Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pc360

    addikt

    válasz SP4C3 #12540 üzenetére

    Mit olvastam neten? :U Nem kajálásról van szó (már ha ilyen troll módon fogalmaztál), hanem alapvetésről. Az ismertebb játékok és a driverek együtt szoktak fejlődni. Az egyik mit sem ér a másik nélkül. Az, hogy a játék, vagy épp az aktuális driver gány, az egy másik kérdés. AMD oldalon pl. semmi ilyesmi probléma nem lépett fel. Ott csak pár régebbi VGA széria nem kezelte jól a textúrákat.

    Ha hibára futsz, akkor jön a különböző driver-verziókkal való szórakozás, de az alapfelállást, miszerint a legjobb futást általában friss driverekkel éred el, nem változtatja meg. Ha nem játékgépről van szó, akkor természetesen nem kell foglalkozni a meghajtóprogramokkal, de a programok terén pl. már megint nem áll meg az a kijelentés, hogy "felesleges piszkálni, csak ha muszáj". Sok idióta pl. ezért nem frissíti a Windows-t, vagy a neten kommunikáló programjaikat, ami nagy hiba.

    A DX12 bevezetésének hiánya nem érdekesség, rohadt sok munka lenne. Sok egyéb játék se frissíti a motor alapjait, mert baromi nagy rework-öt jelent, amire nem feltétlen van pénz és idő.

    [ Szerkesztve ]

    Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

Új hozzászólás Aktív témák