Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
Trianrta #5397 üzenetére
A "start.ui"-ban lehet megadni a kezdeti beállításokat. Ha erre gondolsz:
<script sc_devicetype_WAYTEQ770>
runif vMP3Path "" 'vMP3Path.set "\ResidentFlash2\YFAP20\Mp4.exe"'
runif vFMPath "" 'vFMPath.set "\Residentflash2\YFAP20\Volume.exe"'
runif vBTPath "" 'vBTPath.set "\Residentflash2\YFAP20\BlueTooth.exe"'
runif vCalcPath "" 'vCalcPath.set "\ResidentFlash\Program Files\CalcCE.exe"'
runif vOffPath "" 'vOffPath.set "\ResidentFlash2\YFAP20\PowerOff.exe"'
</script> -
PLaci58
addikt
válasz
Trianrta #5376 üzenetére
Alagútban az természetes jelenség.
Gondolj bele, hogy elveszti a GPS poziciót és egyszercsak máshol találja magát
Óra nem jár, mert nincs GPS jel, de a távolság a 2 pont között megvan.
Amikor bekapcsoljuk és esetleg még nem stabil a pozició és ugrál a GPS jel, akkor is érdekes sebesség adatatokat mér.
Nekem már sikerült 45000-el is mennem -
kamillo67
tag
válasz
Trianrta #5304 üzenetére
Kérdés, melyik exe verzióhoz melyik data verzióval melyik 3.7 riks skint használod.
Ami található a neten nekem mind müxik, csak a megfelelő data.zip kell hozzá.
(plajos itt téved egy kicsit)Rájöttél már a játéklistba a hozzáadás dologra(mert lehet ám)
Kell hozzá a miotool- indítás (én mondjuk azt egy kicsit átalakítottam)
1. Gsplayer indítása....
2. menü előhívása (szabad területre böksz)
3. játéklista kiválasztása...
4. könyvtár keresése , fálok kijelölése (shift a billentyűn) miotool segítségével
5. lista mentés xy néven.Ez sztem nem nagy dolog
-
Anti666
aktív tag
válasz
Trianrta #5165 üzenetére
Szívesen! Egyébként azóta újabb progit is teszteltem, neve: WinAVI Video Converter.
Sebessége a tesztállományommal: 14 perc, lassabb mint a 2 listavezető, de nem lassabb a PocketDIVX-nél. Ezenkívül vmelyest kisebb output file-t készített. 207MB helyett, 192MB-os lett. Hátránya, hogy csak 33Khz-ig lehet lemenni a hanggal. Ezenkívül 480x272-es set-nél autómatikusan vág alul felül(Gondolom jobb -bal oldalt is vágna, ha szélesvásznú-as lenne az anyag, tesztállomány 4:3-as.) Ez néha jó, néha nem, pl. most nekem levágott alul és felül is hasznos infókból
-
Anti666
aktív tag
válasz
Trianrta #5156 üzenetére
Lehet a már említetteken kívül (hang, mintavétel) valahogy csökkenteni a fájlméretet?
Szerintem a méretet csak a bitrate befolyásolja nagyrészt, 768-as pl. nagyobb vmelyest mint egy 512-es. 512 alá meg nem igazán érdemes menni, mert akkor már kezd erősen pixelesedni. (Khz mono stereo állítgatással nem vettem észre nagyobb méret különbséget.) Miért számít ennyire a méret? Vegyél egy 8gigás SDHC-t és kérdés megoldva
-
-
Anti666
aktív tag
válasz
Trianrta #5154 üzenetére
Azt tapasztaltam, hogy ha a navi kb max 15 cm távol van az autórádiótól (érdekes, hogy nem az antennájától), akkor szinte teljesen zajtalan.
Ebben szerintem is lehet valami! De azért ne gondolj Eric$on W minőségre, a pár eFt-os transmitter, az pár eFt-os transmitter is marad...
-
Anti666
aktív tag
válasz
Trianrta #5143 üzenetére
FormatFactory ingyenes. Inputként mehet neki DVD, kimenetet meg tedd AVI-ra, azon belül "Mobil eszköz kompatibilis MPEG4 480x272". Ha még így is szaggat, szedd le 44khz-ről 22Khz-re és mono-ra a hangot.
DVD-től szoktam használni a 1Click DVD Copy-t, bár ez nem ingyenes és a kimenetet sem tudod nagyon hangolni. Nagyon jó még a PocketDIVXencoder, ami gyors és free, csak itt meg nem adhatsz meg forrásként DVD-t. Bővebb Snowdog infó a témáról: HSZ.
-
kovacsa
tag
válasz
Trianrta #4782 üzenetére
Igo 8.3.2hoz a riks a legjobb szerintem is.
Igo amigohoz a gurjon skint használom, ez majdnem mindent tud:
- kiirja mely telepulesen jarok, melyik utca, hazszamnal
- nyillal jelzi toronyirant a vegcelt
- az osszes poit is kirajzolja ikonnal, nemcsak a benzinkutakatAmit nem tud (dimka pedig igen):
- koztescelpontokat nagyon nehez beadni, visszavenni, atrendezni.
- nem rajzol behajtani tilos tablatTehat nekem a dimka+gurjon egyutt mindent tud, hol ezt hasznalom, hol azt.
http://www.gurjon.com/download/index.php?dir=&file=GJ6.9.2p_fullpack.rar
Ha valaki rajott az utvonal hianyossagokra, irjon, koszi.
Mindenkinek: mi a legfrissebb magyar poi datuma?
-
ablbd
csendes tag
válasz
Trianrta #4428 üzenetére
Meg kell hogy eggyezzen, mert ha csak 1 bytal lenne hosszabb, bele lovagol a dugi FAT particióba. Ha feltöltöd, majd meglátod hogy 10.30.
Mellesleg, ezekben a romokban kb 1,4MB szabad, ha tömöritünk (kell bizony, még a PB is tömörit) akkor kb 3MBot még beléjük lehetne vinni
De ez a jövő zenéje, ha időm lessz talán nekifogok
-
msajt
csendes tag
-
coredump222
tag
válasz
Trianrta #2918 üzenetére
Az is jarhato ut ha valasztasz egy olyan igo8 skint ami tud hivni
alapbol kulso programot. (ezt mar snowdog is felvetette)
Ilyen pl. a gurjon skin.http://www.gurjon.com/
Ha a kepen nyillal
jelolt orara hosszan "clikkelsz" akkor
bejon egy menu ahol hozzaadhatsz gombokat amikhez teljes
utvonallal megadott programokat rendelhetsz, raadasul
meg azt is megadhatod hogy lepjen ki vagy hatterbe maradjon az igo.
(A kep a gurjon oldalrol van)
-
snowdog
veterán
válasz
Trianrta #2920 üzenetére
A riks34cmod1swd.zip skinben történt módosítások lényege. Elhelyeztem benne pár gombot, amivel segédprogramokat lehet indítani.
Bemutatom a legfontosabb változtatásokat, ennek alapján a skint bárki saját igénye szerint alakíthatja. Természetesen a változtatás nem csak ezekből a sorokból áll, de a programok szempontjából ezek a legfontosabbak:
riks34cmod1swd.zip\ui_igo8\480_272\ui\navigatemap_480_272.ui
<BUTTON btn_CSfmWAYTEQ template=footer4_1a z=1 text="FM\nTransmitter" onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash\Program Files" "", PREVSTATE' hide>
<BUTTON btn_CSmp3WAYTEQ template=footer4_3a z=1 text="MP3\nPlayer" onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash\Program Files\mp3player.exe" ""' hide>
<BUTTON btn_CSbtWAYTEQ template=footer4_4a z=1 text="Bluetooth" onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash\Program Files" "", PREVSTATE' hide>riks34cmod1swd.zip\ui_igo8\480_272\ui\advmenu_480_272.ui
<BUTTON btn_CScalcWAYTEQ template=footer4_2 text="Calculator" onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash\Program Files\CalcCE.exe" ""' hide>Látható, hogy a Transmitter és a Bluetooth gombokhoz nem rendeltem semmit, mert amikor a skint készítettem, még nem tudtam hol vannak a megfelelő fájlok.
Most már tudjuk, hogy ezek a ResidentFlash2\YFAP20 könyvtárban találhatók (Volume.exe és Bluetooth.exe). Aki ezeket lehetőségeket is szeretné használni, annak a megfelelő sorokat a következőkre kell módosítania :
<BUTTON btn_CSfmWAYTEQ template=footer4_1a z=1 text="FM\nTransmitter" onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash\Program Files" "", PREVSTATE' hide>
helyett
<BUTTON btn_CSfmWAYTEQ template=footer4_1a z=1 text="FM\nTransmitter" onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash2\YFAP20\Volume.exe" "", PREVSTATE' hide>
illetve
<BUTTON btn_CSbtWAYTEQ template=footer4_4a z=1 text="Bluetooth" onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash\Program Files" "", PREVSTATE' hide>
helyett
<BUTTON btn_CSbtWAYTEQ template=footer4_4a z=1 text="Bluetooth" onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash2\YFAP20\Bluetooth.exe" "", PREVSTATE' hide>
Az MP3 gombhoz pedig ez az útvonal tartozik (az exe fájlnak is ezt a nevet kell adni!): \ResidentFlash\Program Files\mp3player.exe
-
snowdog
veterán
válasz
Trianrta #2918 üzenetére
Bármilyen program futtatható iGO alól, ha valamelyik skinben rendelsz hozzá egy gombot. Vagy átírod valamelyik meglévőt. Több olyan iGO skin van, ami támogatja a segédprogramokat.
Ez a fórum szinte csak ilyen kérdésekkel foglalkozik: [link] Figyeljetek a regisztrálásra ("Regisztráció aktíválásnak kérése" topikot olvassátok el!!!)
-
Dunstan
tag
válasz
Trianrta #2730 üzenetére
Azt nem értem, miért kellene átneveznem dat fájlokat, hiszen a Te skin-ed egy külön könyvtárban van, aminek nem ugyanan az a neve, mint a gyári skinnek...
Ha megteszed, ahogy írtam, akkor megszűnik az eredeti skin, és lesz BlueTooth menü a MainMenu2-ben. Egyébként a Ramar indítómenüje is a MainMenu2, ahogy azt a telepítési leírásban olvashatod.
Rick, meg kellett fordítanom a kockát, hogy passzoljon a sorrendbe, ezért van fordítva a BlueTooth jel. Ha készül másik verzió belőle, akkor ezt is ki fogom javítani.
-
Dunstan
tag
válasz
Trianrta #2727 üzenetére
Oké, már értem. Természetesen az eredeti skin 2-es menüjében nem BlueTooth van a bal alsó helyen, hanem könyvolvasó, ha jól emlékszem. Hát, bizony, döntened kell: a módosított menüvel felülírod az eredeti skint (át kell váltani előbb egy másik skinre, átnevezni a DongFangST_New.dat file-t az eredeti névre (DongFangST_BT_T410.dat), és átmásolni ezt, és a shell.xml fájlt a Shells\DongFangST_BT_T410 könyvtárba, majd kitörölni a DongFangST_New bejegyzést az AvailableSkins-ből), vagy lemondasz a kiterjesztett menüről.
-
Dunstan
tag
válasz
Trianrta #2715 üzenetére
A Ramar skint hogy tudtad úgy feltenni, hogy az eredeti is megmaradjon, amikor az én verziómnak ugyanaz a száma és így a könyvtár neve, mint a réginek? Ha átnevezted a könyvtárat, át kell nevezni mindent, a dat. fájlt is, és a beírást is az index.ini AvailableSkins sorában! Különben a skin nem fog működni, és egészen érdekes módon áll fejre a géped!
-
Dunstan
tag
válasz
Trianrta #2715 üzenetére
A skin shell.xml fájljában különböző MainMenu dialógusokat találsz (ami a lényeg: DIALOG NAME="MainMenu2"). Ezek közül az index.ini-ben a MainMenu opció választja ki a nyitómenüt. Ennek semmi köze a skinek számához, és a skinekhez is csak annyi, hogy ha nem jó vagy nincs a skin shell.xml-ben a MainMenu2 dialógus, akkor a géped fejre fog állni, ha átváltasz arra a skinre.
Én a MainMenu2-ben a következő szekciókat tettem: Navigátor, PDA Cucc, Média, BlueTooth, Win CE és Beállítások. Ha a kiválasztott skinben nem látsz BlueTooth gombot a főmenüben, és a MainMenu2 dialógusban látod a BlueTooth szekciót (SECTION CLASS="ShellButton" NAME="BLUETOOTH" ID="1011"), akkor a helyzet számomra érthetetlen .
-
Dunstan
tag
válasz
Trianrta #2708 üzenetére
Mainmenu=2 a jó.
Elismerem, a ShisenSho nem volt túl jó választás, mert csak közvetlenül a CE alól indítható. Ezért új verziót töltöttem fel a két shellből, amiben a FreeCell szerepel játékként, és kijavítottam még egy pár hibát. A két módosított shell új letöltő linkje:
http://data.hu/get/1308346/Ramar_Mod.zip.html
http://data.hu/get/1308333/DongFang_Mod.zip.htmlKipróbáltam, és mind a két javított shell működik az én gépemen (a BlueTooth is).
Trianrta, te hová másoltad be a menüket? A ResidentFlash-re, vagy a ResidentFlash2-re?
-
snowdog
veterán
válasz
Trianrta #2700 üzenetére
Érdekes dolog történt, az előbb megírtam a hozzászólást, elküldtem és nem jelent meg!
Akkor mégegyszer nekifutok. Nem kell elhinni, ki kell próbálni. Az egyikre ránéztem, és láttam, hogy .cab telepítős verzió. Nem telepítettem fel, mert feleslegesen nem akarom teleszemetelni a registry-t.
Én arra gondolok, hogy már elviekben sem működhet, mert más az oprendszer. Vállalkozókedvűek kipróbálhatják.
-
snowdog
veterán
válasz
Trianrta #2691 üzenetére
Innen is lehet FREE programokat szerezni: [link]
Esetleg ezek közül is be lehet építeni néhányat.És szerinted pl. az ilyen programok: "Sokoban free for Windows Mobile Smartphone" működnek majd az N770-en? Én erősen kétlem.
Ezek Windows Mobile Smartphone-hoz készültek, és nem WinCE-hez. Próbáld ki valamelyiket, kiváncsian várom az eredményt.
-
snowdog
veterán
válasz
Trianrta #2666 üzenetére
Szerintem most kezd belejönni, ezért úgy gondolom bőven lesz még új változat!
Aki nem akar várni, az akár bele is kezdhet az alábbi módosításokba.
Egyébként a programokat ugyis mindenkinek magának kell telepíteni, és ahhoz is át ell írni a gombokhoz tartozó részeket. Tehát a téma iránt érdeklődők kezdhetnek gyakorolni!
-
Dunstan
tag
válasz
Trianrta #2658 üzenetére
Lehet, ilyet keress a megfelelő Dialog-ban:
<SECTION CLASS="YFStatic" NAME="system" ID="1103">
...
<TEXT FONT="Title" >#PDA Alkalmazások</TEXT>
</SECTION>SnowDog: ez engem is zavar, nekem csak a Taskbar jelenik meg, és csak másodszori futtatásra jön be a Windows Explorer. Nem tudom, hogyan lehet a Windows-t elindítani, feltehetően a MortScriptet kell használni, ami egyben le is zárja az YF shellt. Minden továbbfejlesztést érdeklődéssel fogadok.
-
Dunstan
tag
válasz
Trianrta #2650 üzenetére
Ez skin, és nem egy komplett shell, mint amilyen az SI.
Töltsd le az SI-t, tedd be azokat a programokat a ResidentFlashbe, amiket használni akarsz, és állítsd be a skinben. Én is ezt csináltam.
PLaci! Módosítanom kell a skint, mert nem jó a KékFog, utána feltöltöm újra.
-
Dunstan
tag
válasz
Trianrta #2624 üzenetére
Ha jól láttam, már egy másik lista topikjában próbáltad megkeresni a skin helyét.
(prohardver.hu/tema/wayteq_n400_es_a_pocketpc_progik)
Akkor várjunk, hátha erre téved valami adakozó szellemű egyén, akinek van egy felesleges N410 skinje. Addig megpróbálom megcsinálni a két ikont a DongFang-ba.
-
Dunstan
tag
válasz
Trianrta #2622 üzenetére
Rajzold meg, milyennek szeretnéd, és olyat csinálok.
Mindent meg lehet változtatni, csak munka kérdése az egész.
PLaci, a képanyag formátuma BMP, abban nem tudok átlátszóságról. Valahogy másként van megoldva, pl. egy színt kinevezhetsz átlátszónak. Majd tanulmányozom a shell.xml-t és a resource file-t. Ez egyébként nem hiszem, hogy védelem, csak lusták voltak a tervezők. Ezért vannak redundáns képek is a resource fájlban.
-
jagada
addikt
válasz
Trianrta #1378 üzenetére
hát ha követted a tocsik alakulását azé láthatod, hogy elég sok sebből vérzik ez a 770-es széria, van mit javítani rajta!! Ezé is nem vettem ilyet.
"Miért, miben tud többet a navigációs része, mint a 770-es?"
ezt komolyan kérded?????
nézd már meg a linkeket! igaz hogy ezek előzetes specifikációk de:
600-as proci, 64 csatis GPS vevő, 800x480-as felbontású kijelző, 4 giga ram, WiFi sorojjam még?????????? -
-
snowdog
veterán
válasz
Trianrta #1279 üzenetére
Én kőrbevágtam a fóliát (ami lelógott) és szépen lesímítottam, szerintem teljesen jól védi a karcolódás elen a képernyőt.
Ha nem nyúlsz hozzá a ceruzával. Próbáld meg huzigálni rajta.Nem gondolom, hogy azon a párszáz forinton kellene spórolni, amibe egy normális fólia kerül.
-
Veszettcsiga
csendes tag
válasz
Trianrta #1030 üzenetére
Értetlenül állok előtte. Több gépre is feltettem és tökéletesen megy. Mondjuk én mindent a WolfNcu keretprogramon keresztül indítok,de csak az én gépemen. A többin simán az SD-ről. Annyi,hogy a skint kicsomagolva magát a iGO8.3_trans_v09.zip-et a content\skin könyvtárba,a MortScript könyvtárat pedig a Mobilenavigator könyvtárba teszem és ennyi. Amúgy azért szeretem a WolfNcu-t mert abból azt indítasz,amit akarsz,kivisz a WinCe-re,stb.,de lehet,hogy ismered is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged