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
válasz
Ritka az ilyen boldog ember
) és a pivot is működik? mert panaszkodtak itt rá vmiko régebben
-
FaTHI
őstag
válasz
Interceptor #1988 üzenetére
Én is idéztem ezt olvastam: ''olyan a szememnek,mintha zseblámpával világitanának bele'' nem én találtam ki és ez lett volna a kérdésem is tehát?
-
wwhy
veterán
válasz
Interceptor #1988 üzenetére
ÁVÓ-s vallatás
-
d@minator
addikt
válasz
Interceptor #1957 üzenetére
-
golyani
őstag
válasz
Interceptor #1958 üzenetére
csakne lenne rajta hangszóró
-
wwhy
veterán
válasz
Interceptor #1953 üzenetére
Szerintem 226, mert a 2232 a 223BW-re hajaz, és mint lentebb megjegyezték, olyat senki sem akar
-
TeeJay
félisten
válasz
Interceptor #1938 üzenetére
hát de ha a színekre vagy a legkényesebb akkor ne vegyél TN paneles monitort
a Samsung 226BW és CW az TN paneles szóval hiába az új háttérvilágítás
még így sem fog 24bites színmélységet adni mint a drágább paneles monitorok
szóval te valami PVA MVA paneleset nézz ki bár az lehet 2x ennyibe fog kerülni ilyen méret mellett -
TeeJay
félisten
válasz
Interceptor #1933 üzenetére
teljesen ugyanaz a monitor csak a CW-ben már az újfajta háttérvilágítás van amitől állítólag szebben adja vissza a szineket.
na ha ez megér plusz 20-25ezer forintot akkor vedd azt
amúgy meg a 226BW már úgylátom kifutó termék lesz helyette most nyáron jelentették be a 2232BW-t ami meg elég jól néz ki és jobb képet produkált abban a tesztben amit itt pár HSZ-el előbb benyomott valaki. -
medvegy
aktív tag
válasz
Interceptor #1904 üzenetére
a 206/226bw sztem tökéletes választás.... egyetlen hibájuk van: nem lehet őket minmálisan sem előre dönteni.... pedig pl ágyról filmnézéshez a betekintési szög miatt jó lenne...
-
hehehehe
tag
válasz
Interceptor #1904 üzenetére
barmelyiket megveheted nyugodtan. samsungot nagyon sokan vesznek, de lg olcsobb. egyikrol se hallottam meg rossz velemenyt, enis valszeg lg-t veszek ugyanazt mint te csak 22est (l226-wtq-sf)..szal sztem mindkettovel jol jarsz.amelyik jobban teccik azt vedd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged