- Telekom mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csongi
veterán
válasz
Brekkk #16698 üzenetére
A jetek teknikai nemzet felosztasa nem szempont. Ez nekunk szol akik a monitor elott ulnek.
Fizess, es fizess. Ha rendszeresn adakozol, jelentosen javul a statiszztikad. Novekszik a jatek elmeny.A user azt latja, hogy 150 asz legenysege van.
De hogy ez a valosagban mit is er, azt ugy sem tudja, es ellenorizni sem kepes.
Egy 3.szintu legenyseget pont olyan nehez kiszedni, mint az ászt.
Nem az a donto mit lat a user.
Az anti cheat meg egy erossen kompromitalodott es megosztott ceg.
Ez ilyen sajnos.
Olaszokkal keztem el szenvedni. Level 7 jatekosok, mindent is tudnak. A lovesek 60% sebzes nelkul megy at rajtuk. Pikk pakk tolnak 9-10killt.
Semmi extra , csak a klasszikus.
Ez egy korrupt rendszer. Heti 3 ora idotoltes ezzel boven elegendo.
A fizetesi mod is netto lehuzas, 2024-be eleg szanalmas. Egy nyomorult fitnesz terembe vehetsz alkalmi jegyet.Egy rollert is csak a hasznalati idoszakra fizetsz.
Minden informatikai rendszer kepes sec alapu uzelemelesre. Ezt a matekot meg nem sikerult kiszamolni ennek a par fonek.
De legalabb duskalhat a kedvezo tarsasagi adoba.
Igy mar 52 mrd a netto arbevetel 23-24 evre. -
wednesday
őstag
válasz
Brekkk #16698 üzenetére
Uptier az bárhol van oldaltól függetlenül.
Ha oroszt játszanál akkor ott kapnál ki, ez ilyen. Sőt...mivel nagyon népszerű illetve sokan oda vásárolják be magukat nem is olyan erős a játékos skill.
Én orosszal kezdtem (és némettel). II. VH alatt jól működik, jő a 8.3-8.7 is. De a 10.0 egy halál. Orosz 10.0-nál 20 csatából 16 olyan vereség, hogy 3 perc és nincs meg a csapat 2/3-a. Papíron kiválló lineup, nagyon jó járművek....sokat nem érsz vele. Itt van a játékban messze a legtöbb vereségem.
Svéd, kínai ellenfélnél + uptier, sokszor már be sem lépek. És 10.0-nál stabilan uptier, 1 éve még nem volt.
Én úgy vettem észre a játék legjobban tényleg a II. Vh érában működik jól. Egyszerűen a pályák is ahhoz lettek igazítva (most az átalakításokat hagyjuk). Rank III-ba mi tud lerusholni, flankelni? A légvédelmi tejeskocsi? Nagy kárt nem okozna, szemben egy Wolfpackkal vagy egy svéd CV 90120-al. Nagyjából egy a tempója a csapatnak szépen bandukol mindenki előre (nem eszetlenül stabilizátor hiányában), nem szakad szét annyira a csapat stb.
RANK III-IV-nél teljesen kiegyensúlyozott a winrate 50-50% pár száz meccs után, nagy számok törvénye szerint, papírforma.
Na nálam a 9.0-tól fölfele ez megszűnik. A winrate jó esetben 40%-ra esik vissza, de van 35% is és nem 5 meccs alapján. Pedig elvileg egy idő után ide is, oda is kerülnie kell az embernek. Csak tudnám ki az aki, a győztes oldalon van, hogy lehet a piros csapatba bekerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest