- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi_01
csendes tag
válasz
medvegy #1755 üzenetére
Nem hiszem h csalódott bárki is a külföldi tesztek alapján a 226-ban inkább a panel história miatt vannak, lehetnek gondok.Bár az általam belinkelt képek alapján a 226 csúnyán kikap a 2232-től!De hozzáteszem az egy 2232GW és nem BW csak remélni merem h ua panel van a BW-ben mint a GW-ben.
-
Norbi_01
csendes tag
Remélem a képeket megfelelően raktam be.Ez a 226 és a 2232 moncsi összehasonlítása.
A képeket egy honkongi oldalon találtam és a képen látható 2232-es (jobb oldalt) nem BW hanem GW.Megnéztem a samsung honkong-i oldalát és ott nincs is BW tipusú, de ua azok az adatai a GW-nek mint a BW-nek.Nem tudom h az europai piacra szánt BW megegyezik e a GW-vel, panel szempontjából.
A képek magukért beszélenk!! -
Norbi_01
csendes tag
Találtam egy fórumot ahol elég rendesen kivesézik a 2232bw-t kb 17-18 oldalon, hátránya viszont h ez egy olasz fórum és nem értek belőle semmit.
Voltam a boltban és kérdeztem h hol tekinthetném meg ezt a monitort, telefonáltak össze vissza és sehol sincs készleten csakis a gyártótól lehet lerendelni.Tehát esélyem sincs arra h vásárlás előtt tesztelhessem ezt a tipust, vagy estleg hasonlítsam a 226hoz, de ezt lehetett gondolni. -
Norbi_01
csendes tag
Megkérdeztem egy boltot és a Samsung 2232BW monitort 83e ft tudják nekem megrendelni.A 226bw-hez képest nagyobb a kontrasztja meg látószöge is a samsung oldala szerint és ha hinni lehet a német fórumoknak akkor S panel lesz benne...
Véleményetek szerint jól döntök ha a 2232-est veszem meg? -
Norbi_01
csendes tag
Külcsinyre nagyon tetszettős a 2232bw egyre jobban gondolkodok rajta, ha jobb mint a 226bw és még samsung paneles is akkor egyértelmű számomra melyik lesz a nyerő.
De hogy honnan fogom tudni h a 2232bw az S panellel szerelt monitor az számomra még kérdéses. -
Norbi_01
csendes tag
Ha megrendelek 2 db samsung monitort és kikötöm h csak S panelest hozzanak és a helyszínen mégiscsak két A paneles monitor vigyorog rám akkor szerinted ki fog csúnyábban nézni én vagy az eladó? Egyébként pedig lábjegyzetként olvasható a magyar jogban egy olyan történet, hogy a vevő vásárlástól való elállásának joga...
Jónak mutatkozik 2232BW én 80e ft-os árat találtam rá ha minden igaz. -
Norbi_01
csendes tag
válasz
hehehehe #1604 üzenetére
Az általad említett monitort én is nézegettem bár elegendő tesztet nem igazán találtam róla kb 3-at és nekem ennyit kevés ahhoz h hasonlítani tudjam a dell-hez vagy samsung-hoz másfelől az általam említett monitorokat -kb10-12 teszt alapján- jobbnak ítéltem mint az lg-t De lehet h rosszul...
-
Norbi_01
csendes tag
Hali
Kérlek Titeket segítsetek, nem igazán tudom eldönteni h melyik monitort válasszam, a kiszemeltek Samsung 226BW illetve a Dell E228WFP. Külföldi teszteket olvasva hol az egyiket dicsérik hol a másikat ha egy tesztben szerepel a két monitor akkor általában samsung győz. Sajnálatos módon a tesztekben inkább a játékra és a filmnézésre feketik a hangsúlyt számomra ez teljesen érdektelen, mert nem ez lenne a felhasználási területem én csak különböző grafikonok, kimutatások megjelenítésére használnám.
A samsung S,A paneles historiától meg kicsit tarok, bár olvastam egy külföldi portálon nem tudom (ha nincs jelölve az A vagy S a monitor hátoldalán) h igaz e -kérlek igazoljátok vissza vagy cáfoljátok- ha a mind a kontrastot és a fényerősséget 0-ra állítjuk, megnyomjuk a Menu gombot aztán a Source gombot 5mp tartjuk lenyomva akkor feljövő panelon AMLCD 220M1 et kell h lássunk ha S panelhoz van szerencsénk.Ha AU...vmi akkor meg A panel.
Nekem nem mind1 azért h mit veszek illetve mire dobok ki 160e ft-ot mivel nekem 2 db lenne szükségem.Válaszotokat köszönöm! -
Norbi_01
csendes tag
Mi a véleményetek a Fujitsu S. L22W-3 -ról? Nekem nagyon megtetszett a külseje, és olcsóbb egy 10-sel a Dell-nél.
-
Norbi_01
csendes tag
Üdv kedves Fórumozók!
Monitor vásárlás előtt állok és kérném a véleményeteket,segítségeteket ez ügyben. A monitort csak és kizárólag munkára használnám, ami számomra szükséges, h 20''-22'' -os legyen(de inkább 22''). Dell E228WFP-es monitorral szemezgetek, mi a véleményetek erről a tipusról?Ez a tipus hol helyezkedik el minőségben, ár/érték arányban a többi 22''-os konkurens márkákhoz képest?Milyen más 22''-os monitor ajánlható még erre a felhasználási területre, amire nekem kellne?
Mennyire befolyásoló tényező lehet a videokártya?Nekem Geforce6200as van a gépemben.
Válaszotokat élőre is köszönöm!
Üdv:
Norbi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged