Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
zorromoto #1339 üzenetére
zorromoto!
A naviplayer mp3 lejátszó kimaradt a csomagból, csak az ikon van benne
A pótlására itt a program. Remélem minden bajodra segítséggel lesz.
A Navitelnek van olyan változata, amelyik lefagy az indító képernyőnél.
[link]
A navitellel még az is a gond, hogy az SD Mobilenavigator könyvtárba irogat. Nekem már volt, hogy átírta a mobilenavigator.exe-t, ezért nem használom.IGO-pixelhiba:
Én sem tudok olyan programról ami pixelhibát csinál, hacsak át nem ír valamit a képernyő kezelésnél. Ezt egy resetnek helyre kéne állítani. Valószínűbb a HW hiba.A 8.3.2 stabilan működik. Nem okozott semmilyen hibát eddig.
Szólni a kéne annak a gurunak, hogy csinálja megMondjuk tegyen rá rendes data.zip-et vagy skint. Nálam Londonig eltervez memória elfogyás nélkül.
-
anarchy
csendes tag
válasz
zorromoto #1286 üzenetére
Ez így van!! Teljesen egyetértek veled!! Ezért vannak különböző árkategóriájú termékek!! Nem mindenkinek van 100 ezer forintja hogy vegyem egy készüléket!! Amire kell arra ez és az ennél olcsóbb navigációk is megfelelnek(navigál)!! Az egy dolog már hogy kísérletezéssel és sok ember hozzáértésével többet kihoztak ebből a készülékből!! Ha valaki ennél többet akar az vegyen nagyobb árkategóriájú PDA/PNA-t!! De nem hiszem hogy egy MIO vagy Garmin PNA navigáció szempontjából többet tud annél hogy én plusz 30-50000FT kiadjak érte!!! Sajnos nem olyan világba élünk mint aki gondolom a PDApluson írt hogy mindenki aki navigációt szeretne venni az tele van zsével! Gondolom neki ez nem okoz problémát! Hasonlíthatnánk ezt a dolgot a telefonokhoz is!! Nem tud mindenki 100ezer forintos telefont venni hanem olcsóbbat! De arra aki telefonálásra használja annak a 30ezres is jó!! Akinek meg ilyen extra igényei vannak és meg tudják venni tegyék!! Remélem aki ilyeneket ír annak csak jogtiszta szoftvere és filmei vannak!(ha ennyire warez ellenes) Mert hát a net mindenhol tele van warez dolgokkal!!
Mert addig csak bagoly mondja verébnek!!Aki egy kicsit is foglalkozik azzal amit vesz az vesz rá fóliát, meg tokot(ez is természetesen felhasználási módtól függ)
Bocs hogy hosszúra fogtam!!
-
snowdog
veterán
válasz
zorromoto #1280 üzenetére
Lehet ma snowdognak holnap meg nekem lesz rá szükségem. Úgy gondolom elég népes tábora van már ennek a masinának 1-2 ezer forintot mindenkinek megérne egy " gyári " rom.
Én pesszimista vagyok ezen a téren. Egy kezemen megtudnám számolni, aki erre hajlandó lenne. Akik ezt a gépet veszik azok nem szívesen költenek rá a továbbiakban egyetlen fillért sem. Semmire. Még fóliára sem, nem hogy ROM-ra. Megvárják míg ingyen letölthető lesz valahonnan. Mindegy hogy milyen minőségben, csak ingyen legyen. Hogy esetleg elszáll majd tőle a gépe, az sem számít, a legfontosabb, hogy ne kerüljön pénzbe.
Ezzel kapcsolatban egy idézet a Pdaplus-ról:
"Mindegy milyen szart hozunk be csak az a lényeg olcsó legyen. A sok parasztnak úgyis ez számít. Warez ájgó mindig lesz és mindig lesznek fórumok ahol a sok hülye segíti egymást a bajból."
Ebben az a legszomorúbb, hogy sok igazság van benne. És az egyik ilyen hülye én vagyok. Persze a warez igo kivételével, mert azt tőlem senki sem kap.
-
gyurma111
aktív tag
válasz
zorromoto #1280 üzenetére
Szia,
Ugy tünik nem csak annak lesz szüksége előbb-utóbb romfrissítésre
aki buherálja,hanem annak is aki nem.Ezekhez a kütyükhöz mindíg
kikerül a netre a szükséges rom.Remélhetőleg így történik most is,
és nem biztos,hogy ezt "pénz összedobással" lehetne lényegesen
siettetni.Üdv
-
kovacsa
tag
válasz
zorromoto #1255 üzenetére
Csak óvatosan a tanácsaitokkal, ez olyan, mint egy halálos beteget körül állnak, és mindenki mond 1-2 kiváló reményt keltő gondolatot, ami egyike sem segíti meg a beteget, de jó hallani.
Hallgattam MY2K-ra is, olyan szépen beszélt...
Már csak a szervízben bízok, mert az internetre sajnos rászabadul mindenféle ember, jó szándékú mindenki, de ez itt nem elég.
Helyesbítek: 99 jószándék után a 100. halálosra sikerült. -
snowdog
veterán
válasz
zorromoto #836 üzenetére
.De tudod azért kérdezek mert nem találom rá a megoldást vagy csak egyszerüen a választ .
Szerintem elkerülte a figyelmedet, hogy már válaszoltak neked. Van hozzá egy kiegészítő csomag, amit ezek szerint vagy nem töltöttél le, vagy nem tetted a megfelelő helyre. Ennél többet itt erről nem lehet mondani. Sőt...
-
PLaci58
addikt
válasz
zorromoto #807 üzenetére
Ott a russára írtam, navitelre írtam, hogy megy rajta az a verzió.
Abban com1-re van állítva fixen a gps vevő és az N770 átteszi oda is vevő adatait.
Az N720-ban csak a com7-en volt gps jel.Az SI kicsit bővülni fog pl. a naviplayert is beleteszem, ha találok hozzá vakami szép ikont.
És kipróbálom a garmint is. -
PLaci58
addikt
válasz
zorromoto #767 üzenetére
Tudtommal nem lehet szinkronizálni és nem olvassa a teló telefonkönyvét és semmilyét sem.
Ez ugyanis egy kihangosító! Olyan mintha fülhallgatót dugnánk a telóra.
A BT működése nekem nem tetszik. Valaki már panaszkodott, hogy nem tud újra kapcsolódni a telóhoz. Hát én sem :-)
Ugyanis nem lép ki a BT program és fogja a kapcsolatot, amikor bepipáljuk a közeli dolgot.
Volt, hogy 3 BT program futott nálam. Azt sem érzékeli, hogy már el van indítva :-)
A háttérbe megy, de nem lehet visszahozni csak újra indítani egy másikat. És jól bekavarnak egymásnak, nem tudnak a telóhoz kapcsolódni. -
snowdog
veterán
-
snowdog
veterán
válasz
zorromoto #751 üzenetére
Tévedni tetszik. Nem lesz minden két helyre leírva. Itt marad a kitárgyalás, ott meg megtalálható lesz az esszencia!
Ellenben a mostani véleményed alapján meg nem értem a 747-ben felvetett javaslatodat. Akkor mit is szeretnél pontosan? Mert én úgy gondolom, pontosan az valósul majd meg a másik helyen, mint amire javaslatot tettél. Vagy nagyon féreértettem az a felvetést.
-
snowdog
veterán
válasz
zorromoto #747 üzenetére
Arra gondoltam hogy esetleg ha valaki lenne oly áldozatkész és összeszedné pár sorban az eddig kifejleszetett és már futó alkalmazásokat ,skinek egy csokorba azt nagyon megköszönné mindenki.
Nem olvasol figyelmesen! Már napok óta készen van!
Szerinted ez a fórum mire jött létre? http://wayteq770bt.forumx.hu/ [link]
Itt is leírom, a tíltott anyagok és linkek közzététele ott is TILOS!
-
Rick4
félisten
válasz
zorromoto #747 üzenetére
Én azt mondom, aki folyamatosan figyeli ezt a topicot, az mondhatni napra készen tudja, hogy miből mi az aktuális, és mi mivel működik frankón. Gondolom senkinek sem az a cálja, hogy valaki idejön, hetek- hónapok alatt véres munkával minden készel nett, másnak meg repül a szájába a sült galamb, és ennyi. Legyél aktív résztvevője a témának, kérdezz, miután elolvastál 745 hozzászólást, és ha ezután felmerül kérdés, akkor arra kapsz korrekt választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest