- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyno
tag
Megjött egy barátom monitorja az Iponból. 2253lw. Az első pixelhibás volt, de 3 nap múlva megjött neki a csere.
M-AQ22V0CIA-1001.0 - CPT panellel. -
Cyno
tag
válasz
old_artist #10805 üzenetére
Mennyiért vállalod a kalibrálást?
Egyáltalán a TN panelosoknál érdemes erre szerinted áldozni?
Azt hallottam, hogy "elmásznak" ezek a beállítások ill. a monitor, ezért utólag mindig érdemes, kell korrigálni. -
Cyno
tag
válasz
Zjunior #10688 üzenetére
Ez hamar megjött. Grat hozzá!
Leveszed a kontrasztot és a fényerőt nullára. Majd nyomva tartod 5 másodpercig a Source gombot. A megjelenő kis ablak alján találod a panelre vonatkozó információt.
én is be akartam ollózni, de akkor...
Oldnak van igaza, az A-s a samu paneles
-
Cyno
tag
A Philips 240BW-es rendelését törölte az edigital... Nincsenek csodák.
Így valószínű, hogy a T220 lesz, amennyiben augusztusban veszek monitort. -
Cyno
tag
válasz
Baga1983 #10619 üzenetére
brrr...
Én személy szerint nem tudom, hogy milyen lehetőségeid vannak, de egy kollégám mindig azt mondja, hogy fel lehet hívni a fogyasztóvédelmet. Azt állítja, hogy szívesen válaszolnak az ember kérdéseire. Ne húzd az időt és szerintem már csütörtökön keresd meg őket.
-
Cyno
tag
Nem sok 22'' monitor van aminek a nativ felbontása HD, de ha akad is akkor biztos, hogy több mint 60k-ért juthatsz hozzá. A másik + hogy kicsik lesznek a betük a nagy felbontás és a relatíve kis képernyő miatt. Szóval akkor ennyi pénzért már kapsz 24'' moncsit is, amik többnyire HD felbontással bírnak. Elfelejtettem,hogy ezek is több, mint 60k-ba fájnak.
-
Cyno
tag
Valaki nem tud valami részletet az LG csere akciójáról? ha adnának 5-10k-t a CRTért hajlandó lennék váltani egy ilyenre. [link]
-
Cyno
tag
-
Cyno
tag
Hmm... Hát ez érdekes. Számomra ez pont azt mutatja, hogy 19' után nem feltétlenül érdemes 20'ws-re lépni. Legalábbis én nem gondoltam, hogy magasságban egy a 19’ és a 22’ws. Mindenesetre kérdés volt, hogy grafikai munkára jók-e ezek. Az a plusz terület oldal irányban kellemesebbé teheti az e fajta munkát. Nem kell a paneleket rejtegetni, stb.
-
Cyno
tag
válasz
N3v3r7and #1626 üzenetére
Gracca hozzá!
Én is úgy vagyok ,mint te. Először a 226BW-el szemeztem. De most a 226CW-nél és a 2232BW-nél tartok. Szvsz külsőre nyerőbb a 2232BW.
Az érdekelne milyen VGA-val hajtod, hogy a Bioshockot nyomod rajta(gondolom nativon)? Félek hogy az enyém kevés lenne ebben a resben. Akkor viszont várok novemberig, amikor remélem jönnek a 8900-asok és az árak…
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Le Mans Ultimate
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest