- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tituszazeb
tag
Hello!
Köszi a választ! Ha rajtam múlna hozzádobnék 120 k-t is
! De sajnos csak ennyim van erre a megmozdulásra, és ebből kéne kihozni a legtöbbet.
Szted ezek közül melyik a legkevésbé rossz?
Nem várok csodát ennyi pénzért, egy 15-ös Fujitsu Siemens TFT után csak jobb jöhet úgyis! -
Baga1983
senior tag
Sajna igy sem müködik, nvidia drivert is váltottam de semmi....ha törlöm az eszközkezelőböl a monitort addig ok aztán ujraindítom de utána nem tok állítani semmit...semmi plug&play...na gondoltam hátha vidkari driver igy mind a kettőt letöröltem visszaraktam a vid.kari drivert erre már mgint kinn van az is hogy syncmaster 940...pdig nem is raktam még fel monitor drivert...igy meg ha fel akarom rakni hibaüzenettel kilép...samsung oldalról való driver esetén is....ki érti ezt?
-
wwhy
veterán
akkor még 1x
brightness és contrast leveszed nullára
kilépsz ezekből
belépsz a menübe
és lenyomva tartod a SOURCE gombotilyenféle menü kell előjöjjön:
Monitor time : 205hr
Panel CH. NO. : 0
On time:205hr
Cycle: 531AUTO AUTO: On
Picelshift: On
Country :English
HDCP hot plugn
HptPlug Time: 9
Scaler-MCU: Mstar
version : M-PE22B0CDA-1002
CHECKSUM: 6DA4HA benne lenne a panel infó, akkor az egy sor +ba: "panel info", a version alatt/fölött.Ha nins, akkor a versionból lehet kihámozni a lényeget.
-
Lacusch69
tag
Ebben az esetben: én egyes egyedül rep.szimulátorban látom a zavaró elmosódást, FPS-ben nem. Az egykori 2232-es tulaj kollega szintén.
Vagyis: mi látunk olyan dolgokat, ami nekünk - ha nem is alkalmatlanná, de- zavaróvá teszi bizonyos monitorok használatát.
Képzeld el azt a szituációt, amikor a fényes, világoskék égbolton nagy sebességgel keresztez egy sötét színű másik gép. Abból a távolságból/szögből nem látszanak a felségjelek, "élet-halál" kérdése eldönteni egy pislogásnyi idő alatt, hogy mit tegyél: Mi volt ez? Saját? Ellenség? Ha az, akkor milyen gép, milyen taktika kell ellene?
És itt jön be az elmosódás: enyhe, fekete csóvát húz maga után, egészen rövid, de éppen megbontja a másik gép körvonalait...
Magyarra lefordítva: Obi van...Ismétlem, FPS-ben ez csak nagyon-nagyon odafigyelve, és az egeret hirtelen mozgatva látszik egy pillanatra, és nem zavaró.
-
Furky
őstag
Bele kell ásni a netbe mélyen, hogy lehessen ilyesmit találni, ahogy észrevettem. Egy színprofilt találtam, amit linkelnek ebben a cikkben, aztán ennyi.
A Samsung drivere is tulajdonképpen egy színprofilt rendel a monitorhoz, de az csak az alapbeállítás, a szineken semmi sem változik. Talán más 2232BW-s tag olvasgatja ezeket, és tud ebben segíteni, majd kiderül. Ha keresel googleban színprofilt, akkor azt valahogy így tedd: katt ide
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Steam topic
- Mobilinternet
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged