- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Tactical #13263 üzenetére
nem tudom... csak egy ötlet : Mennyit költöttél eddig a játékra?
Mert könnyen lehet h itt van a magyarázat (hiszen prémmel nekem is többet kellett volna kapnom), és ugye ez nem is lenne első és egyedi eset a játéktörténelemben. Elvégre voltak már olyan játékok ahol bevallottan is ment, hogy aki többet költött a játékra annak jobban mentek a dolgai.
Mivel én 4 év alatt kb 2000ft-ot költöttem a játékra, ellenben beletoltam 55 napot tisztán (1320 óra!) csak a repülés részbe, a rendszer egyfajta homokzsáknak tekinthet. Ez magyarázat lenne arra, miért van az, hogy a killjeim kb 50%-a csak assist, miért dob fel állandóan a rendszer, és miért vezsítünk az esetek nagyobbik részébe... Az utóbbi időben renegetegt abusoltunk (kis tierben többen lehozott meccsek stb) és még így sem bíro ma játékok felét sem megnyerni. De mikor volt az event, volt, hogy a 10 győzelem 32(!) meccsből jött össze csak.(mindenesetre most mindenképp érdekes kísérlet lenne beletolni az accba vagy 2-300 eurnyi vásárlást GE, prém gépek, prém stb formájában és utána megnézni mi a helyzet)
-
KROK640
nagyúr
válasz
Tactical #13260 üzenetére
... és akkor még teszem hozzá, hogy nem voltam IDLE-ben, hanem végig játszottam, csak mivel bedobált egy csomó F100D-t meg Phantom II-t, amik szuperszoniukusak, az enyém meg nem., így állandóan csak rohangáltam a célpontok között, és néha jutott 1-1 célpont csak.
Ezek után szerintem AFK/idle-ebn meg sem nézem, mert semmi értelme nem lenne...
Azt viszont Iglával megjegyeztük, hogyha ilyen brutális bomber lövészek lennének rendes arcade légicsatákban is, (csak úgy kapkodták lefelé az F86-ost, meg a Mig15biszt) akkor még erősíteni sem kellene a bombereken, mert 2-3 gép kellene a lelövésükhöz a saját BRjükön. -
KROK640
nagyúr
válasz
Tactical #13247 üzenetére
A rendes kötvényfeladatokra gondolsz?
Azokat álltalában universal backupokra lövöm el, mert szeretem ha a frekvewntál presetjeiben (mindegy h kifullozott vagy sem) van a gépeken, legalább páron, illetve a fejlesztés allatt llló gépek is gyakran kapnak backupot. Elmegy az hamar... Pláne h nagyobb booster esetén simán rögtön kihozom ugyanazt a gépet megint, hiába a többi még nem járt kint, ha az érdekem úgy kivánja.
Lehet valamivel még több kötvényt szerezni?
(úgy szoktam h dinglevel megyek újonc/tiszti aranycsatákat és az abból szerzett goldból veszek prémet, nem a legjobb konverzió, de néha ki lehet szedni egy nagyobb adag prémet (akár 90 napot is)). -
csongi
veterán
válasz
Tactical #13236 üzenetére
Hol lathato a statisztika?
Logos?
En meg nem ertem, hogy lehet headon-ba belemenni egy mecsbe.
A szovetseges oldalon agyhalott modon rohannak szembe az ellenfellel.
8 percben egy ket jatekos marad szemben az egesz nemet csapattal
Nah innen nyerni nem lehet, legfeljebb szepiteni. De azert 5-6 gep ellen egy kis repteri segitseggel le lehet hozni egy kort.
Azert logos mert nem repul egyutt a bandaval?
Akkor en is logos vagyok :). Csak nem szabad elfelejteni, hogy amig a nem logos belekezd a harmadik csataba, addig a logos meg kuzd az otthagyottba. Es ha nyert csata lesz a plusz pontokat a logos termelte be :). -
KROK640
nagyúr
válasz
Tactical #13200 üzenetére
Hát akkor ezekszerint neked már jobban áll az amerikai ágad mint nekem (6.7-ben járok csak), németnél meg ugyanazt a gépet húzzuk , a többi megvan nekem is.
Talán a B57B jó, 8.0-ban, egy kiemelkedő körrel... de ugye tudod, hogy ez nem igaz a B17, B25, B25 családra?
Érdekes mód a B34 és a B29 egészen jók.
Szóval azért ne álttalánosíts, vagy ítélj túl hamar, én 1+ év atpasztalattal a hátam mögött írom ezt. (és magával a játékkal pedig 2015 január 2 óta játszok) Ráadásul saját bevallásod szerint talizmánok is a gépek, ezenkívül ha jól látom prémed is van... ez azért elég jelentősen változtatja az összképet.Kár h nincs B57B-m, kipróbálnám mit tud hozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest