- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barnaa
csendes tag
A legegyszerűbb, ha megfordítod a dobozt, azon rajta van hány MB 64 vagy 128. A piros jelűek, viszont már mind 128MB-osak. A fényerőszabályozó az ilyen jelűekben már mind van, a sima feliratosnál meg nézd meg. Szerintem amúgy nem sok jelentősége van a szabályozásnak, úgyis mindenki max fényerőre rak mindent.
-
Barnaa
csendes tag
Úgy látom mindenki másra használja, mint amire való.
Kávét főzni lehet vele?
-
-
Barnaa
csendes tag
Bog!
Nem lett volna elegánsabb így?A Wayteq Europe hivatalos állásfoglalása
A navigációs fórumokon ezekben a napokban megjelent téves információkra a Wayteq európai képviselete, a gyártó cég és a tervező cég közösen a következő állásfoglalást teszik közzé Partnerei és a Tisztelt Fogyasztók számára:
A memória modulokat szállító, és az operációs rendszert a készülékekre feltöltő YF International Ltd visszautasítja az állítást, mi szerint fejlesztéseit Microsoft licensz nélkül szállítja megrendelőinek. A YF Int. Ltd. a Microsoft Gold Partner-e!A Wayteq termékeket gyártó, és azokat nemzetközileg sikerrel forgalmazó, a helyi állami távközlési vállalat tulajdonában lévő WayteQ Technology Co. Ltd. visszautasítja azt állítást, mi szerint a készülékekben "lopott ROM"-ok (értsd alapprogram) vannak. A WayteQ és a YF évek óta szorosan együttműködve forgalmazzák világszerte közös fejlesztésű termékeiket!
A WayteQ márkát egész Európában képviselő generálimportőr Wayteq Europe Kft. visszautasítja azt az állítást, mi szerint törvénybe ütköző módon, az Artisjusnak a szükséges díjakat nem fizeti meg. A jelenlegi törvényi szabályozás és az Artisjus mai állásfoglalása szerint a GPS készülékek jelenleg nem esnek a díjköteles termékek kategóriájába, azok után senkinek sem kell díjat fizetnie!
A WayteQ termékek megbízható minőségű, teljesen legálisan forgalmazott navigációs eszközök, melyek versenyképes ára hozta meg a márka számára a vezető pozíciót.
A WayteQ Europe Kft. a mai napon megtette a szükséges jogi lépéseket többrendbeli hitelrontás és rágalmazás ügyében, mely a Ptk., Tpvt., valamint Btk.-ba ütköző, valótlan hírek állításával okozott súlyos anyagi kár, jó hírnév rontása, valamint tisztességtelen piaci magatartásban merült ki.
Budapest, 2009. október 15.
-
Barnaa
csendes tag
Ha jól értem, schaf állít valamit, amire nincs bizonyíték (húsvéti tojások) az okés, pusztán mert haver? De most komolyan, teóriákat kellene cáfolniuk a wayteqeseknek? Ha gond van a cuccal schaf bátyó írjon meg egy feljelentést azt kész.
Akkor ha most ideírom, hogy a Garminon lesz húsvéti toji és március 15-től nem megy a magyar térkép, akkor gárminéknak cáfolniuk kell?
-
Barnaa
csendes tag
Itt előbb volt a tojás, mint a tyúk.
Valóban illendő lenne legalább a hibát megvárni.
Valakinek márkaundorból táplálkozik a fantáziája.
Ez egy fórum, konkrét dolgokról kéne hogy szóljon és nem feltételezésekről. Ha hiba van húzzuk le, írjuk meg, szedjük szét, de feltételezésre ne alapozzunk, mert pusztán ellenérzésünk van egy márka iránt.
MODERÁTOR! VÉLEMÉNY? HAHÓ BOG BÁCSI!
-
Barnaa
csendes tag
De lehet, sőt biztos.
Ma elmentem az eDigitalba és megnéztem egy x820-at és egy bt-t, jól működik a számológép. Na puff, ezek szerint a probléma megoldva.Szerintem hívd fel reggel wateqéket, biztos tudják a megoldást.
Schaf aligha tud segíteni, ahogy olvastam wayteq-et nem árul, iconX-es kérdéssel, viszont bátran.
-
Barnaa
csendes tag
válasz
ATM_automata #3538 üzenetére
Nem fordítva kellene? Nekünk kicsit olcsóbban, a külföldnek meg drágábban? Valaki magyarázza meg már nekem ezt...
Amúgy már megint tökéletesen egyet értek ATM-el... ez már tendencia!
-
Barnaa
csendes tag
válasz
ATM_automata #3477 üzenetére
Valóban érzékelhetően gyorsabb mégiscsak számít ez kevéske 64 MB plusz. Szerintem a winCE 6.0 is örül a plusz megabyte-oknak, mégiscsak windows.
A boot kép mintha a dobozról lenne, szerintem telitalálat.
Szóval gyerekek hasít a Sygic!
-
Barnaa
csendes tag
Már várom ahogy a wayteq-es fiúk problémáznak az kütyün lévő alapszoftver megváltoztatása miatt.
Ööööö vagy ezek jogait nem kéne védeni?
-
Barnaa
csendes tag
-
Barnaa
csendes tag
válasz
ATM_automata #3396 üzenetére
Tökéletesen egyetértek ATM-el!
LCP ügyben én is hallottam ezt-azt, ez csak megerősít. Félek még a csődből is jól jönnek ki, nem lepne meg, ha feltűnne, valami új csodacég. Magyar szokás ez is..... sajnos.
-
Barnaa
csendes tag
Azt írtam neki, hogy ha alaptalanul vádaskodik, akkor jól beperelem, de az a minimum, hogy kitiltom. Nem tudom, hogy ezért miért kellene bocsánatot kérnem. Ha valaki azt mondja neked, hogy egy büdös paraszt vagy, és erre te azt válaszolod, hogy leütlek, akkor kinek kell bocsánatot kérnie?
Tökéletesen igazad van, de Te itt nem egy szinten vagy Vele, Neked ezt nem szabadna megengedni Magadnak. Vagy tévedek? Szolgáltató vagy! Ahogy egy eladó sem mondhatja a vevőjének - még ha az elküldi és a mamáját szidja - hogy hülye.
Átverhette, de neki mi oka lett volna rá? Ő pénzt kap azért, ha a frissítéseket biztosítja a szerződött partnereinek.
Nem tudom, nem látok bele más agyába, de ok számtalan lehet. A windows sem véletlenül követelt egyre erősebb hardvert.... Egy új mindig drágább, mint a frissítés.
-
Barnaa
csendes tag
Te kérdezted, én válaszoltam. Én nem voltam cinikus.
Én igen, de nem akartam bántó lenni, csak vicces.
Kilencezren olvasták. Ebből 4-5 arc morog itt.
Ez mit jelent? Lehet ilyen is és olyan is a véleménye.
Én kérjek szerinted bocsánatot, mert valaki alaptalanul megvádolt? HAHÓ!
A főnökömnek már szóltam, de az is én vagyok, és magammal egyetértettem. Nem szinte letolvajoztam, hanem konkrétan letolvajoztam. Azokat, akik hekkelt szoftvert tesznek a gépre. Mert a hatályos jog szerint ez bűncselekmény. Hát, hmm, akkor az állam is letolvajozott. A zárójeles megjegyzés a cikk felkerülése óta ott van, nem utólag tettem oda.Szerintem tedd meg, sokat nőnél a szememben! Bár valószínű ez aligha motivál.
Arra miért nem térsz ki alaposan, hogy mit írtál NEKI, még ha alaptalanul is vádolt meg.
Átverte a gyártó a forgalmazót, az pedig téged. Ki a hibás?
Kicsit belejavítok. Átverhette a SW gyártó a vas gyártót, ezáltal a gyártó a forgalmazót, az pedig téged. Ki a hibás?
Itt az idő, reagálhatsz rá valami cinikusat.
Ja, és innentől tegyük OFF-ba. Kösz.Csak azt írom ami a véleményem. OFF is csak akkor lesz ha már nincs mondanivaló. Azért nincs harag ugye? Mert részemről nincs.....
-
Barnaa
csendes tag
-
Barnaa
csendes tag
No akkor tételesen:
Igen, akkor is így kezdjük. Olvass. A Wayteq-en bőven van fogás, de ennyi pénzért jó vétel, ennek ellenkezőjét sehol sem állítottam.
Olvastam... még szerencse, hogy nem állítottad az ellenkezőjét, akkor már nem sütött volna a gyűlölet, hanem lángolt volna.
De lehet elkerülte a figyelmem, hogy egy bizonyos cég támogatja az oldalt? Aki megtalálja a logo-t az kap tőlem egy sört.
Nem támogatja, de a végén nem azt írod, hogy szóltak?
Ja. Egy Garmin Mobile XT és egy demo iGO8.
A vasalód márkája? Ágynemű? Melyik élelmiszeripari egységben vásárolsz? Követni akarlak!
Hát, tudod, a fórumozók jelentős része értékeli, ha a szerző megválaszolja a kérdéseket, reagál az észrevételekre.
Én úgy veszem észre inkább többen vannak akik nem értékelik... de még a cikket sem.
Félre ne érts nem a bevezetővel van gond, hanem hogy az nem tartozik a teszthez.
Mitől lesz az valaki? Hogy poros havilapokba publikált pár marketing cikket? Az online újságírás többek között ott kezdődik, hogy a fórumban a szerző reagál. Az összes PH oldalon, jó reggelt. Jé, és a konkurens oldalaknál is. Te éltél eddig burokban, nem mi. De hogy valaki pont ezt veti a szemünkre, azt sosem gondoltam volna.
Attól, hogy nem fenyeget meg senkit, hanem érvel a végtelenségig, türelmes, el bírja viselni mások véleményét. Vagy erre nem emlékszel?
"1. Szerintem akkor rágalmazzál, ha tudsz bizonyítékot is mutatni. Különben simán beperellek, de első körben kidoblak innen a vérbe."
Talán egy bocsánatkérést megérne nemde? Kíváncsi lennék, mit szólna ehhez a főnököd, vagy aki ez az oldal... a helyében már lendíteném a lábam! Nálunk magasabb kultúrájú országokban már az utcán lennél ezért a beírásért az tuti!
Mellesleg ha már rágalom, Te minden Wayteq-est szinte letolvajoztál! Aztán zárójelesen odaírtál valamit javítva.Máskor tájékozódj. Nem az iGO biztosítja a frissítést, hanem a WayteQ. Ők szerződtek az iGO gyártójával, ők állnak kapcsolatban a felhasználóval. Ha ezt a szerződést felrúgja bármelyik fél, akkor nincs frissítés.
Tájékozódtam, megkérdeztem és azt mondták lesz. Bog... kedves "újságíróm" mondd, mi van ha a Wayteqnek is ezt mondták, aztán meggondolták magukat a térképesek? Amikor én vettem a 350-es kütyüm, nem volt Naviextras.
Hagyta volna a fene. Egyrészt - mint írtam - szólt az NNG. Másrészt - nem tudom, hogy feltűnt-e - a PH fórumon nem kevés topic van. Harmadrészt: miután pillanatnyilag 4db munkahelyem van, éjjel írok cikket, rádióműsort szervezek és koordinálom ezt az egész izét, hidd el, hogy nem voltam szabin egészen pontosan 4 éve.
Feltűnt, de csináljatok annyit, amennyit kezelni tudtok. Nem tudom ki írta, addig kell nyújtózkodni amíg a takaró ér...
Te Bog, akkor mikor alszol? Ne haragudj, hogy itt piszkállak, menj aludj egy nagyot, biztos Rád fér a mai nap után.....
Jut eszembe az egészség legalább olyan fontos és van élet a garzonon túl is...Szóval hajrá! Csak keményen! Irány a tengerpart! Szabadság!
-
Barnaa
csendes tag
válasz
SixStitch #3374 üzenetére
Ne köszönd, nem Neked szól (bár kedvellek ez tény) csak a véleményem írom le.....
Bognak is van igaza, de kihasználni a helyzetéből fakadó előnyöket és nem komplexen nézni a problémát az felelőtlenség, ráadásul ami felhúzott, hogy ez nem a teszthez tartozik és csupa általánosítás.
Elvégre van aki csak videózásra veszi a cuccost nem?
Addig is elvan a gyerek hátul a kocsiban....
-
Barnaa
csendes tag
válasz
SixStitch #3370 üzenetére
Én is bánnám ha eltűnnél!
Nem mindenki éri el ezt Bognál:
"1. Szerintem akkor rágalmazzál, ha tudsz bizonyítékot is mutatni. Különben simán beperellek, de első körben kidoblak innen a vérbe."
Azért csináltam volna róla ebben a pillanatban egy képet... szerintetek ennél pirosabb lett volna?
-
Barnaa
csendes tag
válasz
ATM_automata #3366 üzenetére
Sziasztok!
Nem kapkodták el a tesztet ez tény, de a bekezdésben foglaltak után ezen nem is csodálkozom. Süt belőle a gyűlölet, de a vason sajna nincs fogás a Wayteq jó és mindig is az volt. Azért arra kíváncsi lennék, ha CNS, BP, Alcor vagy más szoftver nélküli csodáról írnak, azt is így kezdik szerintetek? Ezek után muszáj lesz, mert azon sincs szoftver. De lehet elkerülte a figyelmem, hogy egy bizonyos cég támogatja az oldalt? Aki megtalálja a logo-t az kap tőlem egy sört.
Bognak biztosan egy csoda térképszoftvere van örökfrissítéssel ezért a bevezetőért.
Különben még egy okból nem értem a tesztet. Kapott egy vasat és egy szoftvert, hogy jön ide az igo? Sygicot és Wayteq-et kapott nem? Ha bögyébe van a téma, akkor okés, írjon erről egy külön cikket, aminek legyen a címe a szoftver nélküli pna-k, biztosan kap rá itt teret nemde? Ennek így olyan megrendelés szaga van gyerekek...
Azért lenne pár megjegyzésem a fórum működéséről!
Ez ugye egy fórum! Miért vitatkozik itt egy cikkíró azokkal, akik véleményt formálnak? Én még ilyet soha nem láttam! Az újságíró, tesztelő, a cikkben írja meg a véleményét, aztán hagyja a nagyközönségre, hogy vitatkozzanak. De olyat, hogy utána leáll vitatkozni azokkal, akik véleményt formálnak az írásáról, még nem láttam. Talán mégsem újságíró? Nem ez nem is lenne baj, de legalább valami ragadt volna rá, hogy ez azért ilyen formában mégsem illő... Mert megnézek bármely más portált, index, origo, akármi más, sehol ilyen nincs! De az, hogy még jön egy másik zárójeles moderátor és osztja az észt, hogy megszólítva érzi magát e a sok felháborodott hozzászóló, no az már undorító! Bog talán átszólt a másik szobába, hogy fiúk lányok, segítsetek? Szóljatok már hozzá ti is, kevesen vagyunk! És szólnak, mert a kollégának segíteni kell ám. Az meg hogy másokat kizárással fenyeget, ha tovább írja a véleményét, egyszerűen undorító......Én anno vettem egy Wayteq-et hivatalos igo-val, egy csudi 350-es kütyü volt úgy 40 körül. Aztán amikor kérdeztem a frissítésről a forgalmazót mondták, majd lesz hozzá. Nem lett, mégpedig azért nem, mert a kedves igosok, nem adtak rá, még pénzért se. Téptem a számat, vitatkoztam a kereskedővel, aki csak tárta szét a kezét... Az importőr nem tudott eredményt elérni, a gyártó sem, mert hazánk fiai, a térképszoftvereseket én a szintén magyar vásárlójuk nem érdekeltem. Erről mi a vélemény? Az miért nincs a cikkben? Vagy miért nem íródik ilyen cikk? Az igazsághoz ez is hozzátartozik! Hasonlóképpen jártak azok, akik nem az igo - bár én inkább IGA-nak hívnám - által támogatott készülékeket vettek, pedig hivatalosan volt ráhegesztve a pna-jukra a térkép.
Még valami, a cikk után csak pislogok, ha megnézitek ezt a fórumot, mióta van és miről szól, abból látszik, hogy Bog sokáig volt szabin, mert másról sem szól, mint amit kifogásolt a cikk első részében. Ezt miért hagyták? Innentől meg az egész már komolytalan és még inkább megrendeléstől bűzlő........
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest