- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Chamber #10000 üzenetére
Igen, sry. Tényleg 1000:1-hez a kontraszt. Én tudtam rosszul.
A design meg szerintem eléggé relativ. Sok embernek nem tetszik a 2232bw lcd design-ja. De akinek bejön vegye azt. Ha jol tom 2253bw és 2232bw között ugy sincs más különbség csak forma (ja meg a dinamikus kontraszt amit ugyse fog használni).
Panel szemponjábol is az uccso 2 ember aki megnézte a 2232bw-jét az samus volt. -
Lacusch69
tag
válasz
Chamber #9983 üzenetére
Nézegettem ezt az oldalt (testfreaks), hát...
Szóval azért nem szeretem ezeket a tesztoldalakat, mert a tesztek nem egy időben készülnek, és ami 2 éve még pl. 10pont volt, most lenne -mittudomén- 8.5 pont.
Ezek szerint egy mostani 9 pontos lehet, hogy jobb, mint a korábbi 9.6 pontos (most csak két számot írtam)
Szerintem jobbak, amik képeket is közölnek. Pl. digitalversusDe az a legjobb, amikor egymás mellett látod őket élőben, ami persze nem túl sanszos.
-
grunge
addikt
válasz
Chamber #9981 üzenetére
huuu ezt szerettem volna hallani, nagyon köszönöm az infokat
persze, amugy is dvi-ben gondolokodom, és ha ez driverböl ilyen egyszerüen megoldhato, akkor nem tartok már abszolute a wide szabványtol. thx még1x!
Ti4x: megnéztem nem rosz darab! amugy nem tudom miért, de kicsit huzok a samu felé
ehhez a dell-hez képest hol van pl a 226bw? ui dellröl és erröl is mindenhol azt olvastam h árukhoz képest nagyon jo a képük. samu ráadásul olcsobb is pár ezressel...
-
Bulitt
addikt
válasz
Chamber #9872 üzenetére
Nvidia kártyák digitális jelen (DVI) Automatikusan közlik a monitorral hogy milyen jel viszony van(4:3; 16:10; stb) Ha a monitor képes ezekre az opciokra automatikusan vált, olyan mint a TV ha 16:9-es film jelet kap. A legegyszerűbben meg úgy tudod megoldani ha a moncsi driverét is felrakod, így nagyobb az esélye hogy a monitor és a vga jobban kommunikál egymással
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Fotó állvány eladó
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged