- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
viskund
csendes tag
Sziasztok! Lassan 2 hete boldog tulajdonosa vagyok ennek a fantasztikus szerkentyűnek. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, akik fáradságot, időt áldoztak. A fórum jól követhető, érthető hozzászólásokból áll.
Kell ennél több? Nekem eddig a leírtak alapján majdnem minden sikerült. +1× köszi.
Mennem kell dolgozni. Jó éjt. -
Trianrta
aktív tag
Feltettem én is az új menüt, nem rossz, de képen azért jobban nézett ki.
Nem lehet valohogy rátenni a 410 -es menüjét?
Annak kisebb a kijelzője, de gondolom csak az ikonok és a háttérszínek a lényegesek. -
PLaci58
addikt
Tehát aki letöltötte az új menüt az N770-hez annak itt a javított változat:
[link]
Tudtommal a "rossz"-ban csak a BT program nem indul el,ebben már az is.
Elnézést kérek azoktól akiknek problémát okoztam. -
PLaci58
addikt
válasz
Brutus56 #1890 üzenetére
A panasz úgy látom jogos :-)
Nem a javított változatot töltöttem fel.Ha bele tudsz javítani, akkor a Ramar_UI04/Shell.xml közepe táján:
<EXE>BlueMain.exe,BlueMainD.exe</EXE>Ezt kéne átírni erre:
<EXE>BlueTooth.exe,BlueToothD.exe</EXE>Feltöltöm majd délelőtt a javított verziót és belinkelem.
Bocs.
A PNA-n átjavítottam, csak nem mentettem ki belőle. -
PLaci58
addikt
-
Brutus56
csendes tag
Hello Placi!
Feltettem az új menüt. Minden OK. nagyon tetszik, de a blue tooth-t nem tudom belőle kapcsolni. Ez a menü problémája, vagy én rontottam el valamit? Ha visszaváltok a régi menüre, onnan indul a blue tooth.
üdv
-
steve95
csendes tag
Sziasztok! Végigolvastam a fórumot (a szemeim jojóznak), de még így sem sikerült megoldani a problémámat. Egyik ügyfelem, bár mondtam neki, hogy nem fog futni, mégis megvette a wayteq n770-es készülékéhez a jogtiszta igo8 full európát. Most meg idehozta, hogy oldjam meg neki. A válaszaitokat olvasva, sikerült addig eljutnom, hogy elindul(na) az igo8, de az init api képernyőnél visszadob az induló képernyőre. Nem kellene semmi más szoftver sem, csak annyi, hogy az igo fusson rajta. Az SD kártyán a data.zip fájlban alapból nem volt benne a 480_272 könyvtár, ezt már én másoltam bele. Ha valaki megírná, hogy mit kellene még tennem, nagyon megköszönném.
-
törölt tag
Sziasztok! Azt hittem, elég egyszerű kérdést tettem fel. Akkor még egyszer megpróbálom. Mennyire jól látható ennek a készüléknek a kijelzője nappal?
-
Trianrta
aktív tag
-
b.noemi
csendes tag
Sziasztok!
Tud nekem segíteni valaki rom ügyben? Szükségem lenne rom-ra a gps-hez. Sajna letörlődött, addig próbálkoztam újabb és újabb programok telepítésével.
Előre is köszi.
-
törölt tag
Sziasztok! Tervezem ennek a készüléknek a megvásárlását. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire jól látható a kijelzője. Ugyanis próbáltam korábban egy Bluepanther v350B készüléket, és nappal alig láttam valamit a kijelzőből, ha pedig naposabb idő volt, akkor semmit. Köszönöm előre is a válaszokat! Üdv.!
-
vp654321
csendes tag
Üdv!
Új tulajdonosa vagyok egy ilyen gépnek, és nagyon érdekelne, a win felület előhozatala. Sokat böngésztem, a fórumot, de egyelőre nem találtam meg a módját. Megtaláltam ,elméletileg, hogy miket kellene átírni, de azt, hogy melyik filében kell megtenni, azt nem. Ezek a moddingolási módszereke valahol nincsennek összefoglalva? Segítségeteket előre is köszönöm! -
nemgab
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki azt válaszolná olvass utána köszi, már 2 napja ezt a fórumot olvasom!
Az asszony egy ideg a kislányom meg, na ő is hanyagolva van!
BT-t transmittertés mp3-at akarnám használni navigálás közben!
A BT finomul ment alapból! a Transmitter-t is tudom használni hála a 8.3.2.64873+gj5.2_swd-nek köszönhetően!Próbáltam úgy megoldani a z mp-3-at hogy felrakom a SI_1.3.3_NFlash, de akkor nem talált vissza a masina a naviba!!!!!!
Bemásoltam a flash gyökérbe az mp3 lejátszót, de nem tudom használni, pedig azért vettem ezt mert a rádióm nem mp-3-as!
A telefont már mondtam finomul össze tudom párosítani, sőt maguktól összemásznak!
Ha kérhetném valaki mentse meg a családi életem!!!Köszi!
-
eddie11
csendes tag
válasz
snowdog #1865 üzenetére
sziasztok!
én igazából a BT kihangosítás miatt használom ezt a navis kütyüt, de épp ezért örülnék neki nagyon, ha rátudnám varázsolni vhogy a telefonkönyvemet, és ne csak azokat a számokat tudjam hívni róla, amiket fejből tudok..
van vmi egyszerű megoldás, esetleg csak nagyon elrejtették a funkciót? más BT-s PNA-knál, ez alap szokott lenni..
köszi,
Bé -
snowdog
veterán
A másik fórumra regisztrálásról néhány szó. Az utóbbi időben többször próbálták bénítani a fórum működését, ezért megszigorítottam a regisztrálás menetét (és természetesen kitíltottam a rosszándékú tagokat).
Ha valaki közületek szeretne regisztrálni, az dobjon innen egy PÜ-t (felső sorban "Privát" gomb). Nagyobb esélye lesz, hogy hamarabb sorra kerül. Egyébként majdnem mindenkit beengedek (némi vizsgálódás után), de az elég időigényes. Tehát mégegyszer, aki nem szeret sokat várni, az dobjon egy PÜ-t. -
gyurma111
aktív tag
DJC,
A másik fórumon megtalálsz hozzá mindent.Nem tudom volt-e róla már szó, a kütyü Shell.ini-s
Milyen hamar rájöttem -
DJC
csendes tag
válasz
gyurma111 #1859 üzenetére
Nekem special jobban teccik a gyári menü, mert az legalább hasonlít az NDrive-osra, amúgy se szívesen kotorászok a a ResidentFlash2-ben. (Azért letöltöttem én is) Köszönjük!
Ja és Isteni szuper a cucc, most már a videó konvertálással kísérletezgetek, hogy mit mivel érdemes, hogy ne akadozzon a lejátszás.Mi volt annak a neve, amire azt írtátok, hogy DirectX PDA-ra? És hogyan kell telepíteni?
-
zo65
csendes tag
Szia Mindenki!
Amiben a tanácsotokat, illetve a segítségeteket kérném:
Nem tudom, hogy az mp3-t illetve a jpeg-t hova kell másolnom a belső memórián!?!?
A másik problémám, hogy időnként szinte teljesen lehetetlen a kütyüt bekapcsolnom! Hiába nyomkodom a power gombot halott minden! A reset többszőri kitartó kapirgálása az ami segíteni szokott a már említett betegségen! Annyit észre vettem, hogy ha az autós töltőn hagyom úgy, hogy éppen nem töltöm a masinát, akkor kb 10perc után jelentkezik az említett betegség!
Arra sem jöttem rá, hogy s sys.txt fájlt, hogy tudom megbűvölni, mert látni látom, de szürke és nem tudom megnyitni! Ok addig rendben, hogy béna vagyok, de mit csinálok rosszul!
Előre is köszönöm a jó tanácsokat! -
Sick Boy
őstag
háhh, régen nem engedtek itt ilyen nyilvánvaló warezt... mindenkit kibannoltak, már akkor is, ha említést tettek bármi warezról... hát változnak az idők úgy látom.
Amúgy, ha szoftver nélkül meg is vetted, van jogtisztán kapható, legál és használható program hozzá, úgy hívják, Sygic Drive és mindenhol lehet kapni, a www.sygic.hu -n fent vannak a kereskedők...
-
-
DJC
csendes tag
Ezt nem hiszem el, MŰKÖDIK a kütyüm!!! És fantasztikus!
Azt hiszem jobban örülök, mint ha valaki a kezembe adta volna, hogy itt van kész tessék!NAGYON Köszönöm a segítséget és mindenkinek a munkáját! Szép estét!
A probléma a sys fájlban volt ahogy gyanítottam...
ezt találtam:
[link]
ha valakit érdekel, hogy mi micsoda a sys.txt-ben.
most így néz ki a működő sys.txt-m:[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1[timezone]
sync_os_timezone=0
reset_os_timezone=0[debug]
sound_q_length=200
queue_length=200
disable_outlookpoi=1
show_oneway=1
show_speed_limit=1[sound]
sound_q_length=200
queue_length=200
ding=1
;0 - no ding before speak, 1 - one ding, 2 - ding-din[rawdisplay]
driver="GX"
;driver="GDI"[gps]
port = 1
baud = 38400 -
DJC
csendes tag
SD kártyára:
http://data.hu/get/973356/SI_1.3.3_SD.RAR.htmlBelső memóriába
http://data.hu/get/937097/SI_1.3.3_NFlash.RAR.htmla data.hu ról nehézkes a letöltés, ha nem használsz Datagetet, én jobb kattintással a letöltés indítása linken megnyitás új lapon és olyankor jobban szeret kapcsolódni.
Ja és feltétlenül olvasd el a bennük lévő leírás.txt-t!
-
morisz77
csendes tag
Sziasztok.
Légyszi linkelje be valaki azt az oldalt, ahol az SI.....-t fel lehet tölteni. Már régebben megtaláltam egyszer csak nem tudom melyik hozzászólásnál volt.
Előre is köszi,
morisz77
-
DJC
csendes tag
-
Whynot?
aktív tag
ehhez a kütyühöz van működő executability check progi? Ami nekem megvan, az csak villan egyet és bezáródik
-
DJC
csendes tag
Nekem is működötta Bluetooth de utánna már soha többet nem tudtam, tudom a telefont hallani csak kihangosítóval
Szeretném én is, ha működne, de 5 órányi aktív gyötrődés után odáig jutottam, hogy kártyáról közvetlenül az IGO8.0 akárhány bevillantja 1 fél másodpercre a loading.bmp-t init apival, amire elvileg license lenne a megoldás tudom, de akármilyet használok ugyanaz.
A mobilnavigator mappából elindul a totalcommander is, ha átnevezem. Érdekes, hogy az igo.exe átnevezés nélkül is beadja az init apis logót.
szerintem a sys.txt-vel van a gond . Bemásolná nekem valaki sys.txt tartalmát? sokat segítene -
hippie
csendes tag
kipróbáltuk most rendesen a kicsikét
bluetooth transmitter kipróbálva,hiba nélkül mind2,hívásinditás is normálisan működött a 770-en keresztül(ez azt hiszem nagy extra legalábbis számomra mert ugy tudtam hogy csak kihangosítóként funkcionál)
a gps (64873)kifogástalanul ment nem szaggatott nem veszített jelet sőt még csak nem is gyengült,kb 5 másodperc alatt talál rá a műholdakraszóval számomra tökéletes vételnek bizonyult,nagyon nagyon meg vagyunk vele elégedve
-
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #1826 üzenetére
Van amikor csak 47-ig megy és van amikor 54 is van benne.
Amikor belefőztem a romba az új reg.bejegyzéseket az active részbe,
telepítéskor megháromszorozta az active bejegyzéseket,de a hozzáadott
bejegyzések nem szerepeltek.A nem megváltoztatható bejegyzéseket
külön particón tárolja irásvédetten.Ez telepítéskor iródik fel.Jó lenne tudni,
hogy honnan,mert az user,default és boot.hv nem tartalmazza.Ha ezt
tudnám akkor aktiválni lehetne az sdbus,sdmemory,sdhc drivereket és
müködhetne az IO felismerés. -
DJC
csendes tag
Most ismét letöltöttem az SD kártyás verziót, felraktam az IGO8 ikonra kattintva megjelenik egy kamion és kiírja, hogy database nem található.
Ez talán egy kis reményre adhat okot, egy fény az alagút végén, de miféle database-ra gondol, látszólag minden fentvan. (a kiegészítő rarban) vagy a saját data.zip-emre kéne, hogy lecseréljem? -
PLaci58
addikt
Mindenképpen tisztázd velük a sorozatszám dolgot, mert így nincs rá garanciád!
Érdemes visszaküldeni, mert ki tudja mi vátozott már meg a registryjében és csak szívások lehetnek belőle.gyurma111! Akkor terheli a procit amikor poziciót talál. Bekapcsoláskor 5-8%, poziciónál 13-15, de ha stabillá válik lemegy 10-12-re. Az 1% az szép érték :-)
Kár az SDIO-ért. Azt figyelted, hogy a registryben az activ részt bekapcsoláskor újra generálja? És ráadásul változik a mocsok. Van amikor csak 47-ig megy és van amikor 54 is van benne.
A supportos romot én is megkaptam:-) Akkor nem nézegetem az eltérést, mivel egyforma. -
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #1821 üzenetére
Placi,
A teszt akkor igazi,ha életszerűTulajdonképp nem a pontos adatok
inkább a különbségek a lényeg.Mivel szobában készült a teszt,ezért
elkerülhetetlen hogy néha-néha elveszíti a jelet és ennek a keresése
megterheli a procit.Kikapcsolt vevő esetén a proci terhelése alapon 1%.
TMC-t nem tudom,az IO adatátvitelt ez a rom sem támogatja.
Flash disk-ként tölti be az SD kártyát,nem használ sdbus és sdmemory
drivereket.Talán elmondhatom,hogy kinai supportból származik a rom,nagy
gratu annak aki "kijárta"!! Lehet ők úgy itélik meg erre a kütyüre ez a legjobb.
Azért az IO lehetőség még nincs elvetve -
DJC
csendes tag
Szia! A Te fajtádat próbáltam a kártyás fajtát és a belső memóriába valót is.
Az mindenesetre fura még, hogy a szériaszám a készüléken nem egyezik sem a dobozon találhatóval, sem a jótállási jegyen szereplővel.
Valószínű vissza fogom küldeni a 8 napon belül vagyok...
Köszi, hogy segítesz! -
PLaci58
addikt
Szia.
Biztos meg tudjuk oldani a problémát.
A belső memóriának üresnek kellett volna lenni.
Ha bármi volt benne, akkor azt már használták! Lehet, hogy csak kipróbálták a boltban az eladók.
A ring és a log fájlok a BlueTooth és telefon kapcsolat maradványai.
A többi az igo-é.
Nyugodtan törölheted az egészet.
Milyen SI és honnan akarod futtatni? -
DJC
csendes tag
Sziasztok!
Végső elkeseredésemben írok Nektek! Végig olvastam ezt a fórumot, beszereztem minden infót és megvettem az új Intensa N770BT navit.
A gondom csak az, hogy egyszerűen nem birom elindítani az igo-t.
A 8.3.2.64029-es verzió van meg.
Tudom, hogy kiakasztó, én magam is boszantónak tartottam, hogy mindenkinek a kezét kell fogni, hogy elindítsa a naviját, nem tartom magamat bénának, de ezzel tényleg nem műxik.
Amikor megvettem a belső memória gyökerében ezek a mappák voltak:
:\igo8\ custom, \content, \save mappákkal
:\Navi
:\Ring
és még DialedCall.log, MissedCall.log, ReceivedCall.log, Ringing.logA mappák üresek és minden írásvédett.
A főmenüben a Navigációra kattintva egy pittyenés után látszik, hogy az ikon aktívvá válik, de ezen kívül semmi. Mintha üres lenne, (míg nem másoltam fel rá, addig is ennyit csinált)
Ha a Si-t felrakom akkor az elindul, de az igo abból sem megy.
ott nem talál térképet, aztán kiírja, hogy application error. Már több féle térképet letöltöttem hozzá (szeptemberi, novemberi Magyarország), de semmi.
Valakinek ötlet? -
PLaci58
addikt
válasz
gyurma111 #1818 üzenetére
gyurma! Akkor megy benne az SDIO és TMC is?
Arra figyeltél a tesztnél, hogy a GPS vevő talált-e poziciót, mert az is terheli a procit.
A 13-15% az stimmel nálam.
Persze, hogy a win a leggyorsabb, nem fut sok program feleslegesen és több a szabad memória.Ma "megvilágosodtam". Megtudtam miért olyan nagy üzlet a soros port a PNA-n.
Volt a TV-ben egy műsor. Navon készülékkel mutatták a GPS-GPRS helymeghatározást és adatgyűjtést. Hogyan követik a járművek mozgását. Én hülye azt gondoltam, hogy műholdakon keresztül megy a visszajelzés a központba. Mondjuk tengeren, sivatagban ez a rendszer nem működik.
Meg azt is, hogy mi a GPS bélyeg, pl. csomagkiszállításnál. Az ügyfél a PDA-n írja alá az átvételt és tárolja hozzá az koordináta és idő adatokat. -
vectra16
csendes tag
sziasztok--valaki adna egy linket --riks 3.4c-hez
-
gyurma111
aktív tag
Talán a legjobb hír: Windows CE 5.0.2537 ez nem Core ez a pro változat!!
Állítólag nem kell plusszban semmilyen dll.
http://pdaplus.hu/content/view/2941/1 -
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #1816 üzenetére
Jobban jársz,ha nem lesz rá időd
Következőket mértem:
Amikor minden gyári,alaphelyzetben 13-15 %-os a proci terhelése
Kiegészített gyári skin esetén,plusz gombok,ikonok: 32-35 %
Registry átírása:
YFLoadrer ------> explorer.exe
NotifyRep.exe-------> törlés
ekkor csak a win indul és a terhelés : 2%
Ehhez a másik fórumra SnwDog által feltett "lite" skinnel: 6-8 %
MioPocket-el: 24%
Egyértelműen akkor dolgozik a leggyorsabban a kütyü ,ha win-ből
indítunk mindent.Ráadásként a memoria csuszkát 6 megáról leveszed
2 megára akkor mégjobban fegyorsul a kütyü.Érdemes próbálgatni a
média lejátszókat is.Film lejátszásnál akkor jó,ha egy érintésre láthatóan
könnyedén vált kis és teljes képernyő között,előre-hátra tekerés is gyors.rom: még nem sokat tudok mondani,ami eddig feltünt: tálca kezelés nem bugos
-
PLaci58
addikt
válasz
gyurma111 #1815 üzenetére
Még nem próbáltam a romot. Várom, hogy mit mondassz érdemes-e cserélni.
Nem a system mappa terhel? Valamelyik dll?
Várom az eredményt.
Lehet, hogy csinálok egy skint,ha lesz rá időm, de nem sok kedvem van több 100 icont csinálni :-) Egy grafikusnak 1 óra, nekem meg egy hét. -
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #1813 üzenetére
Szia,
Még nem voltam,de mennünk kellene
Az előbbi rom 10.18-as./csodálkoznék,ha nem kaptál volna linket hozzá /
Feltettem,próbálgatom mennyivel tud többet.YFAP verzió korábbi ezt kicserélem
a 10.30-éra.
Csinálok egy proci terhelés mérést,mert igen nagy különbségek vannak
a különböző skinek és progik használata esetén.Nemsokára felteszem
az eredményt. -
piroman
csendes tag
válasz
PLaci58 #1805 üzenetére
Placi! Igazából én a wm6-ot nem is akarnék annyira, az se jobb!!
Viszont Unix alapon sokkal jobban érdekel a dolog, mint android vagy iphone osx. Ezekből egyik sem ráhackelhető "eddig"
Viszon linux ügyben azért lehet nem halott a storry... Most tervezem, hogy veszek valami olcsó intensa pna-t és ráhegesztem valahogy a linuxot.
Vannak azért PNA linux projectek, most van ez az egész gyerekcipőben, ahogy nézem az elmúlt két nap témára zombulása alapján. Lenne egy kiforrott linux diszt. és rendes driver támogatás + kernel a procikhoz, akkor megnyílna egy sokkal nagyobb világ mint a WM vagy apple store , android programok.
Létezik a 100 dolláros notebook PNA + LINUX + USB HUB
Szóval figyeljétek meg, ráfeszülök és lesz itt linux
-
hippie
csendes tag
hát nemtudom......a sajátomon ez a verzió van és hasít mint az állat 3d domborzatokkal együtt
-
rolywrx
tag
Legújabb felismerésem sebesség ügyben:
Kiváncsiságból tesztelésbe fogtam:
iGO 8.3.2.64873 - lassú szaggatott az egész program működése, darabos és idegesítő a működés
iGO 8.0.0.54000 - gördülékeny, kb 20-30%-kal gyorsabb a program, túlzás nélkül.
Úgyhogy valamit nagyon elcsesszintettek a 8.3.2.64873-ban.
Ötletbörze?
-
k.zozo.
tag
Hi!
Én tegnap regeltem a másik fórumra, de még nekem sem érkezett visszajelzés.
-
hippie
csendes tag
kedves snowdog és a "többiek"!!!köszönöm az eddigi segítségeket sok hasznos dolog volt amit így meg tudtam oldani
de hókutya urat kérdezném hogy kb. meddig kell várni a visszaigazolásra a másik fórumhoz(szerdán regeltem),mert igazán fejlődnék tovább a témában és nem akarok feleslegesen kérdezősködni
egyébként friss tulajdonos vagyok és nagyon megvagyok elégedve eddig a kütyüvel
ennyiért szinte ingyen van
-
PLaci58
addikt
válasz
piroman #1803 üzenetére
Plehboy! Megy rajta a 2006.
Tudtommal a teherautós dolgot csak a sebességnél veszi figyelembe, az útvonalhoz nem.
Nem hiszem, hogy a térkép tartalmaz olyan adatokat, súly, magaság....Piroman! Spectec SDwlan kártya nem megy benne. Ha neked sikerül beindítani nyugodtan megoszthatod.
Linux, WM6? Ahhoz a kínai gyártót kéne megkeresni. Gondolod, hogy ha tudnának rá Linuxot tenni akkor megvennék a WinCE-t. Szerintem minden fejlesztő eszközük windowsos. -
piroman
csendes tag
Mindenesetre én lehet kívárom a N800-at persze ez ár függő is.
Lenne még egy hülye kérdésem, WM6-ot valahogy fel lehet tenni wince-s pna-ra. Elméletben a hardware-k ugyanazok, csak a gsm nincs benne...?
-
piroman
csendes tag
Sziasztok!
Azért írok be, hátha valakinek van linux tapasztalate PNA-ra. Olvastam valahol, hogy az alaprendszer felmegy, de még voltak driver problémák gps stb...
Másik kérdésem lenne(WinCe), hogy valaki próbálta-e már ezt a cuccot spectek WIFI sd karival. Elméletben működikne kell a dolognak, csak nem tudom, ha felraktam a a wifi drivert utána, mivel böngészek és hogyan?
-
Plehboj
tag
Valaki tesztelte már a gépet igo 6-ossal ???
Érdekelne működik-e vele mivel az igo honlapján
olvastam, hogy igo 8-ban már nem lehet teherautót
kiválasztani a járművek közül..... az csak a 6-os verzióban van.Vagy esetleg tud valaki olyan GPS programot Igo-n kívül amiben
kiválasztható a kamion ?Esetleg valami spéci térkép kell az igo-8-ashoz és akkor lesz benne
teherautó ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robogó, kismotor
- Tőzsde és gazdaság
- DOOM - The Dark Ages
- Wise (ex-TransferWise)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest