Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
anarchy
üzenetére
De nem hiszem hogy egy MIO vagy Garmin PNA navigáció szempontjából többet tud annél hogy én plusz 30-50000FT kiadjak érte!!!
Azért emeltem ki a hozzászólásodból ezt a részt, mert ez a legjellemzőbb. Nem csak arról van szó, hogy az említett gépek jobbak a Wayteq-nél, és ezért drágábbak. Nem csak ezért drágábbak. Azért is drágábbak, mert azokat jogtiszta navigációs programmal árulják.
Azzal még nem is lenne semmi baj, hogy olyan gépet is lehet kapni, amin gyárilag nincs navi program, mert így mindenki eldöntheti, hogy milyent szeretne rá venni. Ettől lehetne akár olcsóbb is az ilyen gép a többitől. Csak tudod ez ott sántít, hogy senkiről sem hallottam, aki azért írt volna ide, vagy bármelyik másik hasonló fórumba, mert vett egy navigációs programot, de gondja lenne a telepítéssel. Csak arról olvasok, és ahhoz kérnek segítséget, hogyan lehet a feltört, warez igot feltenni. Na innentől lehet elgondolkodni, Magyarországon miért árulnak navi program nélküli navigációs eszközt. Azért, mert itt ez a módi. Majd mindenki letölti hozzá magának a neten fellelhető illegális, warez verziót.
Szóval én úgy gondolom, nem nagyon kellene feszegetni ezt a témát. Aki ilyent vett használja egészséggel, de ne kezdjen el moralizálni róla, meg ideológiákat gyártani hozzá.
Bocs ha én is hosszú voltam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest