- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
válasz
Baga1983 #10971 üzenetére
2 DVI van a videókártyádon? Mert próbáld meg a másikra rádugni egyszer, mert ha 2 van, akkor az egyik elsődleges, a másik meg másodlagos, és ha elsődlegesen nincs semmi, akkor a másodlagosan nem akar megjeleníteni képet, ilyen már fordult elő velem egy Gigabyte 9600GT-vel. Ha nem oldja meg, csináld azt, hogy miután rákötötted a monitorra a DVI-n a vga-t, akkor monitorból kihúzod a tápot, majd visszadugod.
-
-
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Baga1983 #10619 üzenetére
Na, most van itt egy kis bibi. Lehet rosszul értelmezem, de:
Neked azt mondták, (írták, tök mind1) hogy 1 pixel hibás.
Ezt te átvetted, aláírtad, ez ellen semmit nem tudsz tenni. DE:
Mivel 2 pixel a hibás, tehát a készülék (még a számlán szereplő szöveghez képest is) hibás, így 3 napon belül kötelesek visszavenni a készüléket.
Úgy tudom, hogy NEM VAGY KÖTELES ott levásárolni, vagy kicseréltetni, ha meghibásodik, 3 napon belül a pénzt is visszakérheted.
-
zorius
tag
válasz
Hú bazeg, de getzik! Most néztem meg az oldalukat.
Nem lehet, hogy benézted kicsit? Nem cseszegetésből, gondolom elég a bajod anélkül is, és én is benéztem volna, ha nem jut ilyen eszembe. Ok, a számlát nyilván nem nézted, és lehet, hogy a weben is csak apróbetűvel volt...
Talán a fogyi védelem mondhatja, hogy nem hívták fel külön szóban a figyelmed rá, hogy "Ugye tudod, hogy sz@r a moncsi kiscsávó, és azé veszed meg ilyen óccsóé?"K**vára oda kell figyelni ilyenekre, iylenről még nem is hallottam, nagy átverés ez.
Különben meg mindent (húsdarálót is) vissza lehet elvileg vinni, ha meggondolofód magad, de minimum csere, nem? Vagy mint kiderült ezt is beleírták a számlába?
Részvétem, és szorítok!!!
-
Cyno
tag
válasz
brrr...
Én személy szerint nem tudom, hogy milyen lehetőségeid vannak, de egy kollégám mindig azt mondja, hogy fel lehet hívni a fogyasztóvédelmet. Azt állítja, hogy szívesen válaszolnak az ember kérdéseire. Ne húzd az időt és szerintem már csütörtökön keresd meg őket.
-
Chamber
csendes tag
válasz
Baga1983 #9937 üzenetére
Hát nemtudom, nemvagyok szakértő de google-el többhelyen is ezt találtam csak eddig...
Ettőlmég lehet hogy van vmi driver windowshoz/videókarihoz amitől esetleg felismeri, de ilyenre nem bukkantam eddig. Max keresgess teis google-elVagy még olyat találtam, hogy az control panelben vhol van egy "custom resolution" rész, ahol elvileg rá lehet kényszeríteni a monitorra olyan felbontásokat is amiket alapból nem dob fel, mert hibásan ismeri fel. De ottmeg neked kell beállítani minden sz@rt, a felbontástól kezdve a függ/vízszintes frissítési frekvenciákig.
-
Chamber
csendes tag
válasz
Baga1983 #9935 üzenetére
Egy kérdés: hogyan van a monitorod rákötve a PC-re? A hagyományos régi analóg kábellel (15pin D-Sub vagy mi a neve) vagy pedig DVI kábellel?
Elvileg az analóggal csakis CRT-nek fogja felismerni az NVidia control panel! Szóval ha úgy van bekötve akkor megvan a probléma forrása
Ha a videókarin meg a monitoron is van DVI ki/bement akkor irány a boltba DVI kábelért (amúgyis bűn analóg jellel használni ha nem muszáj x) -
Ti4x
aktív tag
válasz
Baga1983 #9913 üzenetére
Szia!
Van egy ötletem , nézd meg az eszközkezelőben , hogy a monitorodnál írja-e , hogy samsung ... TFT vagy csak plug and play. Mert az a gyanúm , hogy nem , és a driverrel van valami hiba , haveromnál is hasonló volt , mauálisan frissítettünk illesztőprogram frissítésével , hozáadtuk a drivere filejait , és utána jó volt. Nem véletlenül ír CRTt az Nvidia vezérlőpult...
Egyébként én nem látok nagy elváltozásokat a képeiden , de lehet , hogy azért , mert reggel van és most keltem...Nem fog még az agyam , egy játékot tudnál mutatni képen , amin nagyon látszik?
-
Bulitt
addikt
válasz
Baga1983 #9784 üzenetére
Ez érdekes egy jelenség, mert arra enged következtetni hogy a monitor nem tudja azt a natív felbontást ami rá van írva/ beállítasz neki. Próbáltad másnál a monitort? Más vga kártyával illetve más rendszerrel? Meg kéne próbálni ha akkor is ez van, ott tényleg a monitor lehet a gáz.
Minden esetre én azt javaslóm neked, hogy próbáld ki a monitor driverét felrakni, új vga drivert. Az lehet megoldja. Én Samsung oldaláról szedtem le a monitorom driverét 1db színprofil volt benne, de nagyon jó ez a beállítások, szóval így hagytam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged