- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
válasz
Norbi_01 #1752 üzenetére
Úristen, mit tettek azzal a 226BW-vel?! Hát az nagyon messze van attól amit a sajátomon látok. Szal azaz összehasonlítás felejtős. (CRT-n is megnéztem, a jobb oldali képek semmivelsem jobbak, mint a saját moncsimon, bár nem egymás mellett néztem, de nemhiszem, hogy számottevő lenne a különbség)
-
Mauzes
addikt
válasz
Norbi_01 #1757 üzenetére
Azért nem túl releváns ez az összehasonlítás, mert teljesen máshogy vannak belőve a monitorok, ezért összehasonlítani sem nagyon lehet őket. Elég, ha csak a könyvlapos képet nézed, teljesen kizárt, hogy azt fehéret a 226BW olyan sárgás-barnásan jelenítse meg normális esetben. És szerintem a 2232-nek magasabb a fényereje is, ezért a fekete összahsonlítása sem annyira korrekt az utolsó képen (bár ha mégsem, akkor viszont ebben pont a 2232 kapna ki csúnyán).
Ami mondjuk a legfurcsább, hogy a 226-nak mindig világít a bekapcsológombja, míg a 2232-nek csak az utolsó képen. Elég érdekes... -
Mauzes
addikt
válasz
Norbi_01 #1645 üzenetére
Nem vagyok szakértő, csak fórumok alapján tájékozódom. Ezeket elvileg(!) tudom (és nem csak Neked írom):
a 2232BW egyelőre csak Samsung panellal jön ki, és a gyártó szerint ez később is így lesz (aztán majd meglátjuk). A megadott adatok alapján egyébként nem szabad megítélni, lehet, hogy nem is lesz jobb, mint a 226BW.
Az újabb 226BW esetén már NEM lehet megállapítani a panel típusát, mert a Samsung elég alaposan eltüntette a jeleket a mizéria miatt, ráadásul nem csak A, hanem C típus is létezik, ami egy kicsit rosszabb az AUO paneltől.
A 226CW-t sokan már istenítik, amit egyrészt azért nem értek, mert drága, másrészt pedig kb. semmi teszt nincs róla. Fórumokon lehet látni képeket, összehasonlításokat, főleg véleményeket, de azok nem tudom, mennyire megbízhatóak, ráadásul én láttam egy elég hosszú 226BW - 226CW összehasonlításból képeket, és ott a CW elég siralmasnak tűnt. De nincs pánik, majd a tesztekből kiderül. Lehet, hogy tényleg jó, de lehet, hogy nem történt igazi fejlődés.
A 223BW-t persze, hogy senki nem ajánlgatja, hisz nem is tudunk róla semmi érdemlegeset.
Ami személyes panaszom: hogy létezik az, hogy már jó ideje lehet kapni ezeket az újabb Samsung modelleket, de egy normális teszt nincs egyikről sem, de még külföldön sem, nemhogy itthon?! Nagyon rossz ez...
Már mióta akarok venni valamit, de hát nem találok elég infót. -
TeeJay
félisten
válasz
Norbi_01 #1616 üzenetére
igen a 2232BW kb 3-4ezerrel drágább csak a 226BW-nél
remélem abban már csak Samsung panel lesz és azért jobb picit a max betekintési szöge is.
majd kiderül mert még elég friss kiadás gondolom 1-2hónap kell mire a 226BW kifut és jön ez
szerintem az a baj hogy nemtudod kikötni hogy te csak olyat veszel meg aminek a hátán S-betű fog virítani a 226BW után
nagykerben szerintem nem bontják fel és nézik meg illetve én eddig ha TFT-t vettem másoknak mindig bontatlanul kaptam kiskerben is és nem is nagyon örülnék ha felbontott dobozban adnák ide mert nemcsípem ha valaki már matatott hozzá mielőtt én megveszem(mázli mert eddig Samsung monitoroknál sosem volt pixelhiba pedig mindet bontatlanul hoztam el és később néztem csak meg) -
Shad0w
senior tag
válasz
Norbi_01 #1616 üzenetére
Hiába kötöd ki, hogy milyen panel legyen a monitorodban, hogyha a samsung se írja rá, akkor a boltos se fogja kitalálni... (gy.k.: Mondom nem írja rá, sehovase, belese, a szervízmenübese, sőt magáról a panelról is lekaparták...) Maximum használtan tudsz még olyat venni amin felvan tüntetve.
Az elállás joga pedig csak távol lévő felek közti szerződésre vonatkozik (pl. futárral rendeled). Nyílván ha előtte megtudod nézni, akkor nem kell elállni a vásárlástól, ha még megsem vetted. -
TeeJay
félisten
válasz
Norbi_01 #1614 üzenetére
hát nemtudom hogy lehet-e ilyet csinálni a kiskerekben hogy megrendelsz egy monitort és ha nem samsung paneles akkor mégse kéred
szerintem nem néznének rád jószemmel
szerintem nézd meg a 2232BW-t is mert német fórumban azt írták hogy abban Samsung panel van csak és nagyobb picit a betekintési szöge is
remélem annak is fog lemenni az ára -
Khaal
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Fogyjunk le!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen routert?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- További aktív témák...
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- LG UltraGear 27GN800 (IPS/2K/144Hz)
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest