- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz
old_artist #9249 üzenetére
Hi!
Hogy lehet tn film paneles 178-as betekintési szöggel? Akkor ez most nem a 2007WFP utódja???
-
Interceptor
addikt
Dell 2009 WFP-ről van valakinek valami infója teszt stb?
-
-
Interceptor
addikt
"Nem volt feketéje, és a sarkoknál nagy volt a bevilágítás"
Ez érdekes vajon melyik verzió volt?Az enyémmel ilyet nem tapasztaltam. Egyébként a szinekkel vagyok a legjobban megelégedve,nálam az volt a legfontosab szempont,de az általad emlitett jelenségekkel nem találkoztam pedig kivizsgáltam rendesen
A04-es verzióm van.Prohardveres cikk is meggyőző volt ott még az A03-as verziót tesztelték,az előtte lévők állítólag ganék voltak.
-
Interceptor
addikt
válasz
DarkLyrics #2454 üzenetére
én fps-t is nyomok rajta,nincs utánhúzás...
-
Interceptor
addikt
válasz
DarkLyrics #2451 üzenetére
Figyi nekem Dell 2007WFP van egyáltalán nincs utánhúzása,eddig még nem tapasztaltam de nézd meg a teszteket,azok sem hazudnak!A Samsung 215TW fele annyi ms-el van feltüntetve de mégis sokkal nagyobb utánhúzása van.Ennyit erről hogy a gyártók milyen értéket tüntetnek fel.
Semmit ne jelent ne ez alapján ítéljetek a gyakorlat sokszor más eredményt hoz.
-
Interceptor
addikt
Fárasztó vagy
Érdekes módon csak neked van bajod a ws-el nem lehet hogy nálad kéne keresni a bibit,most nem a hardveredre gondolok.Egyszerűen nem is értem a problémádat.Azt várod hogy egy 4:3-as vagy ehez hasonló képarányú filmet a monitorod majd 16:9-be varázsol?Ennyi erővel a 4:3-as monitorokba is beleköthetnél,hogy a 16:9-es filmeket miért nem mutatja teljes képernyőbe fekete csík és torzulás azaz hosszába megnyújtás nélkül.
-
Interceptor
addikt
mivel 4:3-as a felvétel ezért soha nem fogod tudni 16:10-ben nézni széthúzás nélkül,csak 4:3 arányban,akkor meg a monitor 2 oldalát lecsapja,mintha 4:3-as monitor lenne.Nézzél normális dvd filmeket,ha csak tv felvételeket akarsz nézni felesleges a wide screen,bár az NBC pl már nemcsak 4:3-ba nyomja a műsort hanem 16:9-ben is.Hamarosan minden adó 16:9-ben is fogja sugározni az adást.
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
hát nem tudom nincs bajom a filmekkel,vannak dvd-im amit erre találtak ki és vannak divx-ek is azok sem nyúlnak meg persze mint írtad függ a tömörítéstöl is de nálam ezek mind 16:9-hez képarányba vannak tömörítve.4:3-as képarányú filmnél ne csodálkoz ha nyújtja,oda maximum átállitom 4:3-asra a monitoromat és két fekete csík oldalt.
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
A mozifilmek/dvd filmek mind 16:9-hez képarányúak,a monitorod meg 16:10 tehát minimális csík mindenképp lesz.Ha divx-et vagy rendes dvd filmet nézel nem fog széthúzni semmit mivel ws-re van optimalizálva,ha 4:3-as monitoron nézed ugyanazt a filmet akkor alul felül vastagabb lesz a fekete csík mert csak így tudja megtartani a film arányait a player,így 4:3-as monitoron kisebb lesz az egész kép értelemszerűen.De nézd meg a játékokat,ha beállítasz neki egy widescreen képarányú felbontást,pl 1680*1050-et akkor egy mai autós gammában normálisan fogod látni az oldalsó visszapillantó tükröket,egyszerűen többet látsz az autóból és a tájból,míg 4:3-as monitoron 1280*1024-ben nem fogod rendesen látni a kabint és lefogja vágni a tükrök felét is.
-
Interceptor
addikt
válasz
hardzsi2 #2385 üzenetére
Nekem bőven megfelel ez a méret,szerintem nem olyan rossz ez.
Viszont jóból is megárt a sok 1680*1050-ben elég rendesen szaggatt az Oblivion full grafon úgy hogy csak az árnyékok vannak lebutítva,ennyit bír az X1900GT ezen a felbontáson.Ezzel a beállítással elöző 4:3-as monitoromon 1280*1024-ben viszonylag jól futott.Persze a versenyautós gammák jól futnak még mindig 35-45 fps.Eredetileg én is 215TW-t akartam venni de rájöttem egyik sem jobb a másiknál, valahol a samu jobb egy hangyányit valahol meg a dell,viszont utóbbi olcsóbb és még szebb is a designno és állítható normálisan, a samu nemigazán.Szerintem nem fogod megbánni ha te is ilyet veszel,24-es dupla ennyi majdnem.
-
Interceptor
addikt
Hi!
Tegnap óta egy Dell 2007WFP tulajdonosa vagyok100%-osan megvagyok vele elégedve a színek tökéletesek, a 178 fokos betekintési szög sem kamu,ráadásúl nagyon praktikus a cucc.Mégicsak jó hogy nem tn paneles monitort vettem
10-ből 10 pontot adok neki.Bárkinek tudom ajánlani,egyébként ez már az A04-es verzió.
-
-
Interceptor
addikt
Melyik lehet jobb választás a 226BW vagy a 2232BW?
-
Interceptor
addikt
Személy szerint a színekre vagyok a legkényesebb,sokkal jobban számít mint bármilyen más tulajdonsága a monitornak.Az IBM L170-em ami úgynézki tönkre ment élethűbb színeket produkált mint a legutóbb általam tesztelt Asus MB19TU monitora.Az valami gusztustalan sz@r volt.Akármit állítgattam rajta nem lett jobb csak más.Csalódtam is bennük,mivel Asus mániás vagyok.Ez a 2232BW kapható már valahol? a 2032/2232BW a 206/226BW utódja???
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
Hi! A Samsung 226CW mennyivel jobb a 226BW-nél?Megéri inkább azt választani?
-
Interceptor
addikt
-
Interceptor
addikt
Hi!
Ezek közül melyik a jobb választás? LG 206WTQ-SF,
Samsung Syncmaster 206BW Esetleg van más márka/típus ezen az áron amit érdemesebb megvenni? 20colos wd-k érdekelnek kizárólag.thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged