Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
rezar
csendes tag
Köszi a választ! Valszeg valóban elrontottam valamit, nem is fogtam fel mostanáig, hogy így idézőjelekkel, mindennel együtt kell beírni... túl akartam gondolkodni...

Most viszont az a baj, hogy a mobilenavigator.exe fájlnéven hiába fut a regedit, nincs hozzá billentyűzetem, amivel átírhatnám az értékeket... van ötlet? Köszi!
-
snowdog
veterán
Tudom, hogy nem erre tervezték, de geocachingelni vajon lehet-e a Wayteq N770BT vel??
Próbálgatom ezzel a GisRussa-val, de nem az igazi, nagyon sok minden nem jól működik rajta. Szóval valami más után kell nézni.
Az OziExplorer viszont szépen megy rajta. Ha valakit érdekel ez a hír.

-
zorromoto
senior tag
üdv.
A turista térképes navigálást tényleg jó lenne ha meg lehetne oldani .Én a Navitel 3.2 szériát javaslom(Russa utódja).Nekem Intensa N410-en futott .nagyon jó.Gondolom ha azon meg lehetett oldani akkor ezen is.[bár az 320/240-re készűlt]
És mégegy kérdés . sikerűlt -e már valakinek életre kelteni az internetet rajta egy wifi sd-kártyával ?:.....Az se lenne rossz.Tudom kérni könnyen lehet,de gondolom szívesen venné mindenki ha ezek is futnának ezen a ragyogó gépen. Akkor" miért nem vesz az ember pda-t?" Mert abból is biztos hogy mosógépet akarnánk építeni
)
Eddig is hálás köszönet amit elértetek. -
Trianrta
aktív tag
Nekem a telefonom (Nokia 6310i) minden bekapcsolás után megkérdezi, hogy kapcsolóthat e a Navihoz.
Nektek is így működik?
Hha már egyszer korábban engedélyeztem a kapcsolatot (párosítás), akkor nem kellene automatikusan kapcsolódnia? -
morisz77
csendes tag
Sziasztok.
Ma végre sikerült elindítani...
Megy az iGO. Egy kis licenc problémám akadt, de megoldódott. Először is köszönet nektek, hogy segítettetek, igaz a nagy segítséget már általánosban megkaptuk, mikor megtanítottak minket olvasni. Én is úgy kezdtem neki az egésznek, hogy majd leírják mit is kell csinálni. De ez azért sem jó, mert kell egy kis kreativitás az efféle kütyükhoz és a jóérzés mikor sikerül
!! Tényleg csak ismételni tudok néhány előttem szólóhoz hasonlóan, hogy "csak" vissza kell olvasni. És tényleg, már a srácok jól leírták az okos dolgokat, csak meg kell keresni. Na mindegy, nem szaporítom a szót, köszi még egyszer!!!További szép napot

-
snowdog
veterán
Tudom, hogy nem erre tervezték, de geocachingelni vajon lehet-e a Wayteq N770BT vel??
Miért ne lehetne, pl. a GisRussa-val. Van neki ingyenes verziója. [link]
Ami nekem van, azon sajnos nem jó a nyelvi fájl, mert a Beállítások menüben mindenhol csak kérdőjelek vannak. Továbbá kilépés után lefagy tőle a gép. Tehát ez a verzió még nem az igazi.
-
mrhat
csendes tag
Sziasztok! Tudom, hogy nem erre tervezték, de geocachingelni vajon lehet-e a Wayteq N770BT vel??
Túraútvonalak rátöltése, stb... Kösz a választ! -
snowdog
veterán
válasz
Trianrta
üzenetére
Indul mind a két helyről.
Mivel úgy tapasztalom nagyon sokan olvassák ezt a topikot tegyük helyére a dolgokat, mert megfognak szaporodni az ezzel kapcsoltos kérdések.HA NINCS Maestro_PNA_NA@08Q2_(NQ)_2008-08-22.lic a ResidentFlash memóriába tett iGO8 license könyvtárában, akkor a ResidentFlash-ből az IGO8 nem fog működni.
HA VAN Maestro_PNA_NA@08Q2_(NQ)_2008-08-22.lic a ResidentFlash memóriába tett iGO8 license könyvtárában, akkor az IGO8 megy a belső memóriából. Próbáld ki, töröld le ezt a fájlt, vedd ki az SD kártyát, és próbáld meg elindítani az IGO8-at. Nem fog menni.
Amiről te írtál, az a prioritás. Ha minden rendben van, tehát megvannak a szükséges license fájlok is, és az SD kártyán is, meg a ResidenFlash-ben is van mobilenavigator könytár (persze IGO8-al), akkor az SD-ről fog elindulni. Ha kiveszed az SD-t, akkor meg a ResidentFlash-ből.
Tehát hogy van-e megfelelő license fájl, és hogy honnan indul a program, ezt két különböző dolog. Ezt a két dolgot nem szerencsés összekeverni!
-
PLaci58
addikt
Az mp3 fájlokat legegyszerűbb az SD-n és a ResidentFlash-ben is egy MP3 nevű mappába tenni.
Sok lejátszó ezt keresi. -
Trianrta
aktív tag
-
snowdog
veterán
A PDA-s licence csak bentlévő SD-vel használható (backup és gpslog mappát tesz a kártyára, bármit is írsz a sys.txt-be).
Az hogy egy backup mappát tesz a kártyára nem azt jelenti, hogy hiányzik, vagy rossz a license fájl, mert a backup mappát akkor is oda teszi, ha minden rendben van.
Viszont az igaz, ha nem jó license fájl, akkor memóriából nem indul. -
Kukipapa_rr
tag
A file-okat bárhova teheted.
Kezdjük a beépített lejátszóval, aztán ha az működik, jöhetnek az extrák.
Sajnos nincs előttem a készülék, emlékezetből írom, hogy nagyjából hogyan kéne működnie.
Főmenüben ha Zenére nyomsz, be kéne jönnie egy tallózó ablaknak, ahol az SD-kártya pl. SDMMC-nek látszik (nálam azon voltak az MP3-ak valamilyen könyvtárban). Duplaclick-kel tudsz belemenni.
Ehhez képest te mit tapasztalsz?
-
issyke
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nekem a regedit-el kapcsolatban lenne egy problémám,én a desktop elérési útvonalát irtam csak át és a win-ből kilépés aztán újra belépés után meg is jelentek a parancsikonok,ha viszont reset-elek vagy a készüléket teljesen kikapcsolom akkor viszont visza íródik a desktop-nál a "\Windows\Desktop" utvonal.
Szerintetek ezt mért csinálja így? -
wocsok
tag
Köszönöm mindenkinek, akkor ez volt a probléma, mivel még SD-m nincs hozzá
Ha a romba rakok fel albumot azt nem tudom lejátszani akkor sehogy?? -
Trianrta
aktív tag
Az mitől van, hogy ha kiveszem az SD kártyát, akkor a residentFlash-ből nem indul az iGO, iiletve indul csak hibát ír ki és leáll?
-
vimre
tag
Ez a lejátszó az SD kártyáról tud mp3-at lejátszani, tehát másold a zenéket a kártyára, akár mappákba rendezve.
A jobb alsó ikonnal tudsz tallózni. Ha megnyomod, a kártya azon mappáit láthatod, amelyek mp3-at tartalmaznak. A mappákra bökve be tudsz lépni, az alsó ikonnal pedig vissza egy szinttel feljebb. A jobb felső nyíllal jutsz vissza a lejátszófelületre. (mindenhol elég egy bökés)
Ha elindítod a zenét, a mappa tartalmát sorban lejátssza, folyamatosan ismételve. -
wocsok
tag
válasz
Kukipapa_rr
üzenetére
Én nem tudok tallózni az mp3player.exe-vel, hova kell az mp3 fájlokat másolni, hogy le tudjam játszani ? Tudnál ebben segíteni?
-
PLaci58
addikt
Szia.
Erre írtad át?
"Desktop"="\\ResidentFlash\\Windows\\Desktop"Előtte létrehoztad a ResidentFlash-ben a Windows és abban a Desktop mappát és belemásoltad az eredeti tartalmát?
Akkor mennie kéne.
Ha elgépeltél valamit, akkor javítani kell.
Az init átírása nem kötelező! Az azért jó, mert akkor bekapcsoláskor egyből a win jön be.
Az SD-n a mobilenavigator mappába másold be a regedit programot és nevezd át mobilenavigator.exe-re. Azzal ki tudod javítani, ha elírtál valamit.
Ha nem másoltad át , akkor a cecmd-vel csináld ugyanezt és másold át a könyvtárat.
Ha rádugod a PC-re, akkor a ResidentFlash-ban létre tudod hozni a TotalCommanderrel a könyvtárakat. -
rezar
csendes tag
Na most szórakoztam ezzel a Registry átírással, hogy ne törölje ki mindig az asztalról a parancsikonjaimat, de nem egészen úgy sikerült a dolog, ahogy kellett volna

Az INI-t még nem írtam át, azt utána olvastam én barom; csak a Desktop útvonalát. Jelenleg nem akarja behozni a Windowst a Navi ikon megnyomásakor, szerintem kicsit már megkavarodott az agya. Sajnos láma vagyok még ehhez, annyi sok információ van itt, hogy sokszor fel se bírom dolgozni, pedig tényleg szépen leírjátok. (Pl. az ilyen registry-s elérési utaknál miért van dupla perjel a mappák között
)Kicsit fáradt vagyok már, majd holnap megint nekiugrom. (Ha esetleg vmi tuti ötlet volna, hogy leheljek életet a windowsba, azt megköszönném
- a navival nincs gond, egyszerűen visszatettem a mobilenavigator.exe fájlt, az eredetit, a mortsripteset meg átneveztem) -
-
schiraly
csendes tag
válasz
Vaskalap
üzenetére
Kedves Újonc!
Azok nevében, akik az elejétől olvassák, írják a fórumot, és szembesülnek minden nap néhány visszatérő és már megválaszolt kérdéssel, szeretném megköszönni, hogy bebizonyítottad, hogy a legtöbbször elég olvasni.
Nyalhatsz!
(azért ha jól látom nem vagy te sem egy kezdő típus, ha rögtön továbbmódosítottad a skint)
-
Vaskalap
csendes tag
Sziasztok
Először is köszönet mindenkinek, aki megosztja tudását a fórumon. Pár napja vettem 770BT-t és visszaolvasva minden felmerült kérdésemre találtam választ. Javaslom minden hozzám hasonló zöldfülűnek, ne szemeteljen oktalan kérdésekkel, szánjon időt a fórum végigolvasására.
Külön köszönet snowdognak, a módosított gj5.2 skínje nagyon megtetszett.
Rögtön bele is piszkáltam, mert nekem is hiányzott belőle az mp3 lejátszás. Az egyszerű megoldást választva beáldoztam a gyorsmenü járműtípus ikonját. (túl sűrűn úgysem kell, meg elérhető máshonnan is) Erre rövid click - kalkulátor, hosszan nyomva - mp3 player. Aztán mivel erősen szemüveges vagyok, pár helyen (utcanevek, házszámok, hátralevő távolság, idő) picit megnöveltem a karakterek méretét. Nagyon kezdő munka, de ha valakit érdekel itt
http://data.hu/get/956134/gj_pack.zip.html
megtalálja. A csomiban a skin mellett benne van a calculator.exe és mp3player.exe is (riks féle). Ezeket a ResidentFlash gyökerébe kell bemásolni, ott keresi. -
Hanna99
csendes tag
Hi mindenkinek!
Lécci segítsen valaki privátban N770-re IGO telepítésével kapcsolatban. Már nagyon sok órán át böngészgetem fórumokat, és mégis elakadtam. AS-el látom a kütyüt, de hol találom a sys.txt-t és mivel tudom módosítani? stb... Ha bárki tud részletes segítséget adni a témában, kérem segítsen! Köszi! -
schiraly
csendes tag
Ma töltöttem a gépet az autóban, és közben egyik rádióadót sem tudtam hallgatni. Találkozott már valaki ilyen problémával?
-
snowdog
veterán
válasz
Kukipapa_rr
üzenetére
Az oldalad egyébként nagyon jó.
Köszönöm!
Annyit megkívánok jegyezni, hogy egyenlőre válogatás, és néhány dolgot kipróbálás nélkül pakolok fel, így az ilyen tapasztalatok nagyon fontosak.
-
Kukipapa_rr
tag
No, MP3Player ügy:
Köszönöm a segítséget, megosztanám a tapasztalatokat.
Snowdog oldalán a lejátszó nagyon csili-vili, de olyan lassú, hogy folyamatosan elakad a lejátszás, mihelyt az ember hozzáér az iGO-hoz. Így eléggé élvezhetetlen dolog zenét hallgatni.
A hozzáírt mortscript meg szvsz teljesen felesleges, nélküle is teljesen jól működik. (Egyébként az always on top kapcsolót meg nem találtam sehol.)
Az oldalad egyébként nagyon jó.
Sokkal inkább ajánlom a PLaci58 által említett, eredeti RIKS oldalról letölthető verziót, 1 db 300 kb-os mp3player.exe, automatikusan ráscannel az mp3-akra és gyors (iGO-t maxra tettem, és rángatom a 3D képernyőt, akkor sem szaggat be).
Snowdog módosított scriptje ugye a ResidentFlash/Program Files/ -ban keresi, ide kell bemásolni.
Még egyszer köszönet mindenkinek.
-
housejoy
tag
sziasztok ! valaki végre megoldhatná a külső usb-s TMC vevő problémát is, sztem párunknak már csak az hiányzik a teljes boldogsághoz

-
swis
tag
Raktam fel egy két filmet a mem.kártyára meg egy két fényképet és az volna a kérdésem, hogy lehetséges -e a képet és a filmet úgy megcsinálni,hogy teljes méretű legyen? Most nekem a film és a fénykép két oldalán csak fekete csík van. Ennek ilyennek kell lenni vagy van rá megoldás hogy teljes képernyőn látható legyen minden?
-
gyurma111
aktív tag
Szia,
A Windows-t én nem irányítanám át a ResidentFlashbe
,valamint a könyvtárakat sem
dupláznám.Mehetnek a meghajtó gyökerébe./ nem kell vindows mappa/
Valamint,ha azt akarod,hogy avatatlan szemek ne vegyék észre a buherát,akkor az egész
"tükrözést" tedd rejtett mappába a ResidentFlash2-be.Van elég hely.Üdv
-
tbmf
csendes tag
válasz
gyurma111
üzenetére
Ez tényleg hardver kérdése, azért írtam, hogy OTG ->http://en.wikipedia.org/wiki/USB_On-The-Go
Ezen a fórumon pedig linux alatt működésre is bírták, meg valaki azt írta, hogy win alatt is, ezért gondoltam, hogy talán lehetne ennél is.
-
wocsok
tag
válasz
Kukipapa_rr
üzenetére
Még mindig nem megy a tallózás, pedig már mindenre duplán kattintok, csak a saját lejátszójából tudok tallózni... Mi lehet a gond

-
gyurma111
aktív tag
Szia,
Bizony,hogy nem írja vissza
A kütyüd viszont sokkal gyorsabb lesz.Köszi a gapi adaptációt,vitte a doom-ot olyan
sebességgel mint a 400-as Samsung proci
Emailba leírhatnád a megoldást.
Úgy emlékezem az alább vitatott megoldást már párszor kitárgyaltuk.Ezen a kütyün
/ N770/ ez a megoldás.Viszont egy NK.bin-es pna-n van más is./ an-318/
Annál elég a refles-ben létrehozni egy Windows könyvtárat,és az abban levő cuccokat
induláskor szépen betölti magának a winbe,nem kell másolgatni.Ezt úgy értsd bármit,
akár egy kpl.OS-t is.Na de ez egy másik topic témája
-
tbmf
csendes tag
Ezen a kütyün bekapcsolható az USB Host?
A registryjében találtam erre utaló bejegyzéseket(bár ez nem jelent sokat) és a proci adatlapján is fel van tüntetve, hogy "USB OTG 2.0 full-speed Interface".
Az hiszem a BP 350-esnél már beüzemelték egyesek... -
fzsoo
csendes tag
Üdv Mindenkinek
Vásároltam egy N770 BT-t de az IGO8-on kívül nincs rajta semmi.Szeretném navigáción kívül másra is használni:
Melyek azok a programok amire szükségem lesz honnan tölthető le?
és kellene egy kis segítség is a telepítéshez.Köszi előre is
-
snowdog
veterán
de én ilyet még nem hallottam, hogy a Windows könyvtárait mindenféle buhera, átírás nélkül kimásolom valahova és a win tükrözni fogja.
Teljesen igazad van. Ezért inkább kezdjük az elején, mert én is hajlamos vagyok dolgokról megfeledkezni. A duplikálás megvan, és működik. Az oda vezető útról feledkeztem meg.
Szóval még a kezdet kezdetén bizony belenyúltam a registrybe. Nem is kicsit.[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Explorer\Shell Folders]
"Desktop"="\\ResidentFlash\\Windows\\Desktop"
"Programs"="\\ResidentFlash\\Windows\\Programs"
"Application Data"="ResidentFlash\\Windows\\Application Data"
"StartUp"="ResidentFlash\\Windows\\StartUp"
"Favorites"="\\ResidentFlash\\Windows\\Favorites"
"Recent"="\\ResidentFlash\\Windows\\Recent"
"Fonts"="\\ResidentFlash\\Windows\\Fonts"
"Windows"="\\ResidentFlash\\Windows"
"Program Files"="ResidentFlash\\Program Files"
"My Documents"="ResidentFlash\\My Documents"No tehát ezek után működik a tükrözés. És most jön az, hogy annak ellenére, hogy ezek a registry értékek átlettek írva, az op rendszer mégis kezeli az eredeti Windows útvonalakat is, és az átírásoknak megfelelően a tükrözött könyvtárakat is.
Elnézést kérek attól, akit ezzel félrevezettem, neked pedig köszönöm a figyelmeztetést.
Rémlik hogy még valamit átírtam, de most az sem ugrik be, mindjárt megkeresem.
-
PLaci58
addikt
Snowdog! Tudom, hogy kekec vagyok, de én ilyet még nem hallottam, hogy a Windows könyvtárait mindenféle buhera, átírás nélkül kimásolom valahova és a win tükrözni fogja.
Ha van két winyóm, akkor a telepített windowst rámásolom a másikra és máris tükrözve lesz?
Szerintem ez csak mentésre jó és reset ill. kikapcsolás után vissza lehet másolni az eredeti helyre mindent és visszaáll az előzőleg beállított állapot.
Ma teszteltem, hogy mennyivel gyorsabb a készülék, ha CE-ből használom, kihagyva a főmenüt és az SI-t is.
Eredmény: semmivel! vagyis nem érzékelhető. -
snowdog
veterán
válasz
Kukipapa_rr
üzenetére
Más mp3player.exe-t nem találtam
Nemrégen tettem fel egyet az új fórumra a Software/Programok szekcióba [link]
Én még nem próbáltam.u.i. Kaptam egy új verzióhoz linket (mortscript_for_mp3player_coreplayer_1.2.5), de egyenlőre képtelen vagyok letölteni a Data-ról. A Data időnként egy katasztrófa. Az új fórumhoz létrehoztam egy új honlapot is, de az meg még nincs adatokkal feltöltve, viszont a tároló részét már tudom használni. Mostantól kezdve oda is mindent feltöltök, és onnan (az eddigi tapasztalatok ezt mutatják) igen nagy biztonsággal, és sebességgel lehet majd letölteni.
-
PLaci58
addikt
válasz
Kukipapa_rr
üzenetére
Hmmm. Bonyolult kérdés.
Ugyanis 3 féle Riks skin van.1, eredeti Riks skinek az SD gyökerében keresik a calculator.exe és mp3player.exe programokat, ezek letölthetők a Riks oldalról;
2, SwD változat, ez a ResidentFlash/Program Files könyvtárban keresi a calcCE.exe és mp3player.exe-t;(ha jól tudom)
3, Az SI 1.3.3-ban az SwD lett átírva és ez a ResidentFlash gyökerében keresi a mellékelt programokat (calculator.exe és mp3player.exe), de minden benne van a csomagban.
-
Kukipapa_rr
tag
Viszont pls segítsen nekem is valaki, háromszor végigolvastam a fórumot, de hiába: módosított RIKS skinnel nekem nem működik az MP3 lejátszó.
#608-ban belinkelt lejátszót beraktam a helyére (ResidentFlash/Program Files/ átnevezve mp3player.exe-re), el is indul, de file megnyitásnál összeomlik.
Más mp3player.exe-t nem találtam (SI 1.3.3-mal végignéztem a rendszert). Honnan a pékből indul az el?
Valaki írta, hogy neki eredeti RIKS skinnel működött, csak a módosítottal nem a PATH különbsége miatt; nos nekem eredeti RIKS skinnel sem megy (3.2-es verzióval próbáltam).
-
anarchy
csendes tag
Hello sziasztok!!
Figyelemmel olvastam a fórumot!! És még mailben is kaptam segítséget(neki köszönöm) és nagyon érthetően le van írva minden csak hát végig kell olvasni!!

Megy a winCE-is és a sima riks skines téma!!
Az én kérdésem viszont az hogy nem nagyon tetszik a riks skinben lévő navigációs hangok, banya, Isti bá stb hangja...ezeket valahogy meg lehet változtatni valami normálisabbra??
Honan tudok ilyet tölteni és hova kell másolnom ha egyáltalán lehetséges!! -
wocsok
tag
Valaki tudna adni Risk skinhez CalcCE.exe-t?? Nem találok sehol, valamint u.a. skinnél az mp3 fájlokat hova kell másolni, hogy le lehessen játszani, mert nem tudok tallózni...
Előre is 
-
mrhat
csendes tag
Hello Sirály! A korábbi készülékemet , N410-s lecseréltem a N770BTre. Azon egy 2006os IGO volt. Rá akartam telepíteni a készülékemre, de az INI APInál visszadob a főmenübe. MIt lehetne tenni?? Illetve nem lehet,hogy nem kompatibilis a régebbi szoftverrel?? Válaszodra várva, köszönettel:mrhat
-
snowdog
veterán
a Windows CE 5.0 meg a Windows Mobile 5.0 ugye nem ugyanaz az oprendszer? Egy PDA-s barátomat kérdeztem, aki esküszik rá, hogy a kettő egy és ugyanaz, de nekem gyanús ez az információ...
Ne hidd el neki, mert nem ugyan az, csak a core. A két op rendszer nem azonos, és a legtöbb program nem is megy keresztbe.
-
snowdog
veterán
snowdog: a tükrözés annyit jelent, hogy létre kell hozni a \ResidentFlash\ elérési úton is ugyanazokat a mappákat és szimplán bele kell másolni a fájlokat az eredeti helyükről, semmi extra ügyeskedés?
(Egyébként, ha nem írom át a registry-t, honnan tudja az oprendszer, hogy azokat a mappákat kell figyelembe vennie, amelyek a ResidentFlash-ben vannak?)Pontosan azt jelenti. Természetesen az egész Windows könyvtárat nem kell átmásolni, csak azokat a fájlokat, amik későbbi telepítések után keletkeznek. Az alap Windows fájlokat az oprendszer kezeli.
Az op rendszer mindet figyeli.
-
rezar
csendes tag
Még azt felejtettem ki az előző hozzászólásból, hogy a Windows CE 5.0 meg a Windows Mobile 5.0 ugye nem ugyanaz az oprendszer? Egy PDA-s barátomat kérdeztem, aki esküszik rá, hogy a kettő egy és ugyanaz, de nekem gyanús ez az információ...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rezar
csendes tag
Kösz a válaszokat! Kipróbálom a javasoltakat!
snowdog: a tükrözés annyit jelent, hogy létre kell hozni a \ResidentFlash\ elérési úton is ugyanazokat a mappákat és szimplán bele kell másolni a fájlokat az eredeti helyükről, semmi extra ügyeskedés?
(Egyébként, ha nem írom át a registry-t, honnan tudja az oprendszer, hogy azokat a mappákat kell figyelembe vennie, amelyek a ResidentFlash-ben vannak?)
-
Wraith88
csendes tag
Sziasztok!
A Wayteq N770 különbözik valamiben az N770 BT-től az FM és BT funkciókon kívül?
Azzal is ugyanúgy használható az említett "SI_1.3.3_NFlash"? -
snowdog
veterán
-
snowdog
veterán
Szerintem meg egyáltalán nem célszerű ezeket az értékeket a registry-ben átírni.
Ezért javasoltam a könyvtárak tükrözését, ugyanis az op rendszer azokat a könyvtárakat ugyan úgy kezeli, mint az eredetieket. Mindent megtalál bennük, és ha ezekkel a könyvtárakkal valami baj történik, egy reset mindent helyrehoz.
-
PLaci58
addikt
A Registry-ben itt lehet módosítani az elérési utakat:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Explorer\Shell Folders]
"Application Data"="\\Application Data"
"Desktop"="\\Windows\\Desktop"
"Favorites"="\\Windows\\Favorites"
"Fonts"="\\Windows\\Fonts"
"My Documents"="\\My Documents"
"Program Files"="\\Program Files"
"Programs"="\\Windows\\Programs"
"Recent"="\\Windows\\Recent"
"StartUp"="\\Windows\\StartUp"
"Windows"="\\Windows"Annyit tennék hozzá, hogy szerintem a windows könyvtár elérési útját nem érdemes átírni, mert azzal nagy galibákat okozhatunk. Azt ugyanis újra írja reset után a gép. Ha valami hiba kerül a windows könyvtárba, akkor azt resettel sem tudja majd a Flashből törölni.
Ha jól tudom az nincs is ram-ban, hanem a védett rom-ban van és a rendszer fájlok nem is másolhatóak! A CE-sítéshez szerintem elég a Desktop és a Programs esetleg a StartUp mappa elérésének átírása. A StartUp-nál vigyázzunk, hogy olyan programot indítsunk automatikusan, amiből ki tudunk lépni, ellenkező esetben kizárhatjuk magunkat a PNA kezeléséből!Kezdőknek ezért javaslom az SI 1.3.3-at. Az nem ír át semmit! Ki lehet belőle lépni elindítva a gép főmenüjét (az N770BT ikonnal). Esetleges Reset után minden gyári állapotba kerül.
-
snowdog
veterán
-
Rick4
félisten
egyébként egy jótanács, amivel itt is le lehet rövidíteni a kérdezz felelekes mókát, főleg, hogy minden napra van legalább két ember, aki ugyanazt kérdezi meg: Ha tudsz időt szánni a dologra, az itt felmerült kérdéseket összefoglalhatnád egy logout blogban, annak elolvasása mindenkinek egyszerűbb, mint innen kihámozni az infót.

-
PLaci58
addikt
A készülék pofásításához a jagada féle skint vagy a #331-ben levé SI 1.3.3-at javaslom első körben. Jagadáé szebb, sok játékot tartalmaz, a másik viszont sok munkát és kérdést feleslegessé tesz.
A készülék skin nem keverendő a navigációs programok skinjével!
Mivel itt nem folyhat warez tevékenység ezért gondolom a hogyan tegyek rá igo-t és ehhez kapcsolódó kérdést nem tesz fel senki. Tessék visszaolvasni, nagyon szépen többször is le van írva, hogyan lehet programokat futtatni a gépen.Ha már az igo-nál tartok. Igenis érzékeny egyes esetekben az igo a könyvtárnevek kis vagy nagybetűs voltára.
Ilyen helyeken, ahol mi adjuk meg neki pl.:
sdcardpath="\ResidentFlash\NAVI\Igo8\" <--- erre pl. nagyon, de csak ha írni akar a program ide. Ráadásul nem is látszik pl. a NAVI könyvtár betümérete, mert sok fájlkezelő a könyvtárneveket átkonvertálja a megjelenítés során. Érdemes megnézni a cecmd-vel, az jól mutatja.
[folders]
app="\ResidentFlash\NAVI\igo8"
content="\ResidentFlash\NAVI\Igo8\content" -
PLaci58
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple Watch Series 8 Cellular (45mm, szürke)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Megy az iGO. Egy kis licenc problémám akadt, de megoldódott. Először is köszönet nektek, hogy segítettetek, igaz a nagy segítséget már általánosban megkaptuk, mikor megtanítottak minket olvasni. Én is úgy kezdtem neki az egésznek, hogy majd leírják mit is kell csinálni. De ez azért sem jó, mert kell egy kis kreativitás az efféle kütyükhoz és a jóérzés mikor sikerül
!! Tényleg csak ismételni tudok néhány előttem szólóhoz hasonlóan, hogy "csak" vissza kell olvasni. És tényleg, már a srácok jól leírták az okos dolgokat, csak meg kell keresni. Na mindegy, nem szaporítom a szót, köszi még egyszer!!!
Túraútvonalak rátöltése, stb... Kösz a választ!
Ha a romba rakok fel albumot azt nem tudom lejátszani akkor sehogy??

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)