- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Magisk
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Személyes véleményem, hogy a Win7-nél jobb Win nem jött ki, a 8-nál kezdődött a hanyatlás, ami a felesleges innovációkat és újításokat illeti. Lásd csempe erőltetés, start menü elhagyás, amiből ugyan visszatáncolt a Microsoft, de hülyék lettek volna nem behódolni a feldühödött felhasználóknak.
Win 10 érdekes egy jószág, nem mondanám rossznak, a 8 után felüdülés, de szintén "újítottak" benne egy rakás dolgot, amit nem kelett volna, és ami mondjuk nálad letisztultságot jelent, az másnál nem feltétlenül igaz.Számomra az MS Win csúcsa a 7 volt, most ne arról beszéljünk, hogy mennyire driverezhető, meg mennyire "önálló" rendszer a 10, nyilván előrelépett, de sok embernek, köztük nekem is, bőven maradhatna még 20 évig a 7-es.
Az erőltetett fejlődés legjobb példája az MS-nél, a rosszabbnál rosszabb és átláthatatlanabb Office csomagok, bent a cégnél napi szinten püföljük az Excell-t, anno a 2007-re mondtuk azt, hogy mennyire egy fos lett, most már a 2013 után visszasírjuk. Instabil, zabálja a hardvert, és logikátlan a menürendszer, mi hol van, stb, egyszerűen nem tudom megszokni.
Anno amikor a cég áttált egyszer 2000-ről XP-re majd onnan 7-re, nem volt ennyi negatív visszahang, mint most 7-ről 10-re.Értem én hogy fejlődés, de én úgy érzem érdemi fejlődés csak a 7-esig volt, azóta csak erőltet az MS sokmindent, tök feleslegesen, ha van is felejsztés azt az átlag user észre sem veszi.
No offense, csak egyéni vélemény"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tőzsde és gazdaság
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Subaru topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch
- Digitális Állampolgárság Program
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Aki kapja marja! HP Elitebook laptop (12,5FHD/I5-G6/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest