- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
akarki67
friss újonc
Sziasztok!
N770 firmware-hez működő linket adna valaki
Köszi!
-
$p@rr0w
őstag
Van egy ilyen készülékem ami semmire nem reagál: csak a töltésnél pirosan, majd zölden világít de bekapcsolni nem tudom, a reset sem segít, sötét a kijelzője. ÖtleteK?
-
puhakex
tag
Sziasztok!
Biztos volt már róla szó, de több ezer posztot nem szeretnék végigolvasni.
Melyik IGO-ra érdemes cserélni a gyári rendszert?Előre is köszönöm a segítségeket!!!
-
nimba1
aktív tag
Sziasztok, ha valaki tud segíteni.
Munkatársam odaadta a navit térkép frissítésre.
De valahol elvesztettem a kártyát. 4 napja keresem.
Ha valaki esetleg lemásolná egy működőképes sd tartalmát megköszönném. -
Ygg
senior tag
Érdekel valakit egy ilyen?
BT-s modell, hibátlan állapot, doboz, összes tartozék, SD kártya. -
Eddard007
újonc
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék, Egy ismerősömnek van egy ilyen eszköze és egy "1000" éves térképet kellene frissíteni. A szoftverben nem volt belepiszkálva.
Leírja valaki honnan lehet új térképet leszedni és a maps mappába bemásolva használni?Köszönöm.
-
Szép délutánt.
Akad nekem egy készülék (pontosabban ideadták, frissítsd le jeligével, ha tudod) amin Igo Primo 2.4 szoftver van, elvileg csak Magyarország térképpel. Valami 2013-as térkép van rajta, ezt hogyan tudom frissíteni, mi szükséges hozzá ?
UI: Mobilenavigator mappa van összesen, ha ez segít a megoldásban. -
medium84
aktív tag
Sziasztok!
Se win7 x64 se win7 x86 alatt nem tudom elérni a masina belső memóriáját. Van valami trükk, kell speckó illesztőprogram?
-
kahon
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Hozzám került egy kishibás Wayteq N770 BT masina amit szeretnék rendbe tenni. Azzal a tünettel kaptam, hogy nem jók a szinei.
Ez a akkor is jelentkezik, ha a windowsos felületen vagyok.
Olyasmi a kinézete mintha nem lenne meg minden szin, vagy is inkább mintha a szaturáció fel lenne húzva teljesen.
Merre induljak?
A képernyőbeállitásoknál csak fényerőt találtam.
Hogyan tudom megállapitani hogy hardveres, vagy szoftveres gond van e?Köszi előre is!
-
Trianta
tag
Ezt hogy érted, hogy régebbi a betöltött útvonal...?
Feltettem a legfrisebb Q4 térképeket és azután terveztem meg az útvonalakat (határátlépésekk és 9 köztesponttal).
Az útvonalaat szépen mutatja, de több helyen vissza akar fordítani. Nem tudom mi a gond.
A korábbbi verzióval nem volt semmi gond, de azóta frissült a térkép és maga az igo exe is. -
Trianta
tag
Mi lehet az oka, hogy az iGO 8 állandóan le akar téríteni a betöltött útvonalról és másik útvonalon akar haladni?
Nem régen frissítettem a térképeket, lehet hogy ez a gond? -
vtechun
veterán
válasz
ILZgaborba52 #6283 üzenetére
ez engem is érdekelne, most próbálkoztam vele, elvileg 8.3.5 van rajta, térkép is ahhoz való, de azt írja a térképek elavultak. mi lehet a probléma szerintetek? köszi!
-
ILZgaborba52
újonc
Előre is köszönöm, ÖRÖK hálám
-
ILZgaborba52
újonc
Sziasztok! Segítség kellene IGO 8, 4 éve nem frissített,Wayteq N770 BT ingyenes térkép frissítését, hogy tudom megcsinálni !
-
Trianta
tag
Ismertek olyan programot, ami az előre felvett koordinátákhoz közeledve feldob egy értesítést?
A telefonomon van ilyen androidosapp, de feltenném Wayteq-re is, ha van. -
talpas
aktív tag
Szétszedtem az öreget, a képen látható akku van benne. Ami befér az 65x60x05 cm. lehet max!
Keresgettem, hogy az Amper is megmaradna, sony xperia s típus lenne a jó. Természetesen az eredeti ajánlott akkuk lennének az igazán megbízhatóak a telefonokba is. Az akkut itthon nem találtam, típusra rögtön jött alibaba.Ha nálam végképp meghal az akku akkor v.színű tel. akku lesz helyette. -
fibernode
csendes tag
hello, nem indul a 770BT, csak folyamatosan világít a töltésjelző. esetleg ötlet?
resetet próbáltam, semmi.
esetleg akksi problem?
köszi! -
embe
nagyúr
Üdv!
Kérdésem a következő lenne: Ismerősöm panaszkodott, hogy a navin lévő Primo teszi a dolgát, minden ok. De amint Bp.-re ér meghülyül a navi, lefagy, stb. Mi lehet a gond? Esetleg az, hogy a 3D megjelenítést nem bírja? Milyen navi, milyen verziója működik rajta zökkenőmentesen a tapasztalatok alapján?
Köszi a választ előre is! -
driver18
tag
Sziasztok,
Az Intensa N770 BT típusú gps-t nem ismeri fel a Windows 8-am. Hogy tudom összeszinkronizálni a kettőt?
-
Trianta
tag
iGO8.
Megadom a kiindulópontot és a céllállomást, kiírja az össz km-t, ami oké.
Ha viszont megadok egy külföldi köztespontot (benzinkút az útmentén, kitérő nélkül), hozzáad +85km-t az össz km-hez.Mi lehet a probléma?
-
ViTToRe
aktív tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni a következőben:
WayteQ N770 GPS. Le lett törölve a mobilenavigator ami eredetileg rajta volt (4-5 éves...) és egy IGO lett beszerezve. Sajnos nem indul el, és pontos leírást nem találok a navigáció újraélesztésére.Segítsen valaki
Köszönöm.
-
SzVFE1
csendes tag
Sziasztok, tud valaki segíteni abban, hogy hol találok leírást az N770 és az IGO8 összelövésére? Köszi!
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #6259 üzenetére
PNA-n nem próbáltam, az Omia-n működött, de csak kipróbáltam és felejtős lett. Azt mondják az okosok, hogy annak hasznos, akinek a kocsijában nincs fedélzeti computer, mert mindenféle adatot összegyűjt. Az enyémben van. Az meg nem igazán érdekel, hogy hol milyen nyomás van a tudom is én hol.
-
Ygg
senior tag
Mi a legújabb I-go verzió, ami ezen elmegy?
-
Trianta
tag
Fel lehet valahogy ismertetni külső USB bluetooth eszközt?
Egy OBD 2-es interfész-szel szeretnék kummunikálni. -
lajos001
aktív tag
Sziasztok!
Több mint 3 éve használom nagy megelégedéssel a készüléket, de az utóbbi időben gondjaim akadtak vele. Mióta egy újabb verzióra cseréltem az Igo8-at, azóta időnként újraindul a készülék. A képernyő elsötétűl, bejön a logó, majd megáll a négy ikonnál. Ha ilyenkor rábökök a navigációra, majd a térkép feliratra, onnan folytatja tovább a navigációt, ahol épp haladok. Mintha ki sem kapcsolt volna.
Próbáltam visszatenni a régi szoftvert, de az sem segít, azzal is kikapcsol, holott azzal eddig ment rendesen.
Mi lehet a gond? Már a lecserélésén gondolkodom, de hátha van valami ötletetek. Szerintem szoftveres probléma van, de nem tudom hogyan oldjam meg.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Ygg
senior tag
Mennyit ér ez a cucc hibátlan állapotban most a piacon szerintetek?
-
PLaci58
addikt
[gps]
internal = 1
protocol = "NMEA"
port = 7
baud = 57600[power]
backlight_manage_values = 1
backlight_manage_keys = 1
backlight_min = 1
backlight_max = 100
backlight_reverse = 0
backlight_key_bright_BA1 ="BatteryPrescale"
backlight_key_bright_AC1 ="ACPrescale"
backlight_key_timeout_BA = "BatteryTimeout"
backlight_key_timeout_AC = "ACTimeout"
backlight_key_ontap_BA = "BacklightOnTap"
backlight_key_ontap_AC = "ACBacklightOnTap"
backlight_key_on_BA = "OnOff"
backlight_key_on_AC = "ExtOnOff"
backlight_methods = 1, 2
backlight_events = 1[sound]
queue_length = 200[loading]
text_fontcolor=000000
text_fontsize=16
text_y=254[tmc]
source="ROYALTEC"
port="COM,4"Ha jól emlékszem, akkor a [power] részt kell a sys.txt-be bemásolni a fényerőhöz.
Nem árt a gps rész sem és ha van TMC vevőd, akkor a tmc is kell.
Új szoftver nincs és nem is lesz. Amíg jól működik nem kell frissíteni! -
Sndor
csendes tag
Hali mindenki
A segítségeteket kérem mégpedig, van egy intensa n770 fut rajta egy nav n go igo.
Remekül müxik, csak ami engem nagyon zavar hogy a fényerőt nem veszi le éjszakai módban hiába állítottam be a menüben. Nagyon unalmas mindig kilépni az igo-ból beállítani a fényerőt.A másik most a V2.0.0.10.17 softvware van a készüléken van e frissebb, ha van honnan tok hozzá jutni, és van e valami türkje a frissítésnek.
Nagyon hálás lennék a segítségért, nagyon szeretem a készüléket. Biztos nem cserélem le amíg működik de jó lenne ha ezt a kényelmetlenséget valaki segítene kiküszöbölni.
Előre is kösz Kovács Sándor
-
puhakex
tag
Sajnos a mostani IGO 2006 plus-omhoz nem találok friss térképeket, úgyhogy szoftverfrissítésre kell adnom a fejem
Melyik az a legújabb szoftver amit még elbír az N770 BT?
Az IGO 8 még gond nélkül fut rajta?
Milyen tapasztalataitok vannak? -
puhakex
tag
Sziasztok!
IGO 2006-hoz keresek legfrissebb térképeket ha léteznek olyanok.
Tudnátok segíteni honnan szerezhetném meg?Üdv:
puhakex -
Ygg
senior tag
Mennyit érhet most egy ilyen tökéletes állapotban, dobozban, minden kellékkel?
Lehet, lassan cserélnem kéne. -
Bucy
aktív tag
Nincs valakinek egy bontott, hibás készülékből származó bekapcsoló gombja?
Későn vettem észre egy nagy gödröt és lerepült a motorról, megúszta gyakorlatilag sértetlenül, de a bekapcs gomb elrepült valahova és a forgalom miatt nem állt módomban keresgélni. -
dajkoz
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok ezen a fórumon és kérném a segítségét valakinek.
Igo 8-ra keresek működő Riks 3.7 skint. Van egy verzióm de az nem működik.
3.7-es Riks skin, hiányol egy templates.ui fájltValaki jóval korrábban panaszkodott ilyen problémára.
Nem találom mi lett rá a megoldás.A Neten egy helyen találok 3.7 skint az nem működik.
Kérem segítsen valaki!
Előre is köszönöm
Csoki
-
fibernode
csendes tag
sziasztok,
hol tudom megnézni, melyik igo fut a gépen?köszi
-
willz
csendes tag
Sziasztok!
USB kapcsolattal van egy kis problémám.N770 + Win7 Ultimate Sp1 x64.
Azt mondja a win, hogy az eszköz illesztőprogramját nem sikerült telepíteni.Folyamatosan megpróbál újra kapcsolódni.Storage és Acitve Sync módban is ugyan ezt csinálja.
Ugyan ezen a gépen XP-vel rendesen működött.
Próbáltam ezt:
http://www.sevenforums.com/tutorials/165554-usb-driver-general-fix-problems.html
Kikapcsoltam az USB energia gazdálkodását,frissítettem chipset drivert,de ugyan olyan kaki...
Van ötelete valakinek? -
Taktoj
aktív tag
Meghalt a 770 es aksija. Vettem egyet a szerelo viszont azt mondja sokkal kisebb mint a gyarija. Valakinek van esetleg gyakorlati tapasztalata cserevel kapcsolatban
-
snowdog
veterán
válasz
zsotti55 #6226 üzenetére
Szia! Alapvetően jól gondolod, bár hozzá kell tenni hogy a pontos időhöz már 1-2 műhold vétele is elegendő, a 3D fixhez (koordináta + magasság) pedig minimum 3 műhold vétele szükséges. Tehát a megfelelő navigáláshoz egy kicsivel több időre van szükség, de semmiképpen sem órákra. Ezzel csak azt akartam mondani ha a pontos idő 1-2 perc alatt beáll, akkor a PNA GPS vevőjével valószínűleg nincs baj.
Azt is tudnod kell, hogy a navigáláshoz szükséges pontosság csak akkor lesz meg, ha a GPS vevő az összes műhold adatait összegyűjtötte. Ha a gépet ritkán használod (mondjuk csak hetente), akkor minden indításnál az összes műhold adatát újra össze kell szednie, ami első indításnál akár 10-15 percig is eltarthat.
-
snowdog
veterán
válasz
zsotti55 #6224 üzenetére
Szerintem a szoftver a ludas. Teljesen kapcsold ki a gépet, majd bekapcsolás után nézd meg mennyi idő múlva jelenik meg a pontos idő. Ugyanis az időt is a műholdakról veszi. Ha az órabeállítás megtörténik 2-3 perc alatt, akkor már biztos hogy a naviprogramoddal van a baj. Persze a kísérletet szabad ég alatt, épületektől minél távolabb végezd el.
-
zsotti55
csendes tag
Sziasztok,
A segítségetek szeretném kérni, hátha tudtok megoldást a problémámra. A GPS-em az utóbbi időben -1 éve- nagyon nehezen 5-10-30 perc alatt tálalja meg a műholdakat szerencsés esetben. Persze volt olyan is, hogy 1 óra alatt sem működött megfelelően...
Mi lehet a probléma? SW--HW? Vigyem szervizbe? Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv,
Zsotti -
Nono_ka
csendes tag
Hali
Valakienk akadna egy síma N770-es romja?
Bt-t találtam, fel is raktam, de a készülék nem bt-os így teljesen flesleges az a menüpont bele, meg zavar is.
Köszi -
zeg
őstag
Akadt egy felesleges védőfóliám, és haverom n770 készülékéhez szeretném már előre pontosan méretre vágni. Esetleg valaki meg tudná mondani, pontosan mekkora a kijelző szélessége/magassága?
-
nanemar123
csendes tag
válasz
nanemar123 #6216 üzenetére
Sikerult megoldani a problemam.
A 770BT-DUN-EEU_OS.rar -bol a YFAPP.wzp es Btld72C.bld fajlokat tettem fel csak az SD kartyara (az OS72C.img-t nem kellett), be a kutyube ... inditas ... benyalta .. kartya ki, kutyu indult normalisan.
A mukodo linket a rar-hoz vegul csak sikerult megtalani a forumon belul itt: [#3556]
Koszonom az itt kapott informaciokat.
-
PLaci58
addikt
válasz
nanemar123 #6219 üzenetére
Jó készülék reagál rá : [link]
Ha amúgy sem indul el rendesen a készülék, akkor persze, hogy nem fog működni.
Tudtommal csak 1 rom van az N770BT-hez, amit írtál. -
nanemar123
csendes tag
válasz
PLaci58 #6217 üzenetére
az YFGo2CE.bld filera nem reagal, ellenben ha atnevezem Btld72C.bld -re akkor egy pillanatra bevillan a bootloader es utanna tovabbra is csak a logo latszik.
Talaltam egy mukodo linket es sikerult letoltenem egy 770BT-DUN-EEU_OS.rar -t.
Ebbol tobb valtozat is letezik?
meg kicsit olvasgatok, oszt megprobalom ezt ... -
PLaci58
addikt
Hát az bizony már elég régen volt
Újabb változat nem készült.
SI2.3.3_N770_SD -
PLaci58
addikt
válasz
nanemar123 #6216 üzenetére
Hali.
WinCE elérése : [link] -
nanemar123
csendes tag
Sziasztok!
Sikerult egy N770BT-t kinyirni, csak a logo-ig jut el inditaskor.
Rosszul inditottam a MioPocket-et, es gondolom rossz utvonalakkal rakta tele a registry-t.Tudnatok mondani egy linket, ahonnan letolthetnek egy rom img-t?
mar jo par oraja ezt a forumot bongeszem, de nem talaltam egyetlen mukodo linket sem.
elore is koszonom
-
oposa
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Wayteq n770-es készülékem van. Néhány hete feltoltam a Primo 2-t. Ment is egy darabig, de egyszer teljesen lemerült a készülék, még töltővel is nehezen tudtam visszakapcsolni. Mikor feltöltöttem, utána nem látott egyetlen holdat sem, még autóban, menet közben sem. Próbáltam állítgatni a portokat és az átviteli sebességet, de semmi.Van valakinek ötlete, hogy mi történhetett? Lehet, hogy tönkrement a GPS-vevője? Milyen sűrű az ilyen meghibásodás?Köszönöm !
-
zsbenko
csendes tag
Hello mindenkinek!
Uttoro becsulet szavamra vegigolvastam minden bejegyzest az N770BT-vel kapcsolatban es rajottem, hogy azt amire nekem van szuksegem max. csak valaki jovoltabol, PÜ-kent kaphatom meg. Kerlek, ha valakinek van egy tippje, kuldje el nekem.
Feltettem a 8.3-as IGO-t az N770BT-re, azonban a gep folyton ujraindul. Bekapcsolom, raklikkelek a navi gombra, elkezdi tolteni a fileokat, azonban nem jut el a terkep megjeleneseig, mert a gep ujraindul...
Kiprobaltam egy tucat sys.txt-t, de semmi eredmeny...
KOSZI!
-
TBGetto
csendes tag
Hali mindenki én szeretnék vásárolni egy wayteq n770bt. Ha van valakinek eladó az jelentkezzen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest