- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #13575 üzenetére
Reálban nem mindegy, hogy mire van állítva, ezt próbálom magyarázni....
Árkádban, amit Te játszol, abban mindegy, Reálban marhára nem mindegyBetettem minden slotba különböző BR-ű gépeket direkt szemléltetésképpen. Mivel only reálozok, arra van állítva alapból nekem minden. Olvasd el felül, hogy mit ír.... Mivel a 6.7-es repülőt választottam ki, csak és kizárólag annak a BR-jét figyeli, a többi mintha ott sem lenne, figyelmen kívül hagyja. Amikor az 1.7-es gépet választom ki, akkor meg nem fog feldobni 6.7-be, mert csak a kiválasztott gép BR-jét figyeli.
Remélem így már érthető, és látod, hogy nem presetként kezeli Reálban a WT a betett gépeket, hanem az adott EGYETLEN kiválaszott gép BR-je a fontos, mert csak azzal repülsz, mással nem.5 db presetnek azért nem jó megoldás amúgy, mert nekem minden nemzetnél pl 1 fullosan képzett legénységem van, így 1 sloton használok minden gépet, gyorsabb és egyszerűbb volt úgy felfejleszteni a legénységet. Ha külön-külön slotban fejlesztgeted a legénységet, prémium nélkül rámehet az életed is. Jó, mivel én csak Reált játszok, nekem egyszerűbb egy legénységet fejleszteni, és abban az 1 slotban váltogatni a gépeket. De reálban így célszerű a legénységfejlesztés
-
frame>24
addikt
válasz
KROK640 #13567 üzenetére
Ahogy Francia írja, repülőkkel leginkább RB-n megyek, ezért.
Képtelenség egy normális videót találni róla, a skin "Cápeti" WT-s változata, az igazi a RepTárban van kiállítva Szolnokon.
-
Bertiee
senior tag
válasz
KROK640 #13545 üzenetére
A CW igazándiból Sqadron Battle néven található meg jelenleg. A mostani felállás szerint 10.3-ban indul a 2 hónapos idény, majd kb. hetente(?) változik lefelé 0,6-0,7 BR-enként, egészen 4.0-ig, vagy 4.3-ig, az az alja.
Ez a Realistic módra igaz, Árkád CW-t nem ismerem, nem mentem évek óta.
Ahogy Francia mondta 8 vs 8 fő, repülőből max 4, de lehet csak tank is 8 db. -
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #13545 üzenetére
Clan War - Klánháború: Két klán 8 - 8 tagja megy egymás ellen földön és levegőben egyszerre. A repülősök (az én vezetésemmel) dolga volt leszedni az ellenséges repülőket, és támogatni a tankkal lévő társainkat, bombázni, jelölni az ellenséges tankokat. Szerettem, jó volt, a repülősök vezetője én voltam Mk. 22-es Griffon Spitfire géppel.
A THN tagja voltam, ott AB-ben kezdtük az ipart, majd áttértünk Rb-re (alapvetően Reálos voltam már akkor is) -
Ngtx
aktív tag
válasz
KROK640 #13531 üzenetére
Egyébként miután rájöttem, hogy a Japán nekem nem lesz pálya, mert nem megy a "harc stílusomhoz" azután elkezdtem Német és Szovjet vonalat is játszani. Sokkal jobban bejön, viszont akkor első körben az, hogy:
Mit jelent az, hogy egy gép nincs ki ászolva?
Az feltűnt már, hogy mindig az aktuális gép tovább fejlesztett verzióját tudom fejleszteni. Vagy is hát azt dobja alapból.
De ha az "szarabb", mint elődje akkor mit tehetek? Fejlesztem és nem veszem meg?Annak van bármi értelme ha egy akár kezdő gépnek mindig fejlesztem a motorját, vázát, kompresszorát, lőszerét stb? Az úgy jó? Vagy, mintha a szarnak adnám a pofont?
Számít bármit a gép Harci besorolása? Azt leszámítva, hogy fejlettebb a gép.. Kezdő vs 2.3 például?
Szép kis gyűjtemény!
-
csongi
veterán
válasz
KROK640 #13504 üzenetére
mit értesz az alatt, hogy kiveszik a repülőket a tech treeből (bár régebben erre volt példa, és akinek addig megvolt az továbbra is használhatta) meg méginkább az alatt, hogy "Olyan eszkozok jelennek meg, amiket nem talalsz a faba."? lehetséges eventes gépekre gondolsz itt?
Amit írtál.
Vannak olyan gépek amiket kivettek, a fából, a preimiumból, vagy eventes volt aztán soha többet. Ez mi?
Ennyi erővel készítek egy Xszárnyút és azzal repkedek amíg le nem bukok,?
-
Alg
veterán
válasz
KROK640 #13457 üzenetére
1426 óra játékod van, az nem azt jelenti hogy te 1426 órát "dolgoztál" nekik, hanem hogy 1426 óra ingyen szórakozást kaptál tőlük. Ezért neked nem "jár" semmi, nincs extra "jutalom". Az a jutalmad hogy 1426 órát szórakoztál.
Panaszkodhatsz itt, de semmi jogod nincs semmire a játékban. Igen, azért vagy ott hogy a fizetőseknek ne 20 percet kelljen várni egy meccsre. Fogadd el.
Amint nem szórakozásnak fogod fel a dolgot, ott kell abbahagyni. Ma ránéztem én is, különösen idióta csapatokat kaptam, talán 10ből 2 meccset sikerült nyerni, de nem idegelem magam hogy "majd a következő jó lesz", ott hagytam és mentem civ-ezni. Máskor meg diablózni, vagy az akváriumomat lesni, vagy futni, vagy makettezni.
Senki nem ragaszt oda a gép elég hogy olyat csináljak a szabadidőmben amit nem élvezek.
-
SP4C3
veterán
válasz
KROK640 #13453 üzenetére
995 nap folyamatos bejelentkezésnél tartok, természetesen volt csomó nullázás... 0 BluePrint, 0 GE, párszor +1000000SL, ami nagyon jól jött a 25millió mellé...
hol tudom megnézni, hogy hány napi jutalmat szedtem fel?!
ALG, semmi sincs ingyen, azért játszik, hogy a sok kis 10 éves csírát szórakoztassa azzal, hogy free kill a számukra, mert ők anyu bankkártyájával megtömték a gazsi zsebeit.
Szerintem célszerű letörölni a játékot, ugyanis ha valaki (pl én) fizetnék érte, akkor azt mondanám, hogy örökös prémet ide, minden járművet unlock és kaptok egy AAA játék árát, azaz kb 50eurót. Gondolkodás nélkül kifizetném, de mivel egy ház ára sem elég az egész játék megvásárlásához, örök prémet sem kapnék mellé, így nem látom értelmét annak, hogy kenyeret adjak a lopó brigád szájába. Kövezzetek meg érte... -
-
Alg
veterán
válasz
KROK640 #13368 üzenetére
Nekem múltkor a kínai Chaika - val lett meg 6 kill egy meccsen, a hetedik is csak a lőszeren meg a csapattárson múlt (a végén már nem működik mind a 4 géppuska és míg harcoltam a csapattárs kilőtte).
Ja, RB
Előtte meg volt egy olyan meccs ahol az ellenfélnek 0 killje volt nálunk meg mindenkinek sikerült lezuhanni és kikaptunk (nekem jött egy csapattárs hátulról harc közben).
-
Dingle
tag
válasz
KROK640 #13344 üzenetére
2*P47 az rögtön 2*3 tank, ha nem számoljuk a rakétákat rajta, ami még egy tankra biztos elég, csak jól kell célozni vele, aztán van az F4U, azon is van 2 bomba, és van 2 bomba az SB2C-n is. Ez 12 db földi célpontra elég. Általában 24 van egy pályán, kivéve ha frontline a mód.
-
Dingle
tag
válasz
KROK640 #13322 üzenetére
Továbbra is tartom magam ahhoz hogy egy 2 fős squad, 3,3 AB US presettel a nyerő GE Wagerre. Egymagam is sokszor megnyerem a csapatnak, még egy céltudatos játékossal nem lehet nagy kihívás.
Illetve ami még segít, az csak az EU szerveren játszani, hétköznap, reggeli órákban, mikor ilyen 7 vs 7 és hasonló meccsek vannak. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
KROK640 #13322 üzenetére
telefonos app, talán nem illegális, elvégre steam community-ben is fentvan: [link] sokféle lehetőség van, nagyrésze hulladék. csak a WT-s emailcímet kéri, logint nem, én az avalon és guns of glory-t toltam ki kb. 1 hónap alatt, 1200+2000 ge. utazás közben nyomkodni jó, ha eléred a célt (pl. level 16 castle), akkor 20-30 percen belül landol a GE.
-
Sidorovich
senior tag
válasz
KROK640 #13300 üzenetére
Ez semmi. Én 8.0-án játszom, gyakorlatilag 3 napja nem voltam nem 9.0 meccsben. Eddig legalább korán reggel 8.0 volt, de már az se. Klántársammal ezért 9.7 gépekkel akartunk menni tegnap este, ha már úgyis ennyi 9.0 játékos van. 6 perc várakozás után kinyomtuk, mert nem rakott be.
Utána 9.0-át hoztunk mi is. 1 percen belül berakott a 10.0 Phantomok ellen. Már a látszatra se adnak, szánalmas. És had ne mondjam mennyit költöttem a játékra az elmúlt 1 évben, szóval nem ezen múlik. Csak tudnám mi alapján pikkeli ki az algoritmus kit kell szívatni.Megérdemelnék hogy mindenki lemondja a prémiumot amíg nem publikálják a match making algoritmus részeteit, szemét egy banda az egész.
-
Dingle
tag
válasz
KROK640 #13265 üzenetére
Na hogy tisztázzuk a félreértéseket az Assault ABval kapcsolatban.
Nem használtál prémiumot, így fele jutalom egyből.
8000 körüli RP-t prémiummal csak rank VI, és rank VII-nél ad, alatta alacsonyabbak a jutalmak. Ez személyes tapasztalat.
Az assist igenis számít(saját tapasztalat, bementem légelhárítóval a tankos verzióba 10.0-n és a lánctalpakat lövöldözgettem vele sárgára, és 8000 RP-t adott) -
Tactical
tag
válasz
KROK640 #13265 üzenetére
Amit event-eken harácsoltam össze (IS-7, alkatrészeket, tankokat, repülőket, matricákat, stb...), a kötvényüzletben fellelhető ládákat azt eladtam a piactéren és abból van már jó ideje prémiumom, prémium tankom. Lehet, hogy ostromban valamit másképp számol, sok haszna nincs ebből a Gaiijin-ek, nem hiszem, hogy ettől mennének jobban a dolgok.
Azt már megállapítottuk, hogy pénzzel nem kapsz előny, az csak mítosz. Pl. miután megvettem a prémium Leo A1A1-et, az első 22 meccs mind vereség volt vele. Úgyhogy ebből nincs előny.
Az az érdekes, hogy a századdal sokszor megyünk ostromot és mindenkinek szinte azonos a jutalom eredménytől, prémiumtól függetlenül. Ezért nem értem, hogy neked miért ad kevesebb pontot és pénzt. -
Tactical
tag
válasz
KROK640 #13262 üzenetére
Nem hagyott nyugodni a dolog, úgyhogy most bementem egy 9.0-ás kifejletlen FJ-4B-vel az ostromba. A sok Phantom és F-100D között nem erőlködtem, csak lazán repkedve, mert nem akartam sokat kilőni, 24 repülőt sikerült levadásznom és négy földi célpontot szedtem ki.
Tegnap 107 repülőt lőttem le, arra kaptam 8.208 pontot és 55.080 SL-t.
Ma 24 repülőt lőttem le, arra kaptam 7.470 pontot és 50.123 SL-t.
Elhanyagolható a különbség.
Szóval egyszerűen nem értem, hogy nálad ez miért működik másként. -
KROK640
nagyúr
válasz
KROK640 #13261 üzenetére
Azt hiszem rájöttem, miért mennek bizonyos emberkék afk-ba az ilyen légiostromoknál.
kb ezért :végig rohangáltam mint a hülye, és alig jutott célpont. A földieket a fantomok 1-1 bombával kidobták az összeset, a légi célpontokat mind elszedték, (meg sok az assit is ami mint tudjuk semmit nem ér) szóval már a második kihozott gépnél nekem is erős volt a kísértés, hogy elhúzzak a gép mellől.
Végül végignyomtam becsületesen, de meg kell állapítsam, hogy a 6.7+ -os arcade légiostrom már tönkre van téve! Ha nem 10.0-ás a géped, akkor nem sok esélyed van... -
Dingle
tag
válasz
KROK640 #13249 üzenetére
A Special Taskokra gondol amiknek darabját 30 Warbondért lehet venni. Amúgy részben én is úgy vagyok freemium, ahogy ő mondja, megveszem a hónap közepe-vége felé az 5db járműves ládát és eladom.
Jobban megéri mint a GE Wager, főleg ha 500ból 150 jön össze
Egyébként 3.3ban USAval sokkal könnyebben tudnánk nyerni szerintem. -
Tactical
tag
válasz
KROK640 #13243 üzenetére
Még egy tipp.
Látom nincs prémiumod....
1. Csináld meg minden hónapban a napi feladatokat.
2. Vedd meg a kötvényekért a Battle Trophy ládát.
3. Add el a piactéren. Jelenleg 8 GJN a vételi ajánlat.
4. A 8 GJN-ért 20 nap prémiumot lehet venni.
Ezt minden hónapban meg tudod csinálni, működik, kipróbáltam. -
-
Tactical
tag
válasz
KROK640 #13231 üzenetére
Talál.
Ha nincsenek lógósok, akik csak repkednek cél nélkül és várják, hogy mások lehozzák a meccset, akkor nyerhető is.
Persze tegnap volt ilyen is, így kicsit nehezebb, de ezt is nyertük, bárhogy is próbálkozott a fickó elszabotálni a meccset. Egyébként nézzétek meg a statisztikáját, elég érdekes, hogy milyen gépei vannak. Szinte csak JET-ek, amit nem tudni miből fejlesztett ki.
[Youtube link] -
csongi
veterán
válasz
KROK640 #13211 üzenetére
Valtozas nem lesz! legalabbis tisztesseges valtozas nem.
Mindegy mit ir az ember a gajinak.
A fentartasi rendszer a skinekbol van megoldva
A jatek Beta verzios, es az is marad. Ha nem igy lenne, akkor betiltanak az USA-ba, es Europaba is. Ez egy tisztan lootbox rendszer.
Es meg annal is rosszabb. Ha fizetnel a jatek licencert akkor sem tudnal mit kezdeni.
El kell olvasni a licenc szerzodest. Azon sem kell csodalkozni, ha jatekban hamarosan reklam, es banner feluletek jelennek meg.
Egy szerencseje van a gazsinak, nincs konkurencia. A WOT nem teljes ertekben az. Azis ugyan erre az uzletii modellre epitkezik.
Ha van egy vastag bankartyad, es sok ezer Eurot fizettel, akkor talan elolvassak a leveled
Ha lenne egy jelentos igazolt jatekos allomany a hatad mogot, akik tele vannak penzzel, akkor tudnal nyomast gyakorolni Gazsira. :). -
Alg
veterán
válasz
KROK640 #13205 üzenetére
Így is túl sok bombázó van a RB meccsekben, és baromi idegesítő hogy a meccsek jelentős részében azzal megy el az utolsó 10 perc hogy a 20km magasan afk keringő bombázót próbálják elérni a vadászok. De a másik oldalon se jobb, mikor betesz egy meccsbe úgy hogy a saját csapatod fele bombázó vagy ground attacker akik egyből szétszélednek mindenfelé, a vadászok meg ott maradnak másfélszeres túlerő ellen. Persze közben folyamatosan sírnak a bomberek hogy miért nincs fighter cover (mondjuk azért mert 2km-el mögöttük és 3al alattuk spawnoltak a vadászok, azért).
Amerikai bombázóknak amúgy egy gondja van csak: DO-335 a neve (mióta a hitlerbolt nem kap airspawn-t).
Amúgy meghallgattad amit korábban linkeltem? Leszarja a Gaijin a problémákat addig amíg az a statisztikákban nem látszik. Amíg rengetegen fizetnek a csillogó új játékszerekért és nem zuhan a játékosszám addig nem fognak csinálni semmit, főleg nem mid tierben ahol jellemzően az ingyenélők játszanak. Meg is látszik amúgy a matchakingen hogy BR8.0 alatt le vannak szarva a repülők...
A gond az hogy nem igazán van konkurencia ahová át lehetne menni játszani, és ezt jól tudja Gaijin is.
-
Tactical
tag
válasz
KROK640 #13201 üzenetére
Nem én általánosítok...
Az alapkérdés az volt, hogy érdemes e egyáltalán húzni az amerikai bombázó ágat. Azt mondtátok Sidorovich-nak, hogy nem, csak a német ágon jók a bombázók. Én meg erre írtam, hogy a 8.0-ás B-57B-ért megéri, és nemcsak egy-egy kiemelkedő kör miatt, ami látszik is az előző hozzászólásomban beírt statisztikából.
-
Tactical
tag
válasz
KROK640 #13198 üzenetére
Szia!
Nem, arcade volt, reálba még nem mentem egy kört sem. Hajnalban az amerikai szerveren sikerült. Az első bombázót az első három percben még lelőtték, bementem vadásszal. Mikor annak is vége lett, behoztam egy tartalék bombázót. Kifogyott az ellenség a prémium gépekből, már nem volt bent egy sugárhajtású gép sem, úgyhogy szinte mindent sikerült egyedül kibombáznom.
Ez tényleg egy kiemelkedő kör volt, de egy átlagos vagy szar körben is a bombázó hozza a legtöbb pontot 8.0-ban.
Eddig nem igazán repültem, nem is vagyok jó repülős, de mikor meglett az összes tankos ág, kellett valami más kihívás, úgyhogy fullra kihúztam az amerikai ágat és már a németből is a MIG-19S-nél tartok.
Csak viszonyításnak... 110-115 kört mentem mind a három géppel, ennyi pontot szedtem velük össze a statisztikám alapján:
F-86-F25 - 84.805 pont
F-86-A5 - 94.574 pont
B-57B - 434.951 pontSzóval senki ne mondja, hogy nem éri meg amerikaival bombázni.
-
frame>24
addikt
válasz
KROK640 #13183 üzenetére
Azért bakker, nem mondod, hogy nem tűnt fel, hogy egy múlt század eleji papírsárkányt látsz... merevítő huzalokkal meg dúcokkal...
on: bezzeg a kínai MIG21- egyből dupla gépágyúkkal jön. Hogy valamiért őket is grindolják a megszállottak.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
KROK640 #13183 üzenetére
Felixstowe F.2 (btw angol továbbfejlesztés a Curtiss H-2-ből)
-
-
Alg
veterán
válasz
KROK640 #13103 üzenetére
Még egyszer, utoljára:
BR=A/2 + B/4 + C/4 -> A,B,C csökkenő sorrendben a 3 legnagyobb BR a presetben.5.3/2+5.0/4+5.0/4 = 5.15 pont határról felfelé kerekít 5.3
6.7/2 + 6.3/4 + 6.0/4 = 6.425 ezt 6.3-ra kerekíti.Ha a fenti képletet nem veszed figyelembe a line-up összeállításnál akkor a hiába problémázol itt állandóan, magadat okolhatod csak. A fenti példában az egyik 5.0-s gépet nyugodtan kicserélheted 5.7-re, akkor is 5.3 marad az átlag BR. (és általánosan is az x.7, x.3, x.0 tűnik optimális összeállításnak ha mást nem nézünk)
Nem, nem vagy felsőkategóriás elite player nyugi
-
Alg
veterán
válasz
KROK640 #13076 üzenetére
Van némi irónia a post-odban.
Első: az a gondod hogy mindenki csak a killre megy és kilövik előled az ellenfeleket - de ez csak akkor gond ha te is csak a saját killekre meg assistokra hajtasz.
Második: ugyanez, plusz: miért van ennyi hülye bomber, miközben te is bombert hozol...
Panaszkodsz a my points/my kills hozzáállás miatt úgy hogy közben kevesled a killjeidet és pontjaidat
Egyébként meg menj sqad-ban.
-
csongi
veterán
válasz
KROK640 #13076 üzenetére
Semmilyen jatekmod nem lesz alkamas arra, hogy csapatkent mukodjonek a jatekosok. :)
Emberallat ugyis felulirja.
Azokban koroben ahol a szovetseges oldal egyutt marad, es kb azt a harcmodort jatszak a jatekosok ami a gephez illik. A Nemet oldal percek alatt morzsolodik fel.
Nah sajna ez van ritkabban. :).Ettol fuggetlenul johetne par modositas.
-
Alg
veterán
válasz
KROK640 #13067 üzenetére
Ez a számítás ezek szerint már nem él (vagy inkább nem pontos a leírás), ugyanis 2.3-1.7-1.7 lineup-ra 2.0-t kellene számolnia;
A 3.7-2.7-2.7 az OK, mert az 3.7-3.1-3.1-ként kezelődik ami meg 3.4 -> 3.3-ra kerekítve.Azt tudom elképzelni hogy valamiért nem kerekít 2.0-ra, csak 1.7 vagy 2.3-ra és akkor jó a 2.3... (határról felfelé).
Rossz a lineup-od, 2.3-hoz egy 2.7-2.3-még valami ami 2.3 alatt van felállás az optimális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Hobby rádiós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest