- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myers
senior tag
Ja, csak azt felejtik ez ezek a birkák, hogy:
- a filmnézésen kívül is van élet, és minden esetben, amikor nem filmet néz valaki, nagyon jól jön ha több sornyi pixel van a monitioron,
- azt is elfelejtik, hogy ezeknél a bluray hd filmek-nél a 720p az esetek 95%-ban 1280*544 pixelt jelent (nesze neked 720p), a 1080p-nél pedig 1920*8?? pixel jelent. Szóval ez egy 16:10-es 22"-os monitoron okoz kb 6-6 centis fekete csíkot alul-felül, a nyavajás 16:9-üknél, meg kb 5-5 centis fekete csík lesz. Hú ha....
-amúgy meg marhára nem okoz "vizuális zavart", ha 16:9-es filemet 16:10-es monitoron nézek. Marhára nem számít az az 1-1 centis fekete csík.Mindent meg tudnak magyarázni, bebeszélik az emberbe a hülyeséget!
-
Keksz
senior tag
Az eizo-test.exe -nel van a második tök fekete kép, na ott látok egy nagyon kis pötty fehér részt, de a következő képnél írja infóként hogyha ott látok fekete pöttyöt, akkor az pixelhiba?
Csak akkor látom ha vmi feketét húzok rá. Subpixel hiba.
Plusz akkor ha 1 orrnyi távolságról nézem.Mennyi az esélye h visszaviszem, mert 3 napon belül gondolom ez miatt is cserélik és a következő nem lesz ilyen?
-
Ti4x
aktív tag
Egy srác megkeresett , milyen 24es TFTt tudnék neki mondani , küldtem neki pár linket a Dell E248WFPről. 85 körül van , a srác épp találkozott is eggyel az apja munkahelyén utána és azt mondta , hogy lélegzetelállító képe van. Ez is egy alternatíva lehet , ha gondolod , és nem is annyira nagyon drága. Meg is veszi szerintem , úgy tűnt , és ha érdekel , szólhatok neki , hogy küldjön pár képet , digit fényképezőset , ha meglesz.
-
Ti4x
aktív tag
Például az a 24es BenQ , amit néztünk user reviewban 70ért , az sem lehet rossz , ha 10ből 9.5re lett lepontozva. Ha belegondolok , hogy ugyanennyiért vettem a 22es Dellemet , ha vásárlás előtt láttam volna meg ezt , jobban utánajártam volna , és lehet , hogy most egy ilyen lenne az asztalomon.
-
neilszab
őstag
Köszi szépen, ezzel most sokat segítettetek!!!
Azt szeretném még kérdezni, hogy van e látható különbség a 2ms és az 5ms válaszidő között. Nem átlagos felhasználásnál kérdezem, hanem izgő mozgó játékoknál és ha nagyon kukacoskodó az ember? Lehet érzékelni a különbésget? Köszi
-
skylaner
senior tag
Pixmániáról én is már nagyon sok rosszat olvastam,főleg garanciális ügyek miatt.
Egyik haverom rendelt onnan egy winyot ,de több mint 2 hét volt mire kihozták neki.
Én biztos nem rendelnék onnan.dani0904:
Ennél többet nem tudok mondani a T220-ról: [link] bevilágításanike_:
Könyörgöm hagyd már ezt az S-PVA panelos hülyeséget!!!!
Nem kell hülyeséget leírni.még valaki elhiszi és azért vesz.
Attól h egy 2253LW/BW,2232BW......-ben nem CMO hanem Samsung panel van attól az még nem lesz S-PVA, Ezek mind TN-sek, S-PVA monitorok ilyen méretben 100k-tól kezdődnek. -
-
szeva000
addikt
háát pedig "hülye" vagy
Nekem azért a komolyabb kategóriás benq van(FP241W),de leesne az állad ha látnád a képét.Nem értem az embereket,hogy miért kell 1-2fajta monitort isteníteni,mikor még van mellette jópár ami még túl is szárnyalja azokat ugyanabban a kategóriában.Pl én semmi pénzért nem adnám oda egy dell2408-ért,mert jobb és kész,de én nem tesztelgetem,erőlködök vele..Legalábbis amit a dellből láttam,úgy tuti nem cerélném
-
-
Ti4x
aktív tag
Viszont találtam mégegy csodát...
A BenQ G2400W-t. Itt egy kis összehasonlító tesztféleség róla. 69-70ért láttam az olcsóbbaton , és megfontolandó.
Zorius : Igen nagyon jó az kategóriájában a Dell E228WFP , viszont ez a ViewSonic : [link] 62-63-ról 51re van leárazva pixmánián és egyik ismerősöm vett is egyet. Csak áradozott róla eddíg és a webcam is jó rajta azt monjda , a hangszórókat meg még nem próbálta. Ez így jóval olcsóbb és a 22esek között ennek vannak a legjobb színei , úgyhogy a Dell nem biztos , hogy annyira megéri így már , de ettől függetlenül nagyon jó választásnak tartom.
-
AMATŐR
őstag
Az a baj, hogy teljesen láma vagyok TFT fronton. Eddig volt egy jó kis 19 es CRT moncsim és azt hittem örökélet. Hát nem! Sajnos csak kapkodom a fejem, hogy TN panelos, wide TFT, stb.
Akkor most a sima TN panelos moncsik ''utódja'' a wide panelos?
Láttam a ''régi'' 1600x1200 at tud, a wide 1680x1050. Melyik az élesebb,jobb?Teljesen tanácstalan vagyok! -
AMATŐR
őstag
-
somé
őstag
Csak magamat próbálom meggyőzni,mert most adtam el 19-es LG-met,viszont 22-es wide-ra nem költenék annyit,de tudom hogy az lenne a megfelelő ugrás.Hamár egyszer lecserélem,csak nem veszek újra 19-es tft-t?Még erősen foglalkoztat a 20-as ''normál'',pl Samsung 203B (1400x1050),egy árban van a kinézett LG 204WT wide-al az Edigiten (54900.-)
-
N3v3r7and
tag
X1950Pro (Bioshock demo)
Natívban minden maxon üresjáratban: 20-40 fps
Harcok alatt pedig: 10-20 fps. 1 ellenfél esetében, kisebb helyen viszont megmarad a 30-40 fps.
A fullnál biztos leveszem a grafot, de az az érdekes, hogy 1024-ben is ezek az értékek csak 5-10 fps-el voltak többek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Micro Four Thirds
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest