- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bulitt
addikt
válasz
Tituszazeb #9969 üzenetére
Hát ha dvi-s kell ilyen árban akkor 19".
22"-hoz képest jelentős a méret különbség. Meg azért ha jobban bele gondolsz, legalábbis én nem 2 évre veszek monitort. Ami ezelőtt volt az is 5éves és hibátlan, csak 17" -
Bulitt
addikt
válasz
Tituszazeb #9955 üzenetére
Értem, és gondoltam
Az a baj hogy ebben az árszegmensben nem kapsz DVI csatlakozós monitort. Márpedig egy ilyen monitornál már azért dukálna egy DVI. Ezek mind D-SUB 15pin analóg csatlakozós monitorok, és ebből következik hiába lesz nagyobb a képméret szebb nem biztos.
Az asus-ról tudok neked nyilatkozni mert azzal szemeztem eredetileg, de végül Samsung lett
Lényegében egy elég ellentmondásos készülék. Sokan vallják hogy jó, szép színek meg hasonlók de saját tapasztalatom az róla hogy nagyon is túl van vezérelve. A fekete nem elég fekete és a bevilágítás mértéke is elég nagy
-
Bulitt
addikt
válasz
Tituszazeb #9945 üzenetére
Én őszinte leszek, dobj még hozzá 20k-t és van egy f@xa monitorod. Ezek közül 1-et vennék de az is márka elfogultság miatt, és az az Asus lenne
-
Bulitt
addikt
Valszeg úgy értette hogy megcsinálja de mindig vissza ugrik. A kövi megoldás lehetséges még:
Töröld eszköz kezelőből a monitor típusát. Majd restart ilyen esetben plug&play monitort érzékel, vagy megkérdezi hogy tegyen e fel illesztőt. Innentől meg már menni fog szerintem.
A másik ha nem ajánlja fel restart után a driver telepítését., de átvált plug and play-re akkor az illesztő frissítésével magad válaszd ki.
-
Bulitt
addikt
válasz
Chamber #9872 üzenetére
Nvidia kártyák digitális jelen (DVI) Automatikusan közlik a monitorral hogy milyen jel viszony van(4:3; 16:10; stb) Ha a monitor képes ezekre az opciokra automatikusan vált, olyan mint a TV ha 16:9-es film jelet kap. A legegyszerűbben meg úgy tudod megoldani ha a moncsi driverét is felrakod, így nagyobb az esélye hogy a monitor és a vga jobban kommunikál egymással
-
Bulitt
addikt
válasz
Jhonny06 #9825 üzenetére
Az enyém samu panelos. Inkább ez is attól függ melyik gyártó soron készül. Szerintem. Igazából én csak a te moncsidat tudom eddig ami samu panelos, többről nincs tudomásom.
Pontosabban akkor 2db 2232BW moncsi van, tied és az enyém
wwhy: 5db után már kicsit idegesek lesznek, addig nincs gond. Komoly vásárlási szándékkal megáldva és segítő kész eladókkal nincs ilyen gond. kikéred és leteszteled, melyik a franko.
-
Bulitt
addikt
válasz
Baga1983 #9784 üzenetére
Ez érdekes egy jelenség, mert arra enged következtetni hogy a monitor nem tudja azt a natív felbontást ami rá van írva/ beállítasz neki. Próbáltad másnál a monitort? Más vga kártyával illetve más rendszerrel? Meg kéne próbálni ha akkor is ez van, ott tényleg a monitor lehet a gáz.
Minden esetre én azt javaslóm neked, hogy próbáld ki a monitor driverét felrakni, új vga drivert. Az lehet megoldja. Én Samsung oldaláról szedtem le a monitorom driverét 1db színprofil volt benne, de nagyon jó ez a beállítások, szóval így hagytam
-
Bulitt
addikt
Én személy szerint mikor vizsgálódtam ezen a téren, nem érzékeltem különbséget 8000:1 vagy 3000:1-hez képest. Lehet hogy van, de én mint átlag user nem érzékeltem. A dinamikus fény viszont mindkettőnél ki ideggel-t
Azért vettem a 2232BW-t mert 45k-ért adták
Falra szerelhetőség pedig a leleményességen múlik nem azon hogy most VESA vagy nem
Bár ahhoz túl pici hogy falra szereljem
-
Bulitt
addikt
Találtam, és nem is egyet és nem csak a 2232BW-hez
-
Bulitt
addikt
Akkor elmondom, hogy ez úgy indult hogy a dinamikus fény kivágta a szemem az első WMP és MSN ablak közti váltáskor
Akkor elhatároztam hogy kezdek vele valamit. Nagy nehezen rájöttem erre a Magic dolgokra hogy lehet ki/be kapcsolni. Levettem a fényerőt, de a piros szín főleg msn-nél (az a betű színem) elkezdet "fluoreszkálni" és inkább már narancsra hasonlítót mint pirosra. Végül állítottam a vga driverében. Úgy ahogy elfogadható lett, jobb mint volt az a lényeg
Ahogy viszont bele merültem a menüjébe. Egész jól eltaláltam ami a szememnek jó, de azért megakarom nézni a legjobb beállítást is
Azért megnézem hátha jó lesz az enyémre is ezek a színprofilok valamelyike. Bri:100% már kilőve
-
Bulitt
addikt
haza megyek megnézem, köszi elméletileg ezt csak berakom és megnézem megfelel e? Ha nem akkor törlöm és kész?
És akkor elkezdek bele merülni ezekbe a dolgokba. Rem jó lesz az amit linkelnek azon az oldalon. Érdekes mert mindenhol azt írják hogy a kék szín dominál. Pedig szerintem nem.
Thx
-
-
Bulitt
addikt
-
Bulitt
addikt
Esetleg a Samsung 2232BW Bizonyos boltban 58k
Nekem is ilyenem van, és jóó -
Bulitt
addikt
Üdvözletem
Nemrég vettem egy Samsung 2232BW 22" TFT Wide monitort. Nagyon meg vagyok elégedve vele, de lenne egy kérdésem.
Jelenleg még analóg kábelen van bekötve, mert a DVI kábel a barátom kocsijába maradt. Az OSD menü alatt a color részt nem lehet elérni. Ez az analóg miatt van vagy esetleg DVI alatt sem fogom tudni elérni? És ha nem, van rá mód hogy eltudjam érni? A másik ilyen kérdésem pedig az lenne hogy minden hol a monitorhoz fel van tüntetve: MagicColor és MagicBright,
OSD menüben tényleg van egy ilyen pont a color alatt, hogy MagicColor, de nem tudom elérni. A magicbright pedig kint van gombon.
Valaki help kérem: PDF Info
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest