Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomi07

tag

válasz Schaf #3807 üzenetére

Tudod több mint egy éve vettem a wayteq 720-ast, ami azóta is hibátlanul működik. Hosszú ideig igo-t majd amigot használtam, de már egy ideje jogtiszta sygicem van. A lenézett olcsó gépemmel soha semmi gondom nem volt!
    Egyik ismerősöm vásárolt egy iconix g310-et /lehet, hogy pont tőled, mert Veszprém megyei/. A nyár számára egy folyamatos szívás volt, mert a szélvédőn keresztül ahogy a nap rásütött a gépre az azonnal akadozni kezdett! A gépen hiába volt jogtiszta az igo a hiba folyamatosan jelen volt!
    Ezek után meggondolandó, hogy mi köze van az nng támogatásának a hardver minőségéhez?
    Azért mert valaki megvette a licenszet még nem lett jobb a gépe és fordítva!
    Azért mert te nem árusítod még nem lett rossz a gép!
    Ha nem használod miért húzod le?
    Talán csak az fáj, hogy ezt veszik amikor az neked csak konkurencia?
    Hát ez van, hálistennek szabadverseny van a vevők kegyeiért!

• Orizen

csendes tag

válasz Schaf #3807 üzenetére

Nem tudom milyen fogalomzavarban szenvedsz, de nálam a "jó berendezés" fogalom sok mindenre ráillik, de nem egy olyan eszközre, amit toldozni-foldozni kell, hogy tudja azt, amit elvárnak tőle.

Mit kellene foltozni az n770-en? Tökéletesen megy rajta körülbelül majdnem 100 darab program, telepítés, beállítás nélkül. Na jó, talán 30-hoz be kell állítani a GAPI-t, amit be lehet, könnyedén. :) Lehet, hogy több PNA-t láttál mint én, de azt a hülyeséget azért itt ne szónokold, hogy a 770 egy szar készülék, mert egyrész körülbelül 2000 ember röhög ki, az első pillanatban, meg kb. 20-an fognak válaszolni rá, hogy nem így van.

Egyébként meg egyszerűen meg kell nézni az n770 topik temérdek HSZ-einek a számát, szerintem az mindent elárul.

Az ilyen emberek pedig már eleve belekalkulálják, hogy ha olcsóbb, akkor lehet vele gond, de még mindig megéri majd javítani.. és emiatt kalkulálnak némi utólagos plusz összeggel..

Semmit sem kellett több mint fél éve ráköltenem, 1 Ft-os sem. Tökéletesen üzemel, pedig elég sokat használom.

Van ROM-od a Wayteq N700-hoz? :-))))) Tudod mért van? Én tudom... és éppen ezért tudom, hogy az 800-820 szériához nem valószínű, hogy mostanában lesz.

Nem tudom miért van, de te mivel annyira mindent tudsz, még az lcp asztalánál is ott ültél, biztosan elmondod nekünk. Annyira kíváncsi vagyok...

Új hozzászólás Aktív témák