- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMATŐR
őstag
válasz
Tituszazeb #9970 üzenetére
Én az vagyok!
A kifutó modellek ára csökken!
-
AMATŐR
őstag
Több külföldi tesztben is olvasom " Corona Effects". Játékok tesztelése során szokták figyelni. Ez valójában mit jelent.
-
AMATŐR
őstag
válasz
old_artist #9736 üzenetére
old_artist :Most vagyok bajban!
Megkérdeztem a Samsung 245T re is vonatkozik a 3 napos pixelgarancia, de az Eizo S2431W re ill. az összes Eizo ra nem.
Mi a fészkes fenét csináljak. Lutri! Ha hibás az Eizo, bámulhatom évekig. Vagy veszem a kevébé jót és ...... -
AMATŐR
őstag
válasz
Relic81 #9638 üzenetére
A kiskerben, ahol vásárolni szoktam, ma befoglalóztam. Addig nem akarom elhozni, amíg nem jönnek az új karik / aug.12 / mert jelen pillanatban nincs VGA-m, mert a régi monitort és a GX2-t már eladtam. Most is csak laptopon nyomom!
Bár, lehet hogy egy darabig kölcsönkérek valakitől egy kártyát, de itt a közelemben csak 6600GT karik vannak, azok meg egy kicsit kevesek erre a moncsira játék szempontjából! -
AMATŐR
őstag
Bocs srácok, még egy gyors kérdés!
A két monitor közül szerintetek melyik jobb választás? 4870X2 kari lesz mellé!
Eizo S2231W vagy Dell UltraSharp 2407WFP esetleg 2408WFP ?
Ígérem többet nem rabolom az időtöket!
-
AMATŐR
őstag
Most aztán megzavartatok! Pontosabban a pénztárcámat!
-
AMATŐR
őstag
Tehát akkor összegezve, az Eizo S2231W / S-PWA 8ms / ugyanolyan jó játékra, mint az általam eddig kinézett Samsung T220 / TN 2ms / ??
-
AMATŐR
őstag
Vettem ma egy újságot, van benne 8 monitorról teszt játék szempontjából. Kapásból az egyetlen nem TN panelos monitort hozták ki győztesnek az Eizo S2231W-t. A többi monitor mind TN panelos volt azok közül a Fujitsu Siemens H22-1W monitort és a BENQ X2200W monitort tartják a legjobb vételnek a 22 es kategóriában. Ezeknek a monitoroknak 2ms a válaszidejük, szemben az Eizo 8ms os válaszidejével. A tesztek alapján nincs utánhúzás 8ms esetén sem. Létezik ez??
Van itt valaki, akinek van ilyen monitora / Eizo 8ms / ill. akinek bármilyen monitora van, ami 8ms os válaszidővel rendelkezik , van utánhúzás vagy nincs!!!
-
AMATŐR
őstag
válasz
old_artist #9547 üzenetére
Átböngészem az általad ajánlott moncsikat!
-
AMATŐR
őstag
Egy Samsung 245T moncsit néztem ki, elsősorban játékra lenne. Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel a moncsival kapcsolatban?
Esetleg hasonló paraméterekkel rendelkező monitort is ajánlhattok!
-
AMATŐR
őstag
válasz
old_artist #8789 üzenetére
Rendben! Rögtön írj privit!
-
AMATŐR
őstag
válasz
old_artist #8785 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Megvenni egy ilyen kalibrátor készüléket biztos nem fogok, mert igazán csak játékra használom a gépet. De, az ember próbálja az alkatrészeiből kihozni a maximumot, ezért gondoltam arra, hogy jó lenne ha esetleg szebb képet tudnék a moncsinak varázsolni.
Szívesen elhívnálak egy moncsi kalibrálásra, csak piszok messze vagy egy ilyen akcióhoz!
Közelebb meg nem ismerek olyat akinek volna ilyen készüléke!
-
AMATŐR
őstag
Nekem Samsung 2232BW monitorom van és szeretném viszonylag jól beállítani.
Esetleg van valkinek ilyen monitora és be van kalibrálva megosztá velem a színprofilt, és az RGB,Kontraszt/fényerő, stb beállításait?Előre is köszönöm!
-
AMATŐR
őstag
Mindenkinek köszönöm a gyors segítséget!
-
AMATŐR
őstag
Több oldalon is olvastam már, hogy a monitor színeinek beállításához kalibrátort használtak.
Mi ennek a készüléknek a pontos neve, esetleg valaki használt már ilyet? -
AMATŐR
őstag
2ms válaszidővel operál de ezt a menüben ki lehet kapcsolni és akkor csak 5-6ms lesz úgytudom (nálam pl ki van kapcsolva)
Ezt hol lehet állítani?
-
AMATŐR
őstag
Egy kis segítség az összehasonlításokhoz! [link]
Rengeteg monitort lehet szemügyre venni!
[Szerkesztve] -
AMATŐR
őstag
válasz
bendeguz 76 #2336 üzenetére
150K ig..... 2db 2232 BW-t.
-
AMATŐR
őstag
Ez talán többet mond: [link]
[Szerkesztve] -
AMATŐR
őstag
Találtam egy fórumot, ahol lelkesen vitatják az új Samsung monitorokban használt jelzések jelentését.
CAA vagy CDA ill. 1001 vagy 1002 , 6D4A ill. 6F34 a döntő. Sajnos ezen a nyelven nem értek!
A fórum végén található: [link]
[Szerkesztve] -
AMATŐR
őstag
Esetleg valaki megtudná mondani, hogy a szervíz funkciót hogyan lehet elérni a 2232BW moncsi esetén?
szerk: Everestel hogyan lehet monitor tesztet végezni? / ha egyáltalán lehet/
[Szerkesztve] -
AMATŐR
őstag
-
AMATŐR
őstag
Na nekem is megvan a gyönyörűség! 2 napja vettem 2232BW moncsit, ez a külcsín jobban bejött, mint a hagyományos TFT-k.
A képe gyönyörű, a filmek fantasztikusak rajta,utánhúzás nincs.
Viszont állandóan takarítani kell a zongora lakkos külső miatt így csak az vegyen ilyet, aki szereti tisztántartani a dolgait, mert ez porosan nagyon ronda. -
AMATŐR
őstag
Tudnátok e olyan nagykert mondani, ahol van jelen pillanatban Samsung 2232BW monitor. A kisker ahol vásárolni szoktam, ma felhívott 2-3 nagykert, mindenhol csak 20' as van!
-
AMATŐR
őstag
Köszönöm a sok segítőkész hozzászólást!
Ezután pénzfeldobással fogok dönteni 20 vagy 22 , és ha közelről mégis látom a pixeleket, megpróbálok a szomszéd szobából játszani! -
AMATŐR
őstag
válasz
d@minator #1865 üzenetére
Megnéztem a 226CW monitort, zt írják róla:[A Samsung a terméket már nem a hagyományos, hanem az új, CCFL háttérvilágítással látta el, ennek köszönhetően (Wild Color Gamut CCFL), a panel fényereje 300 cd/m², a kontrasztaránya 1000:1.
/I]
Az általam kinézett monitornak szintén 300cd a fényereje?
[Szerkesztve] -
AMATŐR
őstag
válasz
d@minator #1865 üzenetére
Nekem azért tetszik jobban a 20 as, mivel ugyanakkora a felbontása mint a 22 esnek, de jóval kisebb a képpontok távolsága. 20 asnál:0,258mm , a 22 esnél 0,282mm.
Az okosok azt mondják, hogy így a 20 asnak szebb a képe!
Remélem így lesz!
Mennyivel jobb a CW széria, mint az amilyet én akarok venni? / BW/
[Szerkesztve] -
AMATŐR
őstag
Na úgy néz ki, megvan mit szeretnék! Samsung 2032BW LCD monitor. 2ms a válszideje,1680x1050 felbontás.
Azt kérdezném, hogy játékok alatt ez a felbontás milyen képet ad? Van egyáltalán ilyen felbontás a játékoknál, vagy nem ideális 16:10 es monitort venni? -
AMATŐR
őstag
Értékelem az őszinteséged, csak a gond a hellyel van. Alig férek az asztalon, és a CRTm is besz@rt. Most vagy soha!
Nekem egy sima,közönséges vagy mezei 20 as TFT kell, 1600x1200 felbontással 4ms válszidővel - vagy ez alattival - gyönyörü képpel! Hát olyan sokat kérek?
[Szerkesztve] -
AMATŐR
őstag
Az a baj, hogy teljesen láma vagyok TFT fronton. Eddig volt egy jó kis 19 es CRT moncsim és azt hittem örökélet. Hát nem! Sajnos csak kapkodom a fejem, hogy TN panelos, wide TFT, stb.
Akkor most a sima TN panelos moncsik ''utódja'' a wide panelos?
Láttam a ''régi'' 1600x1200 at tud, a wide 1680x1050. Melyik az élesebb,jobb?Teljesen tanácstalan vagyok! -
AMATŐR
őstag
-
AMATŐR
őstag
Érdeklődnék, hogy a két monitor közül melyiket választanátok és esetleg van e tapasztalata ezekkel kapcsolatban már valakinek?
-Asus PG221 / 22' 1680x1050 2ms /
-Samsung 226BW /22' 1680x1050 2ms /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 4
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Bluetooth hangszórók
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged