Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
XaraX
addikt
válasz
snowdog
üzenetére
Távol álljon tőlem vita generálása.
Így van,mindenki tisztában van vele,mire,milyen módon használja,az,hogy bizonyos gyártó mi módon teszi elérhetővé szoftverét,az az ő dolga.
Megjegyzem,átgondolnám talán a helyükben,hogyan éri meg jobban.
Egyébbként vettem jogtiszta oprendszert,több bajom volt vele,mint másnak a W. verzióval.
Ha nem veszed meg,jogsértő vagy,ha megveszed,szívatnak vele.
Ez van. -
-
Trianrta
aktív tag
Talán vannak olyanok is, akik zenéthallgatni, filmetnézni, esetleg BT-zni vették a készüléket. Azs em jogtiszta?

-
snowdog
veterán
Rossz megközelítés. Ne olyan programot próbálj meg rátenni, ami nem hozzá készült! Miért nem olyant veszel hozzá, amit legálisan rá is lehet tenni? Ha ebből a kérdésből további vitát generálunk, akkor szerintem félreviszi a topikot. És a vita nem is vezet sehova. Vegyétek már tudomásul, hogy jelen helyzetben erre a gépre utólag nem lehet LEGÁLISAN iGO-t telepíteni. Aki azért vesz ilyen gépet, hogy majd iGO-t tesz rá, az legyen vele tisztában (és szerintem a többség tisztában is van vele), hogy warezolni fog. Miért próbáljátok ezt szépíteni?
Ezen az alapon a Windows Vista vásárlókat is jól megszívatták, mert azt sem tudják rátölteni (ez persze csak vicc volt, mielőtt valaki rámozdulna).

-
XaraX
addikt
válasz
snowdog
üzenetére
"Azzal még nem is lenne semmi baj, hogy olyan gépet is lehet kapni, amin gyárilag nincs navi program, mert így mindenki eldöntheti, hogy milyent szeretne rá venni."
Hm,ha jól értelmezte az előzőeket,akkor ez sem teljesen igaz...
Megveszem az Igo-t,és akkor sem használom jogszerűen,nemde?
A végeredmény ugyanaz,illegális,amit teszek.
Egyik esetben ingyen,másik esetben pedig meg fizetek érte,hogy jogsértő lehessek. -
housejoy
tag
sziasztok, még mindig azzal próbálkoznék hogyan lehetne telefonkönyvet varázsolni a gépre hogy nekelljen fejből tudni a számokat ha tárcsázni akarok vele?ez az egy amit hiányolok a gépből a tmc képességen kívül

-
snowdog
veterán
válasz
anarchy
üzenetére
De nem hiszem hogy egy MIO vagy Garmin PNA navigáció szempontjából többet tud annél hogy én plusz 30-50000FT kiadjak érte!!!
Azért emeltem ki a hozzászólásodból ezt a részt, mert ez a legjellemzőbb. Nem csak arról van szó, hogy az említett gépek jobbak a Wayteq-nél, és ezért drágábbak. Nem csak ezért drágábbak. Azért is drágábbak, mert azokat jogtiszta navigációs programmal árulják.
Azzal még nem is lenne semmi baj, hogy olyan gépet is lehet kapni, amin gyárilag nincs navi program, mert így mindenki eldöntheti, hogy milyent szeretne rá venni. Ettől lehetne akár olcsóbb is az ilyen gép a többitől. Csak tudod ez ott sántít, hogy senkiről sem hallottam, aki azért írt volna ide, vagy bármelyik másik hasonló fórumba, mert vett egy navigációs programot, de gondja lenne a telepítéssel. Csak arról olvasok, és ahhoz kérnek segítséget, hogyan lehet a feltört, warez igot feltenni. Na innentől lehet elgondolkodni, Magyarországon miért árulnak navi program nélküli navigációs eszközt. Azért, mert itt ez a módi. Majd mindenki letölti hozzá magának a neten fellelhető illegális, warez verziót.
Szóval én úgy gondolom, nem nagyon kellene feszegetni ezt a témát. Aki ilyent vett használja egészséggel, de ne kezdjen el moralizálni róla, meg ideológiákat gyártani hozzá.
Bocs ha én is hosszú voltam.

-
anarchy
csendes tag
válasz
zorromoto
üzenetére
Ez így van!! Teljesen egyetértek veled!! Ezért vannak különböző árkategóriájú termékek!! Nem mindenkinek van 100 ezer forintja hogy vegyem egy készüléket!! Amire kell arra ez és az ennél olcsóbb navigációk is megfelelnek(navigál)!! Az egy dolog már hogy kísérletezéssel és sok ember hozzáértésével többet kihoztak ebből a készülékből!! Ha valaki ennél többet akar az vegyen nagyobb árkategóriájú PDA/PNA-t!! De nem hiszem hogy egy MIO vagy Garmin PNA navigáció szempontjából többet tud annél hogy én plusz 30-50000FT kiadjak érte!!! Sajnos nem olyan világba élünk mint aki gondolom a PDApluson írt hogy mindenki aki navigációt szeretne venni az tele van zsével! Gondolom neki ez nem okoz problémát! Hasonlíthatnánk ezt a dolgot a telefonokhoz is!! Nem tud mindenki 100ezer forintos telefont venni hanem olcsóbbat! De arra aki telefonálásra használja annak a 30ezres is jó!! Akinek meg ilyen extra igényei vannak és meg tudják venni tegyék!! Remélem aki ilyeneket ír annak csak jogtiszta szoftvere és filmei vannak!(ha ennyire warez ellenes) Mert hát a net mindenhol tele van warez dolgokkal!!
Mert addig csak bagoly mondja verébnek!!Aki egy kicsit is foglalkozik azzal amit vesz az vesz rá fóliát, meg tokot(ez is természetesen felhasználási módtól függ)
Bocs hogy hosszúra fogtam!!
-
snowdog
veterán
-
-
kovacsa
tag
Olvasgattam a többi Wayteq topicot, az N400-asban ezt találltam:
"fantal (újonc):
logo.bmp csereje bluepanther v350-c keszuleken a kovetkezo:
- meretezed a kepet 320x240 -re
- tukrozod ugy fuggoleges mint vizszintes oldalan
- lemented LOGO.BMP de 16 bit szin, r5g6b5 formatumban (pl. GIMP-bol)
- egy hex editorban (pl. XVI32) kitorlod az elso 40 valahany byte-ot (latszik hol kezdodik a kepinformacio - ahol vege a sok 00 -nak)
- a logo.bmp-t felirod sd kartya alapkonyvtaraba, s beinditod a gepet a gombot nyomva tartva"NE PRÓBÁLJÁTOK KI! Csak azért írtam, hogy a úgy érzem hamarosan lesz remény a mi kütyünkön is magunkon segíteni. Szerintem nem különbözhet sokban a mi kütyünk sem. De várjuk meg az okosabbak és a szervíz javaslatát.
-
zorromoto
senior tag
válasz
snowdog
üzenetére
"Mindegy milyen szart hozunk be csak az a lényeg olcsó legyen"
Én erre csak azt tudnám mondani hogy miért lennénk a saját magunk ellensége .Mármint pénzileg.Bár megtehetné mindenki hogy az 50-70-100 ft-os Pda-t, Pna-t farzsebből kirántva megveszi.Mellesleg és nem utolsó sorban ez a " gagyi olcsó szar" is tökéletesen tudja azt amire vettük és ahogyan kijött gyárilag.Az hogy mi a Nasa-t is irányítani akarjuk vele egy külön téma.
Ui: ettől független én tartom magam az említett pénzösszeghez ha ez bármit is segítene rajtunk ,bár úgy tudom az olvasottak alapján hogy egyenlőre rom hiányban szenvedünk.
Jah és eddig is nagyon köszönjük az önnfeláldozó munkádat!!!! -
attilab
csendes tag
Sziasztok,
Meg tudná valaki mondani, hogy tudom álló módban használni a kütyüt?
Pl. RUSSA-t vagy a RichesseGPS-t?Köszi előre is,
Attila -
snowdog
veterán
válasz
zorromoto
üzenetére
Lehet ma snowdognak holnap meg nekem lesz rá szükségem. Úgy gondolom elég népes tábora van már ennek a masinának 1-2 ezer forintot mindenkinek megérne egy " gyári " rom.
Én pesszimista vagyok ezen a téren. Egy kezemen megtudnám számolni, aki erre hajlandó lenne. Akik ezt a gépet veszik azok nem szívesen költenek rá a továbbiakban egyetlen fillért sem. Semmire. Még fóliára sem, nem hogy ROM-ra. Megvárják míg ingyen letölthető lesz valahonnan. Mindegy hogy milyen minőségben, csak ingyen legyen. Hogy esetleg elszáll majd tőle a gépe, az sem számít, a legfontosabb, hogy ne kerüljön pénzbe.

Ezzel kapcsolatban egy idézet a Pdaplus-ról:
"Mindegy milyen szart hozunk be csak az a lényeg olcsó legyen. A sok parasztnak úgyis ez számít. Warez ájgó mindig lesz és mindig lesznek fórumok ahol a sok hülye segíti egymást a bajból."
Ebben az a legszomorúbb, hogy sok igazság van benne. És az egyik ilyen hülye én vagyok. Persze a warez igo kivételével, mert azt tőlem senki sem kap.
-
snowdog
veterán
válasz
Trianrta
üzenetére
Én kőrbevágtam a fóliát (ami lelógott) és szépen lesímítottam, szerintem teljesen jól védi a karcolódás elen a képernyőt.
Ha nem nyúlsz hozzá a ceruzával. Próbáld meg huzigálni rajta.Nem gondolom, hogy azon a párszáz forinton kellene spórolni, amibe egy normális fólia kerül.
-
gyurma111
aktív tag
válasz
zorromoto
üzenetére
Szia,
Ugy tünik nem csak annak lesz szüksége előbb-utóbb romfrissítésre
aki buherálja,hanem annak is aki nem.Ezekhez a kütyükhöz mindíg
kikerül a netre a szükséges rom.Remélhetőleg így történik most is,
és nem biztos,hogy ezt "pénz összedobással" lehetne lényegesen
siettetni.Üdv
-
zorromoto
senior tag
szevasztok.
Végigolvastam a pdaplus-os eszmefuttatásokat a ROM frissités témában. Sok igaz volt mindkét oldalt tekintve.Nekem az a véleményem hogy mivel nagyon úgy néz ki hogy magunkra maradunk ROM frissítés ill. támogatottság tekintetében ,és ez a gép színte csak az okosítások lévén lett közkedvelt (no meg az ócsósága ) miatt, személy szerint támogatnám egy kis összeggel a rávaló ROM-ot ami mellesleg lehet hogy még lopott is ? Ha jól értelmeztem a leírásban.
Lehet ma snowdognak holnap meg nekem lesz rá szükségem. Úgy gondolom elég népes tábora van már ennek a masinának 1-2 ezer forintot mindenkinek megérne egy " gyári " rom.
Arról nem is beszélve hogy ezek után is lesz vele buhera ebben biztos vagyok.De persze ez az én személyes véleményem.
-
snowdog
veterán
válasz
Baradlay
üzenetére
"A drága papa a körmével begyűrte a gyári túlméretes fóliát a keret meg a kijelző közé"
Azt én a legnagyobb jóindulat mellett sem nevezném fóliának, abban az értelemben, ahogy ezt az elnevezést használni szoktuk. Az csak egy gyári csomagoló/védő anyag, amit kibontás után el kell dobni.
-
Baradlay
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Vettem egyet dec közepén magamnak karira szoftverrel, aztán vettem egyet apósomnak BT nélkül, szoftver nélkül karira. Nem volt gond egyikkel sem.
Aztán jött a Karácsony, ajándékbontás...
Az apósom gépe kb. fél óra nyomkodás után nem reagált semmire, csak néha és sok várakozás után. Semmi gond visszavisszük még a fólia is rajta van.
Aztán eszembe jutott az irodai fax, aminek állandóan beragad az egyik gombja és akkor nem reagál semmire, ki kell húzni a gombot és akkor működik.
A drága papa a körmével begyűrte a gyári túlméretes fóliát a keret meg a kijelző közé, így a képernyő folyamatosan nyomódott egy helyen. A fóliát eltávolítva a probléma teljesen megszűnt.
Érdemes lenne kipróbálnod!

-
snowdog
veterán
válasz
gyurma111
üzenetére
Igazad van. Vannak olyan gyártók, akik felteszik a honlapjukra az ilyen anyagokat, és regisztráció után bárki letöltheti azokat. De a Wayteq nem egy olyan cég. Még ez a gép sincs fent a honlapjukon, nem hogy a hozzávaló ROM.
Meg aztán mindenfélét olvasni róla, hogy egyáltalán ki miért fizetett, mit is vett meg. De hiszen erről szól az értekezés a PdaPlus-on is. Ki tudja ez kinek a biznisze volt, és mi van mögötte.
-
PLaci58
addikt
válasz
snowdog
üzenetére
Egy információ:
Ki kéne próbálni Royaltek RTA-3000-es TMC vevővel a kütyüt.
Sajnos ezt a típust még nem láttam sehol. Ha valaki tudja hol lehet kapni szóljon nekem is.
Állítólag megy olyan készülékekkel is amin nincs TMC előkészítés.Én is tennék a romhoz kiegészítést! Természetesen csak akkor megy így SD-ről, ha eljut a YFLoader-ig a boot folyamat. Vagyis már megy a windows. Ez végülis a gépen levő bootloader programtól is függ.
-
snowdog
veterán
-
PLaci58
addikt
BÚÉK mindenkinek!
Tudtommal SD-ről frissíthető a kütyü, mint más PNA-k.
Ehhez nem kell nyomni semmit, mert bekapcsoláskor a YFLoader megnézi, hogy az SD-n van-e bootloader vagy apps.
A spec kábel csak a rom leszedéséhez kell az Atlas Manager progihoz.
A visszatöltés már simán megy.Sajnálom, hogy ennyi készülék vár a szervízre.
-
zorromoto
senior tag
válasz
kovacsa
üzenetére
Ezt én egyátalán nem tanácsnak írtam hanem puszta tényként ami már megtőrtént (szerencsére jól sűlt el )
Nem adnék tanácsot olyan gologban amiről nem tudom hogy működik.
Mellesleg a tanácsot valaki vagy megfogadja vagy nem.Ui: abban is csak bízni lehet hogy a szervízben "spillerek" dolgoznak akik értenek a közel 1-2 hónapja kiadott vadi új gépekhez.
de majd többet fogunk tudni 5-én .Addig meg marad a remény.............
-
fefe-30
csendes tag
Hali! Ja és BÚÉK!
Időközben sikerült feltennem az IGO-t.
Nem tudod honnan lehetne leszedni frissebb térképet hozzá?Ami működik,és rajta van az M0 is.
Előre is köszi! -
kovacsa
tag
válasz
zorromoto
üzenetére
Csak óvatosan a tanácsaitokkal, ez olyan, mint egy halálos beteget körül állnak, és mindenki mond 1-2 kiváló reményt keltő gondolatot, ami egyike sem segíti meg a beteget, de jó hallani.
Hallgattam MY2K-ra is, olyan szépen beszélt...
Már csak a szervízben bízok, mert az internetre sajnos rászabadul mindenféle ember, jó szándékú mindenki, de ez itt nem elég.
Helyesbítek: 99 jószándék után a 100. halálosra sikerült.
-
zorromoto
senior tag
válasz
kovacsa
üzenetére
Ez egy érdekes dolog mert én sd-ről frissítettem Rom-ot ami egy intensa N410 volt és ráadásúl waiteq N410 rom-ja kerűlt fel rá. Tökéletesen működött. Mivel ezek egy futószallagon készűlnek így laikusan azt gondolom hogy ezen a vason is lehetne ilyen sd-s frissítést eszközölni. Jól be kell támadni a szervízt és kikunyizni egy ROM-ot.

-
gyurma111
aktív tag
válasz
kovacsa
üzenetére
Szia,
Igen én is úgy tudom,hogy csak AtlasManager progival és spec kábellel lehet hozzáférni a kütyühöz.A Te eseted viszont elgondolkoztató,ugyanis az a kék háttér sárga betűkkel és hogy SD-én keres a hagyományos flesselésre utal.Lehet,ha megfelelő formátumú fájl van
a kártyán akkor onnan is frissít?Talán a szervízben többet tudnak.Jó lenne megszerezni
tőlük a romot.Olcsó húsnak híg a leve...Szerintem a vas nagyon rendben van,a rajta levő
rom nagyon szar.Ugyanakkor egyik kütyü sem természetes körülmények között halálozott
el.Üdv
-
kovacsa
tag
válasz
housejoy
üzenetére
Snowdog és Gyurma!
Azt a választ kaptam, hogy házilag SD kártyáról nem lehet ROM-ot frissíteni, csak Atlas Managerrel spec.kábel, spec. prg.
Úgy láttam gyurmának sem sikerült SD-ről bootolni.
Úgy hogy mehetek én is a szervízbe...
"Ócsó húsnak híg a leve...", de nem szeretnék feszt a kórházba járni, majd ha egyszer megjavítják óvszer nélkül többet nem k...lek. -
Mawyx
őstag
Sziasztok!Hogyan lehet baállítani, hogy a kurzor egy autó legyen, ne nyíl? diMka skint használok, a beállításokban kipipáltam a Cursor CAR-t, választottam színt neki, de mégse csinálja.
-
juditluc
csendes tag
Sziasztok!
Végigolvastam a fórumot, de nem találom az infot erről a dologról, persze mert nem nagy horderejű a kérdés
De engem érdekelne. Szóval: térkép-nézetben megjelenik a BAL FELSŐ sarokban egy kör, és abban piros, zöld, és sárga pötyök, melyeknek változik a helye és a száma is időnként. MI ez??
Köszi! 
-
Klajek
csendes tag
válasz
snowdog
üzenetére
Segíts Snowdog léci!
Igo 8.3.1 -re szeretném felrakni a riks 3.2-t (3.4c-t is kipróbáltam). Azt írja jó hozzá. Bemásoltam a mobilenavigator\content\skin könyvtárba. Az Igo menüben a felületeknél látszik, ki is tudom választani, mégsem fut ujraindulás után. MIÉRT???Üdv
lajek -
snowdog
veterán
válasz
kovacsa
üzenetére
Szia!
Én már akkora kárt okoztam a gépemben, hogy ezen semmiképpen nem kívánok rontani. Nem akarom azt a csekély esélyt eljátszani, ami még megvan ahhoz, hogy működőképes állapotba lehessen hozni.
Minden ROM-ot csak arra gépre szabad feltenni, amire való. Amikről írtál, azok közül egyik sem jó a mi gépünkre. Egyébként meg azt az információt kaptam, hogy erről a gépről nem is lehet lementeni a ROM-ot. Vagy újat kell hozzá készíteni (erre csak nagyon kevesen képesek), vagy meg kell szerezni egy eredetit (erre meg semmi esélyt nem látok).
Így hát marad a szervíz.
-
kovacsa
tag
válasz
snowdog
üzenetére
Hello Snow!
Nem merjük kipróbálni ingyen a más fórumokban emlegetett nk.bin és os.img-eket?
És amit itt írnak: CNS romok (http://pdaplus.hu/content/view/1968/2)
És van egy 350-es ROM-om is, mert azt le tudták menteni, ha valaki lementené a 770-et egy NK.bin-be, ki mernéd próbálni? -
snowdog
veterán
válasz
kovacsa
üzenetére
Azt hiszem elcsesztem a kütyüt, rögtön ráharaptam MY2K írására, mely szerint az XDATools-al le lehet menteni a ROM-ot, próbáltam is (sajnos nem voltam óvatos)
Szerinted ezt minek írtam oda rögtön mögé?
Én ezek után nem próbálkoznék vele:
"NOTE you can use OSImageTool only to manipulate Wallaby roms with version numbers starting with 3 or 4. ( the pocketpc 2002 and 2003 roms. ) roms for other devices, or the newer 'windows mobile 2003 second edition rom' for Wallaby, are laid out differently, in a way that OSImageTool does not understand."
Ha nem vágta haza a boot szektort, akkor egy ROM frissítéssel orvosolható. Állítólag 6 ezer. Már többen be vagyunk jelentkezve január 5.-ére. Üdv a csapatban.
-
kovacsa
tag
"No SD/MMC card inserted..."
Ha bedugok egy SD kártyát, akkor nem írja, de arról szeretne talán bootolni.
Mi a megoldás? SD-re ROM-ot kell tenni? Azt hogy kell?
-
kovacsa
tag
válasz
snowdog
üzenetére
Sziaszok!
Azt hiszem elcsesztem a kütyüt, rögtön ráharaptam MY2K írására, mely szerint az XDATools-al le lehet menteni a ROM-ot, próbáltam is (sajnos nem voltam óvatos), activesync-el összekötöttem, majd az OSImageTool.exe-vel ROM mentés winyómra. Lefagyaszotta a kütyüt, majd RESET után ez van kék alapoin sárga betűkkel:
"No SD/MMC card inserted...", és semmi tovább.Szerintetek a szervíz tud vele valamit csinálni?
-
sinya01
csendes tag
Szia snowdog
Probaltam a miopocket-nek utána nézni,de sajna nem ment.Magát a progit megtaláltam,de csak angol nyelvü forumon,le is töltöttem.Magyarnyelvü leirást nem dobott ki a google.Ha tudnál segiteni egy linkel megköszönném,adig is probálkozom.Köszi
BOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK!!!
-
SzVFE1
csendes tag
Hali, telepítettem a Jagada skint, a programokat is tudom futtatni intézőből, de nálam nem jelenik meg az asztal az ikonokkal és a start menü programok mappában sincsenek linkek a programokra. Mit kell beállítani?
-
mcs10
tag
Hali!
A készüléken behozható a telefonkönyv?
Fájlfogadásra és küldésre nem képes Blootothon keresztül?Igo-n kivűl más nem rakható rá?
Boldog Új Évet minden Forumozónak!
-
hal7777
csendes tag
Segítséget szeretnék abban kérni hogyan lehet megjeleníteni illetve párhuzamosan használni a 8.2.1 és a 8.3.2 igo verziókat? Mit kell átírni a sys-ben stb? PLaci féle kártyás verzióju SI van a gépemen.
-
zorromoto
senior tag
Szevasztok.
Egy problémám van az IGO-val. Riks 3.4c alatt futtatom 8.3.2 64873 verz számú-t
Az a problémám hogy amikor 3D-ből kigrik madártávlatba akkor nem a madártávlati beállításnak megfelelően zoom-ol hanem,csak egy pillanatra ugrik be a madártávlati kép majd be zoom -ol a 2D ben megadott értékre.A másik hogy amikor meg vissza kéne ugrania 3D-be mert eléri azt az értékethogy visszaálljon 3D-be akkor nem teszi hanem marad ott ahol van ( 2 D vagy 2D északi )
Nem tudom hogy ez a riks mód teszi vele vagy bugos az igo vagy ???? megnéznétek nálatok hogy van ez ?köszi
-
sinya01
csendes tag
Sziasztok, elöször is szeretném megköszönni a sok infot amit töletek kaptam.
Egy sima n770-em van,s tökéletesen müködik.
A kérdésem az lenne,hogy az SI 1.3.3-at lehet e más gépeken is futtatni,vagy csak a wayteqen,PL:mio köszönöm -
snowdog
veterán
Én ezek után nem próbálkoznék vele:
"NOTE you can use OSImageTool only to manipulate Wallaby roms with version numbers starting with 3 or 4. ( the pocketpc 2002 and 2003 roms. ) roms for other devices, or the newer 'windows mobile 2003 second edition rom' for Wallaby, are laid out differently, in a way that OSImageTool does not understand."
-
MY2K
aktív tag
Hello! ezen az oldalon találtam egy programot amivel elvileg lementhető bármilyen ROM. Használta már valaki esetleg?

-
micro
addikt
válasz
snowdog
üzenetére
Helló Hókutya!
A Te általad módosított Riks skint használom.
Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e az MP+ és az IGO hangaerejét külön szabályozni?
Ha halkiítom az IGOt akkor az MP3 is halkul. Nem jó ez így, mert ha normális hangerőn hallgatok zenét és Moha bá megszólal, akkor kiesik a szívem olyan hangos. -
XaraX
addikt
válasz
snowdog
üzenetére
5.-ére van megbeszélve,hogy viszem, megnézik,akkor nyit a bolt.
Ha pl a kocsiban hagyom,akkor hosszabb ez az idő,esetleg a hideg miatt lehet?
Mármint természetesen nem éjszakára,hanem mondjuk bevásárlás,stb, 1-2 óra kb.
Utánna biztos kell neki 10 perc minimum,mire magához tér.
-
XaraX
addikt
Szert tettem Én is egy ilyen ketyerére.
Van egy kis gondom vele,hátha van ötletetek.
Első nap tökéletesen működött.
Aztán most olyan,hogy bekapcsolás után percekig nem reagál semmilyen érintésre(vagyis bármit nyomok,semmi reakció).
Ha sleep módba van,bekapcsolás után működik minden,csatlakozik a telohoz,mutatja a térképet,csak nem állítható semmi.
A leghosszabb idő kb negyed óra volt,de átlag 4-5 perc,és működik rendesen.
Igo 8 fut rajta.
Valaki találkozott már ilyennel?
(Nincs módosítva benne semmi) -
gyurma111
aktív tag
válasz
kovacsa
üzenetére
Szia,
Azért figyelj,hogy reg bejegyzés szerint legyen az a system mappa!
Papalaci féle SI-ben simán a ResidentFlash gyökerében van nem a MioAutorun
mappában!
Itt van a szűz regisztry: http://data.hu/get/963902/N770_reg.zip.html
CeRegEditor-t érdemes használni,ez is azzal lett kimentve.Nem mindet fog megfelelően
látni a system mappában.A dll-ek rendben vannak,ha viszont valaminek a hivatkozása
windowsba mutat akkor ott keresi nem a system mappában,hiába látja a rendszer. -
Tosee
őstag
Sziasztok!
Vettünk karácsonyra egy ilyen készüléket! Van rajt Nav N Go Igo 8 8.0.0.41506...
Szóval apu valamit elnyomott a navigációs szoftverben, és most fele magyar, fele angol!
Azt mondja, hogy User Data Management (most ez van ott, előtte nem tudom mit írt magyarul) et nyitotta meg, majd ráment a reset all settings-re, és utána a delete user data-ra is!
A navigációs menü -ben 2 beállítások van (két alsó)!
A súgót egyátalán nem tudom megnézni, mert Error loadin file...Vissza tudom állítani ezt valahogy, az igo újratelepítése nélkül?
-
zorromoto
senior tag
válasz
kovacsa
üzenetére
Ha megoldottad akkor légyszi értesíts minket is mert a navitel engem is érdekelne nagyon.Szerintem jobb szebb mint a russa.Azt nem értem hogy miért nem működik ezen a gépen mert a N410-en simán elindúlt .Ennél nekem a vavitel feliratnál kifagy de annyira hogy csak a reset gomb segít.
A garminról is tudnál egy kis infót adni hogy miként , honnan stb ? persze priviben.Köszönöm.
-
snowdog
veterán
válasz
kovacsa
üzenetére
Vagy esetleg kezdetben a registry üres lenne?
Úgy érted egy nulla hosszúságú állomány? Mert ha ha igen, akkor nem erről van szó. Rengeteg minden van benne. Ez szabja meg a gép működését. Ezért kell rá nagyon vigyázni. Enélkül a gép halott (mint most az enyém
)Teljesen szűz registry-t csak az tudna neked adni, aki a gépet most veszi ki a dobozból.

Ha bármit elindítottatok rajta, az máris beleírt a registry-be. Vagy legalábbis a legtöbb esetben beleírt.
-
Rick4
félisten
válasz
PLaci58
üzenetére
Bár még csak egy 410-esről készülök váltani erre, de azzal teljesen elégedett vagyok, sőt, 10 db felett van ismeretségi körben, mind hibátlanul, és a konkurenciához képest nagyon nagyon gazdaságos áron teszi a dolgát hónapok óta. Azt nem tudom, hogy a lassabb proci ebben az esetben hosszabb akkuidőt eredményez-e, de ha elég neki mindenre, akkor nincs gond.
-
kovacsa
tag
válasz
zorroka
üzenetére
Az SI 1.3.3-at sima 770-en használom (no BT, no FM), tökéletesen fut.
Szánjon már meg egy első bálozó egy szűz exports.reg-el, hadd nézzem meg, milyen szemeteim halmozódtak fel.
Vagy esetleg kezdetben a registry üres lenne?
Gyurma és Snow! Köszi a választ, a MioAutoRun/System-be fogok pakolászni mostmár.
Egy ötletem a cab-okhoz, amin kísérletezni fogok:
Megfejtem, mit tartalmaz a cab, kicsomagolom a PC-n filenév és könyvtár helyesen, amit a Windows-ba írna, azt a MioAutoRun/System-be teszem, és kész is.Így tennék a Navitel...cab-al, KarPocket.cab-al és a GarminXT.cab-al is, ezek hiányoznak még a palettámról és ezek sajnos telepítősek.
-
PLaci58
addikt
Igy van. Ezért megy a proci csak 324 MHz-en a 396 helyett.
A rom írójának a védelme a másolás ellen
Ezt gyanítom a kínai gyártó teszi így rá. Ez a HW más néven és más házban is forgalomba kerül. Ha nem íratnak rá vagy nem veszik meg a YF romot, akkor így járunk (mármint a vásárló). Olcsó PNA. -
PLaci58
addikt
Szerintem a gyártó, amikor olyan jogvédett (YF) szoftvert futtat rajta amivel nem lehet elérni a wince felületet és fix programok futtatására, indítására alkalmas (MP3, Video, TXT, Képnézegető, Navigáció) és olyan egyéni azonosítót épít be a készülékbe, ami megakadályozza, hogy más készülékhez csinált navigációs program működjön rajta. A dobozon fel van tüntetve, hogy csak jogtiszta navigációs programot használjunk. A forgalmazók a Sygic-ot ajánlják.
Ilyen balhé volt egy éve, amikor 3 készülék is ugyanolyan azonosítóval jelent meg.
WayteQ N350 és N400 egyes példányai;
Alpha Navigo 318;
BluePanther v350Ezek közül egyedül a BP-hez volt jogtiszta igo, de a többi készüléken is lehetett futtatni.
Árulták is a másolt igoval rendesen.
Ez lehetett a kínai gyártó lustasága, figyelmetlensége, hogy ugyanazt a romot tette a készülékekre, de lehetett a megrendelő balhéja is, hogy ugyanazt az azonosítót kérte.
Ugyanaz a hardver, ugyanaz a szoftver! -
PLaci58
addikt
Szerintem nincs ilyen lehetőség.
Egy erősen sántító példa, de ha jól értem ilyesmire gondolsz.
Adott egy autó (igo8) gyári állapotban.
Veszel egy nyerskulcsot (N770) és azt addig reszelgeted, amíg kinyitja az autó ajtaját...
Sem az igot sem a PNA szoftverét nem lehet jogszerűen átalakítani, hogy megkerüljünk egy szándékos védelmet!Valamikor felvetettem egy másik fórumon, hogy mekkorát szakíthatna az NNG, ha mondjuk Karácsonyra kihozna egy IGO8-at, mondjuk csak HU térképpel, SD-n, ami bármilyen PNA-n futtatható, mondjuk 9990 FT-ért.
-
PLaci58
addikt
válasz
kovacsa
üzenetére
Ez tényleg gyurma leírása (mindíg elfelejtem kicserélni
), de annyival kiegészíteném, hogy ez az SI 1.3.3-ban a SYSTEM mappában található és annyi az eltérés, hogy az egész system mappát a Residentflash-ba kell másolni és az "exportsys.reg" fájlt a regedittel beimportálva nem kell semmit átírni, mert az már létrehozza a Loader bejegyzést, ami a Residentflash/System mappára mutat. A System mappába lehet tenni a szükséges dll-eket, de mindíg meg kell nézni, hogy a windows mappában nincs-e ugyanolyan nevű, mert az működési problémát okozhat.Aki nem ismeri az SI 1.3.3-at annak érdemes letölteni, a PC-n kicsomagolni egy könyvtárba és a MioAutoRun/Skin könyvtárban elindítva a SystemInformation32.exe programot megnézheti, hogy miket lehet vele csinálni. A PC-n nem futtathatók a programok, hibajelzést adnak az ikonok! Az oldalak (felső sor ikonjai) viszont megnézhetők.
-
PLaci58
addikt
Hali.
MY2K! Köszi, nézem az MP3 lejátszót.Elég bonyolult program, de az biztos, hogy az SD-ről nem tud lejátszani. Residentflash-ból elvileg igen.
PNA-PC összeköttetés.
2 lehetőség van:1, Meghajtó (driver) üzemmód, amikor a PC úgy látja mint egy Pendrive-ot
2 új meghajtó jelentkezik. Az első a Residentflash, a második az SD kártya (ha van benne). Semmit nem kell telepíteni hozzá.2, ActiveSync üzemmód. Ehhez XP-nél a PC-n telepíteni kell az AS programot és az USB drivert.
AS simán telepíthető (4.5-öt érdemes).[link]
USB driver: Bekapcsolt állapotban dugjuk össza a PC-t a PNA-val.
Ekkor a PC ismeretlen eszközként észleli és kéri az illesztő program helyét.
Be kell tallózni az előzőleg letöltött és kicsomagolt Wince5.0 USB illesztő program [link] .inf fájlját.
Lehet, hogy kell egy PC újraindítás. Ezután látni fogja AS-en keresztül, amit hanggal jelez a PC és a PNA is. A Total commander programhoz van egy beépülő modul [link], aminek segítségével használható az AS kapcsolat a Hálózat/Wince Device "meghajtóként".
A Vista már tartalmazza ezeket a dolgokat, nem kell semmit hozzá telepíteniA két üzemmód váltása a PNA Rendszer/Rendszerinfo/USB -nél lehetséges.
Összedugni mindíg bekapcsolt állapotban kell! A Meghajtó üzemmódhoz futni kell a főmenünek, az AS-hez nem szükséges.
A PNA-ra semmit nem kell telepíteni, gyárilag tudja ezeket! -
zorroka
csendes tag
Sziasztok!
A 331-es hozzászólásban emlegetett SI_1.3.3_NFlash sima N770-esre is jó (BT nélkül)?
Egyébként mit tud ez? A leírásból nem nagyon derült ki. -
gyurma111
aktív tag
válasz
kovacsa
üzenetére
Szia,
Ezt még valamikor én készítettem:-)
A létrehozott system mappát a "loader" reg.bejegyzésen keresztül látja és induláskor betölti.Ez különböző progik futtatásához szükséges és a wince-ből hiányzó dll-k pótlásához kell.A reg.bejegyzésektől való félelmet részben értem részben pedig nem.
Amennyiben nen akarsz semmilyen plusz bejegyzést akkor ne tegyél fel semmit,de semmit a kütyüre.Viszont,ha bármilyen progit egyszer is elindítasz rajta akkor az létrehozza a maga reg.bejegyzését. -
snowdog
veterán
válasz
Vaskalap
üzenetére
Szia Vaskalap!
Mégegyszer köszönöm a jóindulatodat. Ha szükséges lesz megkereslek.
Te mivel rontottal a kütyüdet (hogy ne essünk ebbe a hibába), és hogy rakod helyre?
Lásd alul forumx, majd Géphalál topik. Szervízbe viszem.
úgy láttam, a ROM-ba is akart írni a Windows/AppMgr-be
Nem a ROM-ban, hanem a RAM-ban van ez a könyvtár. De az összes ilyen utólagos telepítés (ami nincs a ROM-ban, mint maga a windows) reset után törlődni fog. Ezért kell máshova telepíteni, mint azt már korábban is írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)