- Milyen okostelefont vegyek?
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makkasz
csendes tag
Sziasztok!
Hát én boldog tulajdonosa lettem egy 770 Bt-nek.
A fórumot végig olvastam és tesztelgettem is. Az IGO eddig kártyáról is remekül működött.
Az FM témában csak arra az egyre nem jöttem rá, hogy tudom a telefont kihangosítani.
Az érdekes az, hogy a csengetés hallatszik, de a beszéd már a a saját hangszóróján keresztül hallható csak. Ha valakinek van ötlete, ossza meg velem! Köszi! -
cimpax
csendes tag
Nav N Go iGO 8 R3 series - v8.3.2.64873
ez van fent!
erre írta a </layer> hiányát.
ill. ez írta -
SIRIA
csendes tag
Sziasztok!
4.2 operácios rendszer van ezen a gépen? Ha igen van e ennek valamilyen hátránya? -
micro
addikt
Internetet próbálgatta valaki?
A forgalmazó szerint új firmware kell majd rá. -
Rick4
félisten
válasz
Dickman Papa #195 üzenetére
talán a google segítene neked is, csak használni kellene: [link]
-
Dickman Papa
csendes tag
válasz
Dickman Papa #178 üzenetére
Köszmá, mesterem!
Zsírgizi! Működik.
Még két kérdés: valaki modta, hogy vannak alternatív hangok az igo8-ra, pl parasztos, stb. Ezeket hol lehet megtalálni?a speedcam infók is függnek attól, hogy milyen verzió van fent? 8.0.0.29000-ra hol találom eg a legfrissebb speedcam verziót?
-
cimpax
csendes tag
Ja! Azt elfelejtettem írni, hogy a Riks_3.4c_mod_SwD után írta ezt.
Mi lehet a gáz? -
cimpax
csendes tag
Skacok!
Nekem azt írja az iGO, hogy egy </layer> hiányzik, és kilép! -
snowdog
veterán
Köszönöm az infót, így már megtaláltam. Egyébként a tartalma megegyezik azzal, ami a Windows könyvtárban látható (csak a fájlok, könyvtárak nélkül).
A nyelvi fájlt javítottam (további angol szöveget is találtam), a következő verzióval már a javítottat teszem fel. Aki nem akar addig várni, az a nyelvi fájl végéhez írja hozzá a következő sorokat:
Sound Warning Volume="Figyelmeztetés hangerő"
Warn LaneInfo:="Sávinfó figyelmeztetés"
Spoken Alert="Beszéd"A nyelvi fájl a "Lang_Hungarian.zip"-ben "Dictionary.lang" néven található.
-
LazzL
tag
Közben lenne egy olyan kérdésem, hogy ha háttérbe küldöm az Igo-t, hogyan lehet könnyen és gyorsan visszacsalni a képernyőre?
Már megtaláltam, de eddig nem működöt...
-
LazzL
tag
Hali,
Bocs a kései válaszért, de a karácsonyi nagybevásárlás nem juttatott gépközelbe. ;)
1.) Szóval elindítod a PNA-n a TotalCommanderCE-t,
2.) a felső sorba, ahol az aktuális könyvtárnevet kiírja, beírod, hogy \BinfsElvileg ennyi, mert a meghajtó rejtve mountolódik, ezért nem látszik egyik fájlkezelőben sem.
És egy kis segítség, ha nem működne...
-
8
senior tag
Van valakinek a BT és FM nélküli verzió?
Azt tervezem hogy ilyet veszek, mert akinek lesz az úgysem használja ezeket a funkciókat és így 5 rugóval mégiscsak olcsóbb. (22400ft-ért láttam a legolcsóbban) -
snowdog
veterán
Átalakított Riks3.4c skin iGO8 8.3.2-höz!
Riks_3.4c_mod_SwD [link]
Az átalakítás lényege, hogy a skin automatikusan felismeri az N770BT-t. Továbbá a Menü gomb hosszú nyomvatartására kilép, vagy háttérbe küld, attól függően, hogy a megfelelő menüpontban (Menü/Beállítások/Menü/Menü hosszú nyomvatartás) mi lett beállítva.
A hozzá való nyelvi fájl [link]
u.i kilépésnél találtam egy megjelenítési hibát, javítani fogom.
-
sn00pee
csendes tag
szaisztok !
Problémám lenne az IGO 8 telepítésével n770-re saját memóriára
átneveztem mindent ahogy írtátok, felmásoltam a progit
utána nem telálta loadin bmp-t, ezt is sikerült megoldani valahogy, de most az a problémám, hogy bejön az IGO logó, de 1mp múlva ki is lép és nem történik semmi
tudna vki részletesen segíteni a telepítésben, mert ma oda kéne adnom működőképesen /születésnapi ajándék lesz/.Előre is köszönöm !!!
sn00pee
-
feco88
tag
válasz
Dickman Papa #178 üzenetére
snowdog: okés bocsi, azt nem tudtam, hogy nincs benne vevő. Mivel oda volt irva, hogy opcionális a naivságom miatt azt hittem benne van. na de akkor várhatunk külső eszközre
Dickman Papa:
igen igen. azért lehet mert a sys.txt-ben 320x240re vannak írva a mértek. 2 helyen kell átirni a 320x240-et 480x272-re és teljes képernyőn fog futni. így:[interface]
skin="ui_igo8"
resolution_dir="480_272"
vga=1[rawdisplay]
class="landscape"
screen_x=480
screen_y=272remélem ne irtam hülyeséget
-
Dickman Papa
csendes tag
Szasztok!
Abban tudna valaki segíteni, hogy az N770-en az iGO 8.0.0.29000 hogyan tud futni teljes képernyőn? Sima kicsinyített 4:3-as képméretben fut, ennyi erővel vehettem volna N410-et is.
Valamit a sys.txt-ben kell kutyulni? -
Gyöxipee
csendes tag
Hello Sziasztok!
Szeretném megtudni honnan lehet Wayteq N770-re letölteni a pisti bácsi paraszt navigálós beszédet vagy esetleg mást is,mert sajnos még új ez nekem.Előre is köszi. -
snowdog
veterán
Az antenna az egy darab drót, amit akár a fülgallgató csatlakozóba is be lehetne dugni.
De ha egyszer nincs a gépben TMC vevő, akkor minek beledugni az antennát?
Meg aztán ez a 770-nél akár károsodást is okozhat. Ahhoz a gépnek megfelelő speciális dugó kell. Én senkinek sem ajánlom, hogy ezzel kísérletezzen. -
Tityesz
csendes tag
Sziasztok..
A segítségeteket kérném....
Nem rég vettem egy Wayteq N770-et és IG8-at szeretnék rá telepíteni..
Honnan tudnék letölteni, vagy hozzá jutni olyan verzióhoz ami fut rajta ?
Előre is köszönöm...
Üdv. -
feco88
tag
sziasztok. a tmc ügyben lenne egy olyan feltevésem, hogy nem próbáltatok 3.5mm-es jack ajzaton keresztül tmc antennát csatlakoztatni? nálam volt 2 napig próbában egy sungoo 43.01-es gps és annak is a füles kimeneten kellet csatlakoztatni a tmc antennát. cask úgy eszembe jutatt, jah és ha minden jól megy akkor karácsonyra érkezik a 770bt
-
vimre
tag
A mobilenavigator.exe teljesen gépfüggetlen, csupán annyit tesz, hogy elindítja a MortScript.exe parancsértelmezőt az azonos nevű .mscr fájl (mobilenavigator.mscr) futtatására. A .mscr fájlba kell írni azokat a parancsokat, amiket végre szeretnénk hajtani.
A jagada csomag mobilenavigator mappájában lévő többi fájl:
autorun.exe: ugyanaz mint a mobilenavigator.exe, értelemszerűen az autorun.mscr futtatására
killproc.exe: programok leállításához használja a MortScript
mortzip.dll: kicsomagoláshoz szükséges
setup.dll: ha a MortScript-et a gépre akarod telepíteni akkor kell
toolhelp.dll: a killproc.exe használja, azért került ide, mert sok gép ROM-jából kispórolták. Az N770 ROM tartalmazza, ez ráadásul egy ősrégi verzió, nincs rá szükség. -
Z0mbi
senior tag
válasz
Iohannes #168 üzenetére
Hmmm.. erdekes. Nalam semmi. Ketszer kattint es bezar... semmi. Ettol fuggetlen jo lenne egy full ROM dump...
Mert eleg valalkozo kedvu ember vagyok. Sokszor ez nem sok johoz vezet.
Majd ha most hazamegyek, melo utan megnezem megegyszer azt a Jagada csomagot. Hatha valami path van benne elirva...(az en reszemrol
)
-
ptakika
csendes tag
Ha nem tul nagy faradtsag, es nem utkozik forum alapelvekbe, valaki dobna egy linket jagada cuccara? Mert szinte mindenhol csak utalast talaltam ra.
-
Iohannes
csendes tag
-
ptakika
csendes tag
A szambol vetted ki a kerdest
Most, hogy megkaptam a harmadik, immar mukodo peldanyt az N770BT-bol, engem is foglalkoztat ez a dolog, epp most guglizok en is, de egyszeruen semmi infot nem talalok, nemhogy errol, de szinte a keszulekrol se.
Egy backup metodus engem is nagyon erdekelne. -
Z0mbi
senior tag
Skacok! Ez a mortscript cucc nekem bejon... Az a tervem hogy elkezdek turkalni a cuccomban (vagy csak csinalni egy jagada fele csomagot ami megy a 770 en) Csak azt nem tudom hogy csinaljak full backup ot a ROM rol... Van valami tool ami ezt megteszi? (es meg talan restore.t is tud rajta tolni?) Szerintem az oka a jagada fele csomag nem futasanak az pont az hogy a mobilenavigator.exe mas gepre van "build-elve". Vagy van esetleg valaki akinek ez elindult 770 en? En ha explorerben elinditom az o altala keszitett mobilenavigator.exe-t akkor nem csinal semmit a kutyu csak visszaugrik az explorerre.
-
hashpoque
tag
Ez az eszköz nekem nagyon bejön. Nagyon tetszik a készülékház gumírozott kivitele. Fényerő is tökéletes, és az autóstartó is jó erős.
Egyedül a TMC-t hiányolom, akinek bármilyen USB vagy BT TMC-vel elindul, ossza meg velünk.
-
snowdog
veterán
a Menüpontot már megtaláltam, csak nem indított el semmit...
Nem indítot el semmit, mert a megadott útvonalon nem volt semmi!
Korábban már megadtam (lásd (#84), hogy a programok indításához mit, hova, milyen néven kell elhelyezni. Ezek nélkül minden gombra csak a file explorer fog elindulni!
-
snowdog
veterán
Megkérek mindenkit, hogy a témával kapcsolatban senki se küldjön nekem levelet, mert nem fogok rá válaszolni. Feltört IGO-val nem foglalkozom, senkinek nem fogok küldeni. Aki ez iránt érdeklődik, az használja a Google-t. A többit meg itt is meglehet kérdezni, ha tudok akkor válaszolok, ha nem, akkor levélben sem fogom tudni megválaszolni. Köszönöm!
-
LazzL
tag
Ha érdekel valakit, a SYSTEM meghajót a \BINFS útvonalon lehet elérni...
-
snowdog
veterán
olyan skint nem tudtok IGO-hoz, amiben van mp3 lejátszó?
Minek neked másik skin, hiszen a tiéd is tudja, ezt töltsd le hozzá:[link]
Ha a Resident Flash-ben még nincs "Program Files" nevű könyvtár, akkor hozz létre egyet, és a letöltött lejátszó programot másold bele. Térképnézetben nyomd meg a "Gyorsmenü" gombot (a képernyő bal alsó sarka, nem látszik ott semmi, de ott van a gomb!
) majd a megjelenő oldalon megtalálod az "MP3 Player" indító gombot.
-
LazzL
tag
Ja, és egy kis segítség a MortScripthez
-
LazzL
tag
olyan skint nem tudtok IGO-hoz, amiben van mp3 lejátszó?
-
LazzL
tag
Szia, Nekem is ugyan ezt csinálja a 8.3.2...
Ez pedig egy POI konverter... http://poi.ashus.net/
-
ptakika
csendes tag
Hali!
Wayteq/Intensa N770BT FM -hez kellene nekem SOS egy ROM-Image, mert elvileg lehet, hogy vissza tudnam hozni az eletbe... Reset utan keresi az SD kartyat, es arra gondoltam, esetleg ott varja a ROM image-t. Hatha..
Nagyon megkoszonnem, ha valaki tudna kuldeni egyet, vagy le tudna menteni a sajatjat. (a hogyanrol fogalmam sincs -
ujozs
csendes tag
HAlihó!
2 kérdésem lenneIntensa 770 BT NAV N GO IGO 8 8.3.2.64.873 -al
Találkozott e valaki olyannal ,hogy beállít egy célt és fizikálisan megy az autóval a cél felé a navigáció segítségével (tehát nem a székben ül és berepülés vagy szimuláció).
Mielőtt még oda érne a célhoz az utolsó esemény (kereszteződés, elágazás, stb) után mikor már csak annak kéne következni hogy pl 300 m a célig aztán 100 m, és végül megérkeztél a célhoz ahelyet el kezd frissíteni mintha elvesztette volna az útvonalat, de nem találja meg újra és ha elhaladtál a cél mellet akkor talál rá magára de akkor már azt mondja hogy fordulj meg.Nem tudom mennyire voltam érthető.
2 kérdés:
8.0 xx verzióból próbáltam áthozni a saját poikat.
Ugya a 8.0.xx verziónál egyszerűen másoltam a SAVE könyvtárat és ha újra egy 8.0.xx verzióba bemásoltam ott látta a poikat, viszont ha ugyanezt megycsinálom és 8.3.1 xx vagy 8.3.2.xx verzióba bemásolom a SAVE könyvtárat nem látja meg a saját poikat.Köszönöm előre is .
-
Iohannes
csendes tag
Nekem eddig csak úgy sikerült mp3-at navi közben hallgatni, hogy még a win alatt elindítottam az mp3 lejátszást, majd utána a navit, és így szépen szólt a zene és a navi is mondta a magáét.
. De gondolom sokkal kultúráltabb megoldás egy skin felrakása az iGo-hoz, amiben már van mp3 lejátszás funkció.
-
ptakika
csendes tag
válasz
schiraly #142 üzenetére
ugy is fogalmazhatnek wejtek volt hagyni, hogy a szervizes hozzanyuljon
A sztori a kovetkezo:
hetfon megvettem, elhoztam, es amikor radugtam USB storage modban (leven Asyncet nem hasznalok), mire felismerte a win, szetkapcsolt. 5 db mp3-at tudtam felmasolni ra 3szori nekifutasra. Este az otthoni gepemen is ugyanezt csinalta, ugyhogy tegnap visszavittem. A szervizes srac gepen termeszetesen nem produkalta a kapcsolatmegszakitast... A srac valamilyen (szamomra nem ismert) indokbol leformazta a belso memoriat, es onnantol amit ramasolt, azt a PC-n latta, de a navi mp3 stb lejatszoja nem... Ekkor kovetkezett a csere, amit szinten ellenorzott, es ugyanugy leformazott, ergo az se latta a cuccokat, amiket ratoltott probakepp... Mondtam, mind1, elhozom, probalkozok en is, aztan legfoljebb visszaviszem. A nagy probalkozasoknak az lett az eredmenye, hogy a sokadik formazas utan teljesen elhasalt a gep, es csak a szep inditokepet latom, de kikapcsolni nem tudom, csak resetelni, ugyhogy szerintem azota is vilagit a fiokbanMa kiderul, kapok-e harmadikat, vagy elhajtanak a fenebe...
Nem kellett semmit allitanom, alapbol hangositotta, navi kozben is. Mondjuk az FM transmitterevel nem nagyon voltam megelegedve, mert halk, meg sug, de lehet, csak rossz frekit valasztottam...
-
snowdog
veterán
válasz
schiraly #138 üzenetére
Nálam nem kapcsol szét a BT ha kilépek a saját menüjéből, valahol (fórumon? használatiban?) azt olvastam, hogy ha egyszer bekapcsolod, akkor nem is lehet kikapcsolni a BT-t.
Ne higgyél el mindent, amit a fórumokban olvasol!
Szóval a BT bekapcsolásának két módja van:
1. Bluetooth - Szerszámok ikon (alsó sorban balról a második gomb) megnyomása után megjelenő ablakban a "Bluetooth funkció bekapcsolása bluetooth eszköz közelében" menüpont a NE legyen bejelölve. Ha azon a lapon állsz, ahol a Bluetooth gombok vannak (8 db gomb), akkor a kék LED villog, ami azt jelenti, hogy a PNA keresi a BT kapcsolatot. Ha egy korábban már párosított telefont a közelébe viszel (és persze a telefonon be van kapcsolva a BT), akkor automatikusan felveszik egymással a kapcsolatot. A PNA kiírja, hogy "Csatlakozás...", majd rövid idő múlva, hogy a "Kapcsolat létrhozva" (nem én írtam el, tényleg hiányzik az "e" betű!
). Ez a kapcsolat csak addig áll fenn, amíg a PNA-n ki nem lépsz a Bluetooth menüből. Ha kilépsz, akkor azonnal elbontja a BT kapcsolatot. Ezt abból látod, hogy a kék LED elalszik. Tehát ki lehet kapcsolni!
2. Automatikus, és állandó kapcsolat. Az előbb említett helyen be kell pipálni a "Bluetooth funkció bekapcsolása bluetooth eszköz közelében" menüpont. Ekkor a kék LED állandóan világítani fog, a telefonnal a kapcsolat akkor is fennmarad, ha kilépsz a Bluetotth menüpontból. Ebben az esetben lehet visszamenni a navi gombhoz, és elindítani a navi programot.
Ha neked így működik, akkor az azt jelenti, hogy ez a check box neked be van jelölve.
-
schiraly
csendes tag
Én nem állítottam semmi extrát.
Nálam nem kapcsol szét a BT ha kilépek a saját menüjéből, valahol (fórumon? használatiban?) azt olvastam, hogy ha egyszer bekapcsolod, akkor nem is lehet kikapcsolni a BT-t.
Navi alól nem próbáltam, mert nem tudok olyan skint feltenni, ahol van ilyen menüpont.
MP3-mal nem próbáltam.
Holnap még tesztelgetem, hátha találok valamit amit bekapcsoltam, csak elfelejtettem. -
snowdog
veterán
válasz
schiraly #136 üzenetére
Szia!
Nekem már a BT-telefon és a navigáció sem ment együtt. Gondolom nem jól próbáltam. Beléptem a BT menübe, párosítottam a PNA-t és a telefont, eddig rendben működik. De mikor kilépek a BT menüből, hogy elindítsam a navit, akkor lezárja a BT kapcsolatot.
u.i. Ez megvan, be kell pipálni a "Bluetooth funkció bekapcsolása bluetooth eszköz közelében" menüpontot.
Ugyan ez történik a saját menüjéből az MP3/Navi esetében. Elindítom az MP3 lejátszást, de ha kilépek az MP3 menüből, akkor leállítja a lejátszást.
Neked ezek hogyan működnek egy időben?
-
schiraly
csendes tag
Sziasztok!
Folytatnám a BT+FM funckiókat, összekapcsolva az elméleti/gyakorlati vonallal.
Ma tesztelgettem a készüléket. FM korrektül működik, hallani az érintéseket, a navigáció hangját.
BT is rendesen működik, szépen összekapcsol (most már automatán) a telefonnal.A kettő együtt nem megy. Ha felveszek egy telefonhívást (vagy indítok), akkor a kicsengés után lekapcsolja az FM-et, és átvált a 770 saját hangszórójára. A hívás vége után visszavált FM-re és a rádión tovább hallható minden.
Hívás közben a navigáció hangja elnémul, nem hallható sehol sem.Ha valakinek nem így működne, ossza meg, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy a telefont is a rádión halljam!
-
galbi
csendes tag
Nekem is N770 van és a belső memóriára raktam fel az IGO8 8.0.0.49545 Full Európával és az új M0-ás térképpel . A progi elindul de amikor megadom az ország majd a város után az az utca megadása közben állt. a harmadik karakter megadásánál megáll és pittyeg egy párat és visszalép ha valaki tud segítsen .
-
snowdog
veterán
1. A ResidentFlash-nek eredetileg négy partíciója van:
Part00 - 49452 Sectors - Type: 0x21 - File System: binfs.dll
Part01 - 98304 Sectors - Type: 0x41 - File System: fatfsd.dll
Part02 - 3793920 Sectors - Type: 0x0B - File System: fatfsd.dll
Part03 - 3072 Sectors - Type: 0x11 - File System: fatfsd.dllRemélem ezek az adatok a segítségedre lesznek.
2. Ezt töltsd le [link] tömörítsd ki, majd másold fel az SD kártyára. Ha azon már van ilyen nevű könyvtár, akkor előbb azt nevezd át valami másra. Indítsd el a gépet, és nyomd meg a Navigáció gombot. Megkapod a WinCE felületet.
-
ptakika
csendes tag
Sziasztok!
Ket dolog miatt fordulnek hozzatok:
1. Meg tudnatok mondani, milyen fajlrendszerre (FAT, FAT32?) van formazva a a belso flash memoria nalatok? Ugyanis nalam az a jelenseg (ma csereltek ki a gepet amit tegnapelott vettem), hogy szepen latja storage-kent a gep (mar amalyeik, ez egy hosszu tortenet...) ra is tudok masolni, de a PNA nem latja. Ha radugom a PC-re, akkor le tudom rola masolni az adatot amit elozoleg felmasoltam, illetve ujakat is tudok ra masolni, de ezeket se latja pl a zenelejetszo progi, a kepnezo, meg a videoplayer...
Tipp?2. Milyen kombinacioval erem el a WinCE feluletet? (eddig csak a ket gugolas+4fekvotamasz+kezenallas kombinaciot nem probaltam, minden mast igen, de meg nem sikerult
)
Koszi szepen elore is.
-
snowdog
veterán
válasz
andrew77 #128 üzenetére
Nekem van róla tudomásom, hogy létezik új magyar térkép!
Tegnap óta hivatalosan is lehet az SD-s verzióhoz térképeket frissíteni. Kelet EU ingyen van, benne a magyar térkép, a többi fizetős. A programból is van új verzió (ingyen). Kipróbáltam, működik az új letöltő program (TOOLBOX 2008.12.01 1.0.5.101). [link]
Természetesen regisztráció szükséges, de gondolom ez minden igo tulajdonosnak van. Naviextras honlap: [link]
-
andrew77
csendes tag
akkor megkérdezem még 1 x!
Ki használ a 770-eshez IGO 8-nak a 8.0.0.29000-es verzióját ? 2008.febr.29.-i térképekkel.
Nekem ehhez való Magyar friss térképre lenne szükségem! 2008.szept-okt.-i
Van valakinek tudomása erről, hogy létezik-e ilyen ?
köszönöm!
-
andrew77
csendes tag
válasz
Viktor0610 #122 üzenetére
hello!
hát persze hogy olvastam az alapelveket!!! nem is értem mi volt a hozzászólásmba nem odaillő???
cégreklám ? xy KFT talán ? -
válasz
andrew77 #121 üzenetére
Alapelveket olvastál, ugye?
-
andrew77
csendes tag
hi!
[ Alapelvek!!!
]
köszönöm![ Módosította: Viktor0610 ]
-
LazzL
tag
Sziasztok,
Én is most vettem egy ilyen kütyüt, és nagyon kiváncsi lennék erre a skinre. DATA.HU-ra nem tudnátok feldobni? A rapidshare-esről már lecsúsztam...
-
Rick4
félisten
Oké, volt már ilyen a földön, hogy minden klappol, mégsem megy a cucc. Ki kell próbálni többfélével, (úgyis meglesz a bejáratott verzió) és akkor elhárul minden akadály. Persze nem ártana, ha a szolgáltatás is fejlődne, erre talán pár hónapot kell várni. Onnantól meg mehet ezerrel. Nyilván ezek alapján nem fog ilyen cuccot venni, de majd vesz másfélét, ami megy.
-
válasz
Kameshwara #117 üzenetére
Az lehet, de izléstelen dolog. A letöltésére vonatkozó kérdés, illetve információ megosztás pedig az alapelvek szerint tiltott is...
-
snowdog
veterán
Én szívesebben tanulok a Te költségedre...
Te egy okos ember vagy!Viccet félretéve, te elméletről beszélsz, én meg a gyakorlatról. Te feltételezed, én meg kipróbáltam. Azt hiszem ezt a témát kellőképpen kitárgyaltuk, aki érintett benne majd eldönti, hogy ezek alapján vesz a 770-hez GNS USB TMC vevőt, vagy sem.
-
Rick4
félisten
válasz
Kameshwara #113 üzenetére
Lopott szoftot szülinapra? Ehh...
-
Rick4
félisten
-
snowdog
veterán
Természetesen létezhet, sőt biztos hogy van olyan TMC vevő, amivel működik.
Én csak azt mondtam, amit kölcsönkaptam GNS USB TMC vevőt azt nem látja a gép. Ugyan ez a TMC vevő egy PDA-ban az IGO-val működik. Ezt is csak azért írtam, mert szerintem ehhez a géphez ez a típusú TMC vevő nem megfelelő, hátha valakinek ez hasznos információ.
Ha másképpen gondolod, akkor vegyél egyet, próbáld ki, és mi szívesen elolvassuk róla a tapasztalataidat.
-
Rick4
félisten
Leszel szíves majd a gyártóval vitatkozni, hogy tud-e TMC vevőt kezelni, a készülékük, vagy sem: [gyártói link]..és innen egy idézet: TMC (optional), tehát az usb-s TMC vevővel simán elboldogul, nem is értem, a hardware-nek mit kellene látni, se portot nyitni se mást baud-rátát nem fog alkotni a hardware... a szoft a lényeges nem?
...gondolom ha egy üres vinyót raksz a gépedbe, és rendszer nélkül dugdosod bele a pendrive-ot, nem fog csinálni semmit. de Te eldöntötted, hogy a hardware nem kezeli, és kész.. okés.
-
Rick4
félisten
de úgy elakad indításnál mikor töltené a Warning-okat... (tehát gyanítom hogy pont a speedcam fileokról van szó).......nem elakad, hanem ilyenkor konvertálja át a txt fájlból a saját formátumára (valami spb), ez teljes eu-s adatbázisnál lehet 4-5 perc is, utána szépen továbblép az " initializing warning data" részről, és megy minden.
-
Z0mbi
senior tag
Jiiihiaaa! Én is a büszke tulajdonosok táborát gazdagítom mostmár
Brutál jó a cucc.
Egy olyan kérdesem lenne azokhoz akik 8.0 iGo t futtatnak hogy a 8.3.1 es nek a speedcam jeit lehet e a 8.0 ban használni és ha igen hogy? (mert az én 8 asomban üres a könyvtár)
Megpróbáltam mezei másolással de úgy elakad indításnál mikor töltené a Warning-okat... (tehát gyanítom hogy pont a speedcam fileokról van szó)Mégegy dolog... ROM rol hogy lehet backup-ot keszíteni? Nagy művészet lenne WinCE 6 ot felrakni rá? (a mostani 5 ös helyett) Vagy lehetetlen...
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Activision - Indul a csata a Cronus és társai ellen
- Milyen okostelefont vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest