Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    Nos, kijött az 1.91-es patch (mellesleg meglepett egy újonc aranycsata wagerrel is a játék).
    Nos az első ami szembeötlő, hogy kína az japán és az olasz fa közé került, szóval úgy néz ki mintha még az olasznál is régebbi fa lenne (mondjuk ha lehet hinni a pletykáknak akkor az is).

    USA 3 új gépet kapott, két prémet (F89B és D , a D csak akkor vehető meg ha megveszed a B-t, a kettő együtt több mint 10K GE), meg F4C Phantom II-t 10.0-ba.

    A németek a HO229 V3 utánra megkapták a G91R3-at (ezzel megint van egy újabb gép amit húzhatok pedig még a mig19S sincs meg csak félig)

    Szovjetek a MIG21 F13-at kapták 10.0-ba, meg a MIG17AS-t 9.0-ba pénzért megvehetőben

    A brit légierő a Swift F1-et (8.3) és a Swift F7-et kapták (8.7)

    Japán semmi újat.

    Akkor van a kínai fa, ami gyakorlatilag kezd egy angol géppel (Gladiator) egy orosszal (I15) és egy német géppel (HS123) ... sok átmatricázott gép van benne, de feltűnnek olyanok is, amik mondjuk amcsik de eddig nem voltak az amcsi fába, és most sincsennek pl P47D30, P51K, P51D20, B25-J30...
    Azaz kezdetnek csak két gépes presetet tudsz összeállítani mert a HS-es és a bomber vonal le van zárva, CBT-re hivatkozva. Szóval ugyanazt játszák mint anno a digóknál...

    A Digók megkapták a RE2005S0-t 5.0-ba, de a többi RE gép várat magára, nehogy ne lehessen még 1-2 évig csöpögtetni valamit a digóknak... de már így lehet h lassan összerakhatok egy értelmes 5.0 körüli presetet is, ami nekem most pont nagyon is aktuális. Szóval fejlesztés átment erre.
    Ezenfelül kaptak Vampire-t 7.7-be, CL13MK4-es Sabret 8.3-ba és egy F86K-t 9.0-ba.

    Franciák szintén nem kaptak semmit, pedig 4.0 és 6.0 közét fel lehetne tölteni propos gépekkel... na mindegy.

    Mondjuk nem panaszkodhatunk ami a repcsik számát illeti, a kínai fával pedig főleg igaz az,m hogy idejét sem tudom mikor jött ilyen sok repülő egy patchel!

    Let's go, próbáljuk ki kínát, gondoltam! Igaz h hétköznap dél van, de hogy egy 1.0-ás meccsre több mint 3 percet keresett az kicsit ijesztő. A két gépes preset meg az h már meglévő gépekkel játszunk csak sokkal ocsmányabb festésben, eléggé hervasztó volt. 1;7 gombok megnyomásával az ellenfél magasságát továbbra sem lehet meghatározni, csak ha megkérdezünk valakit, szóval ezt nem sikerült beapplikálni, ahogy gyaníthatóan más egyéb hasznos javítás is elmaradt.
    Ami szintén nem tetszik, hogy a kínai gladiatorok és I15-ök előtt nincs kis jel a meccsen belül, mint más esetben, amikor egy egyéb nemzet valamelyik másikét használja.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák