- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
csongi #13029 üzenetére
Prémium nélkül átlagban 3k RP-t kapni Reál repcsiben, átlag 3-4 kill esetében. Egy jobban sikerült meccs talán hoz 4k RP-t, de az ritka
Ettől függetlenül én a jetekig bezárólag minden gépemet Reálban fejlesztettem, nem volt panaszom a fejlesztés sebességére, pedig nem volt prémiumomItt az én adatlapom, bár január óta a WT sincs fent a gépen, meg repülni rég repültem már előtte is, ráálltam az utóbbi 2 évben a tankozásra
Pedig az A-20G-vel de imádtam reálozni, egy isten volt az a gép, amíg szarrá nem nerfelték -
KROK640
nagyúr
válasz
csongi #13013 üzenetére
Sajnos én is ezt tapasztalom. Ma pl volt egy olyan eset, hogy Új Guinea, légicsapás. Volt egy RASHA TOXA nevű ellenfelünk, aki úgy barmolta el a 3.3-4.0-ás USAját a meccsen, hogy mind az öt gépével mindenáron megpróbált leszállni a repterünkre!
nem tudom mit kapott xD
Ennél már csak az volt a megdöbbentőbb, hogy kétszer már a kifutón volt, mikor kilőttük, és a légvédelmünknek egyszer sem sikerült kilőnieköv meccs, Vietnam domination : Magunk mellé kaptuk a tagot, de a lelkesedése sem mentett meg h megint veszítsünk természetesen <_<
-
KROK640
nagyúr
válasz
csongi #12998 üzenetére
Mikor megvettem a 90 napos prémet, akkor 1 perc alatt megtanultam valahogy fura módon jobban játszani mint előtte a 3 évben bármikor. Az ment kb 1 hétig, sikert sikerre halmoztam, meg mákom volt meg minden. Aztán visszament a játlék a régi szintre csak több jutalommal.
Most fog lejárni a prémem 1 hét múlva, úgy meg pláne nemigen lesz már idegrendszerem hozzá.Egyébként igazad van a modern vonal WT2-re kellett volna. A játékosbázis csökkenése meg nagyon érezhteő, jelentősen megnövekedett a játékkeresési idő is
-
KROK640
nagyúr
válasz
csongi #12985 üzenetére
Kedd óta nem játszok. Most nem léptem be 869 nap után csütörtök-pénteken, erre most közli h a 868-adik belépős napom. De játszani nem játszok.
A frissítés meg nekem sem hozott semmit. DE : azért pakolják őrült módon a gépeket meg a modern dolgokat, mert a játékban a járművek amik eladhatóak. Az hozza nekik a hasznot, ezért mindig lesz tömködve járművel a játék, ha van értelme, ha nincs.
Mondjuk nagyon nem tetszik ez az irány meg a modern dolgok erőltetése, pláne h digó és francia fa még mindig nincs normálisan megcsinálva, az amerikai fa BRRezése meg úgy van elcseszve ahogy csak lehet! -
BoB
veterán
válasz
csongi #12995 üzenetére
Ok, de ez csak egy játék, és abszolút árkád attól függetlenül a játékmódnál mi van kiírva.
Én is tudnám sorolni a dolgokat, például a harckocsiknál a tűzvezető rendszerek teljes hiánya. Egy T-64-el ugyanúgy kell célozni mint az 1933-as T-26-al, holott a világon elsőként az volt az első modern tűzvezető rendszerrel felszerelve.
Ott van az Armored Warfare, abban T-14 Armata is van, az mennyire valós?
Nincs alternatívája a piacon, de pl. én játszom a DCS-el is repülős vonalon. (IL-2-nek is megvan 2 része de azzal kevésbé mert a modern gépek és a hidegháború jobban érdekel).
Meg előfizettem már tankos vonalon az egyetelen ilyen értelmes játékra is (amit egyébként egy hétköznapi játkos még csak hírből sem hallott), az SB PRO PE-re.
De ezek a játékok nem annyira könnyed kikapcsolódásról szólnak.
-
BoB
veterán
válasz
csongi #12988 üzenetére
Én eddig még nem láttam föld-levegő rakétát, de tegnap kipróbáltam és kurvajó!
Nemsokára meg is lesz a Tunguska.
Új jármű meg úgysincs a Panzer I meg T-26 (1933), meg a kezdetleges biplane-ek óta mert mindegyik csak reskin, nem értem miért nem dobtad a játékot már a legelső kiadott patch-nél
-
pc360
addikt
válasz
csongi #12983 üzenetére
Azt a példát is elmondtam már, hogy míg a saját replay videóimban úgy néz ki, hogy túlságosan mögéjük célzok az valótlan, mivel játék közben nagyon is szép volt a lead. Ennyit jelent a replay, amit persze kijavíthatnának, de ez mindig is így volt, és nem csalást, vagy egyéb összeesküvést jelent ellened. De a konkrét játékon belül is van némi késés, és az effektek különben sem jelentenek semmit. Attól még rád célzott, nincsen benne semmi bunda.
Próbáld csak ki: ha leszedsz valakit egy rövid sorozattal fordulás közben, és mindezt visszajátszod, akkor pont ugyanilyen lesz a végeredmény, mint amit most a videón láthattunk. Egyszerűen régi a motor, és elsőbbséget élvez a célzás modellezése, mint az apró mozdulatok reflektálása a külső személy számára.
A találatokról eddig is tudtuk, hogy egy bizonyos range-en belül random a számításuk, nem valós modelleken alapul. Ezen nincs mit ragozni. Jobban ki kell facsarni magad, ha el akarod kerülni a lövéseket, illetve jobban kell célozni, és akkor eredményesebb leszel. Erre ezt tudom mondani.
De van a másik, szintén elég remek megoldás, amit én is alkalmaztam: abba kell hagyni a játékot, és akkor nincs semmi probléma. Kicsit kihevered a sérelmeket.
-
pc360
addikt
válasz
csongi #12979 üzenetére
Hatvanszor elmagyaráztam már itt is és discord-on is, hogy a lövés effekt nem egyenlő a tényleges célzással. A visszajátszásban mindig el fog maradni az effekt attól, amit valójában az ellenfeled látott. Nem hiszem el, hogy még egyszer le kell mindezt írnom... Ez nem bug, vagy kicseszés, hanem egy elcsúszó effekt a visszajátszás közben.
-
KROK640
nagyúr
-
frame>24
addikt
válasz
csongi #12961 üzenetére
Haha, kb. le-muzsikozták a saját népet, nagyon szép! Meg az eltussolás is, olyan igazi szovjetúniós... (pl. Szverdlovszk, 1979...)
Na mindegy, kicsit hype-olódtam ezekre a "korai hidegháborús" jetekre, illetve nemrég ráálltam a FRA jet ágakra, a top tier Vautour állítólag durva. Karácsonykor potomért adták a Yak-3 premium bagett verzióját, elég gyorsan lehet vele haladni. Most meg kiadják azt a Vautour IIA-t, csak nem akarok ennyit beleölni.
OFF: valaki tud bármit is az Eagle Dynamics 2019-es Modern air combatjáról?...
-
-
Malibutomi
nagyúr
-
pc360
addikt
válasz
csongi #12857 üzenetére
Régi a motor, amivel nem sok mindent kezdenek, csak pimpelgetik néha itt-ott. De nem is lehetne, hiszen hihetetlen nagy befektetés új motort írni. Az mondhatni új játékot jelentene. Nálam egyébként teljesen jól fut max grafikán, pedig csak a videokártyám 2 éves, a többi alkatrész a 6. évét járja. Van azért rosszabb.
-
pc360
addikt
válasz
csongi #12797 üzenetére
Más játékok képesek normális, jól dokumentált achievmentekkel szórakoztatni a játékosokat. HotS-ban is ha lejátszod a teljesen reális feladatokat, megkapod a jutalmakat. Az, hogy a WT odaszegez órákra, az egy idióta dolog. És akkor mi a vége? ha eddig nem rush-oltak elégé a bomberek, akkor majd most... Ahelyett, hogy a teamgame-et próbálnák meg valahogy erősíteni.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
csongi #12652 üzenetére
háátt
attack lesz, lehet tank realba kéne mennem
nagyon fekszenek a kétmotorosok nekem, csak a fránya fordulóharc...
most egy hotas-x van kézben (pár éve a tescoban volt pár ezer ft), esetleg ha 100€ alá bemegy a saitek flight yoke, akkor cserélem arra.
szerk. ma du.-este valaki segítene bevezetni a TR-be?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
csongi #12645 üzenetére
gondolkozok, hogy mi lehetne az amit tolnék még aranyból:
- Ki-96 BR 4.0 (RB), kb. 800 arany lesz akcióban holnaptól
- vmi brit cucc, még ma (holnap 13:00 jár le) (spitfire 5.7BR)
- holnap 13:00-tól indul az 50% JP-FR-IT hármas akció. (itt nincs semmi jó csak a japánoknál a fenti vagy J2M4)ps. tegnap miután elköszöntünk, toltam pár hajócsatát, meglepően élvezetes az alap vacakkal, kaptam is fél marék plecsnit érte
-
pc360
addikt
válasz
csongi #12619 üzenetére
Jó, de az is érthető, hogy miért nem tudják egyesével, pontosan számolni a dolgot. Egyáltalán nem triviális, hogy másodpercenként több ezer röppályát kalkuláljanak egyidejűleg, és ezt a válaszban le is írták. Lényegesen megnöveli a szerver számolási igényét, és ez nyilván befektetéssel járna - ha egyáltalán lag nélkül kivitelezhető.
Én nagyjából érteni vélem az aktivitás százalékát számoló mechanizmust. Részvételi idő és pont alapú, amúgy meg sehol nem számít, csak a napi küldetések esetén.
Az oroszok nem nagyon szoktak zavarni, általában a legkönnyebben lelőhető népség. Mondjuk az összképen most az I-225 váloztatott valamit, mert végre van valamijük (a prémium gépeken kívül), ami fent is működik.
Nekem nem hiányzik annyira, hogy szimulátorosabb legyen, csak a BR-eket rakják rendbe, vagy vegyék szűkebbre azt a keretet, akiket összeengednek. Vagy legalább én is kapjak 1 BR-rel kisebb ellenségeket néha... Arra jó, hogy továbbra is ellövöldözzön az ember.
Ha már szimulátorozni szeretnék, akkor az Eagle Dynamics (DCS World) felé kacsintgatnék. De erőteljesen fizetős a cucc, és joy-om meg türelmem sincs hozzá.
-
pc360
addikt
válasz
csongi #12616 üzenetére
Miért, mi van ebben a kérdezős-válaszolós dologban, ami kirívó? Nem vágom.
A tankos részhez meg nem tudok hozzászólni. Eleve buta játékmód, ahogy ezt már megállapítottuk. A repülésért vagyok itt.
A "realisztikus" jellegével egyetértek. Egyébként pedig türelem és tudás kérdése, hogy egy Hellcat leaprítsa a japánokat. Nem minden a fordulócsatán dől el. Sőt, szerintem kifejezetten rosszak a japánok, ha már kicsit is energiaharcolni kell, kivéve a Ki-83-ast és a Ki-84-eseket (de utóbbinak is leginkább csak az első variánsa ütős az adott BR-szinten, a többi már lassú).
Bertie: Hm, kipróbálom. A japán F-86-ost néztem még ki magamnak, erre az amerikai variáns tulajdonságai alá nerfelték az 1.81-ben. 4 mp-el fordul most rosszabbul stock értékeken...
-
-
-
Alg
veterán
válasz
csongi #12589 üzenetére
Tankosat nagyon régóta nem játszom, az szerintem is egy rettenet.
Repülős sokkal játszhatóbb, főleg az alacsonyabb RP szükség és a kisebb RNG-faktor miatt.
Bár ott is el tudnék képzelni olyan megoldást hogy a stock gép 1 BR-el lentebbről indulna és 0.1-enként lépegetne ahogy fejleszted.
-
Alg
veterán
válasz
csongi #12581 üzenetére
Hát, annál biztos egyszerűbb mint amit az utóbbi időben csináltak pl az IS7-nél hogy szedd össze darabokból a darabokat amikből további darabokat építesz amiből talán össze tudod rakni a gépet
aztán találd ki hogy miből mennyi kell még vajon mire végzel.
Amúgy mi a lófüttyért kellett szétválasztani az aranysasokat meg a GJN-t is? Tök feleslegesen bonyolítja az egészet, ráadásul nem is lehet egyiket a másikra váltani.
-
Alg
veterán
válasz
csongi #12573 üzenetére
Ez még mindig jobb mint amikor darabkkat kell összeszedni, itt legalább látod mit kell csinálnod és egész jól tervezhető mennyi kell hogy kész legyen, és tényleg 3-4 óra alatt megvan, az napi 2 óra, nekem sem lesz mindig ennyi időm rá, de most éppen pont van.
Amúgy igen, úgy látom kényszeresen próbálnak tolni bele új content-et ész nélkül meg össze-vissza változtatgatni damage modellt (legutóbb pl. a német ágyú buff, szárny sérülés modell - ha az egyik szárnyad fele csak narancssárga már esélytelen leszállnod mert azonnal dugóhúzóba visz a felhajtóerő-különbség - meg a sérült pilóta megoldás amit borzasztóan utálok).
Meg aztán az ilyen event-ek amik arra épülnek hogy legyen játékos.
Tankossal már nem is játszok, mert ott tényleg elég frusztráló a találat RNG, a javítási költség meg az RP igény.
De hát sajnos konkurencia nem igazán van (főleg RB-hez nincs), wargames az teljesen más kategória.
-
pc360
addikt
válasz
csongi #12566 üzenetére
Jahogy napi szintű izé? Azt nem értem, mit érnek el vele, ha odaragasztják a gép elé az egyre feszültebb játékost. Még a Blizzard sem olyan hülye, hogy a gyerekeket a minél több játékra vegye rá ilyen közvetlen módszerekkel, inkább tartalmat kínál, amiért szívesen nyomod a küldetéseket. Az oroszoknál ez máshogy megy...
Na, mindegy.
-
pc360
addikt
válasz
csongi #12543 üzenetére
"Az allando nerfeles buffolas baromsagok." Ez mondjuk minden játéknál adott, ahol különféle tulajdonságú masinák vagy hősök küzdenek egymás ellen. Muszáj tartani a balanszt. Más kérdés, hogy az oroszok erre képtelenek, és mindig túltolnak valamit.
Csak ott nem kell nerfelgetni, meg buffolgatni, ahol mindenki azonos képességű entitással/masinával harcol egymás ellen. Mindenhol máshol viszont, ahol nem csak átskinnelésről van szó, szükség van a folyamatos állítgatásra.
De az utolsó mondat a lényeg.
Valamikor még rámentem a japán 4-es repülős rang kihúzására, de tökömet sem érdekli már a játék, hetek óta nem nyomtam megint. Méghogy DX12, persze. Majd biztos attól válik jóvá ez a random ruszki katyvasz, amikor még a mobilapplikációjuk megírását is kiszervezik, és persze használhatatlan...
-
Alg
veterán
válasz
csongi #12516 üzenetére
Nekem múltkor elég rendesen bejött egy talán 300%-os fokozó air RB meccsen, hozott valami 200k SL-t... de általában én is elceszem őket, bár elkönyvelem annak hogy tudat alatt ott van a nyomás
Jobban szeretem ezért a 20meccsre +10% és hasonlókat mint az egy meccsre 300%-osat
-
pc360
addikt
válasz
csongi #12503 üzenetére
Gondolom arra vonatkozott, hogy egy meccsbe eresztik-e össze a két platform képviselőit.
Mondjuk az, hogy cross-platform (magyarul multi-platform), magára a programokra vonatkozik, és azt jelenti, hogy több platformon jelen van. Az úgy helyes állítás pl., hogy a War Thunder egy cross-platform játék. Inkább a menet közben felbukkant cross-play szó írja le jobban a különböző platform verziók interakcióját. A kérdés tehát pontatlanul lett megfogalmazva, de azért érthető.
-
pc360
addikt
válasz
csongi #12485 üzenetére
Mihez kéne kötni egy hangot? Csak arról vilt szó, hogy 1 funkcióra lehetne 3, hogy egy kicsit változatosabb legyen, amihez semmiféle fizikai motor, meg egyéb magyarázat nem szükséges. Na, mindegy...
Ezt az összeesküvéselméletet is kicsit túlgondolod. Igen, a fizetős gépek jobb tulajdonságokkal rendelkeznek, tudjuk, ezen kívül nincs mire pörögni. Más játékban is ugyanúgy szopás a hétvége, a Heroes of the Storm-ban pl. azért, mert elképesztően sok csökevénnyel dob össze, ha nincs hozott csapatod. IQ-szinthez kellene kötni a játékba történő regisztrációt...
-
Alg
veterán
válasz
csongi #12487 üzenetére
A kártyán lévő számokat nem igazán érdemes komolyan venni, főleg az ilyen sok változótól függő értékeket mint az emelkedés.
Amúgy úgy volt azonos/nagyobb magasságon hogy a levegőből indult. Most majd azért jobb lesz kicsit, legalábbis nem fogja 4 Hitlerbolt legyakni az egész szövetséges csapatot úgy hogy a 109 és 190-ek kb oda se érnek a csatába.
Amúgy én nem fizetek és tök sok sikerélményem van, csak lazán kell hozzáállni a dologhoz és nem erőltetni ami nem megy. Pl. lemenni a kétfedeles gépekkel állatkodni meg chaika-val alázni lazításként néha
Tankos topicban is megy a sírás állandóan hogy milyen szar a top tier, de senki nem mondta hogy kötelező azokkal a gépekkel játszani...Ja nem, bocs, egyszer fizettem a német P-47 és TA154-ért hogy legyen mivel SL-t farmolni ha kell.
-
Találtgyerek
veterán
-
pc360
addikt
válasz
csongi #12474 üzenetére
Pont azzal nem játszottak, hogy ne egyetlen rohadt hanggal operáljanak akkor, amikor elkezdek lőni, és egy másikkal, amikor folyamatosan tüzelek. Semmi mást nem csináltak, csak legyártották ezt a 2 hangot kaliberenként. A hanyagságon nem segít némi javítás... Az tök minimum lenne, hogy legalább 3 féle lövéshangot és "warmup" hangot alkalmazzanak random, plusz némi fluktuációt szoftveresen, és máris változatosabb, reálisabb a dolog.
-
-
Találtgyerek
veterán
-
Alg
veterán
válasz
csongi #12378 üzenetére
Igen, elég idegesítő dolog a szövetséges B17/AD2/AD4/Wywern/Narval spam, nem ritka hogy 3-4 vadász van az egész csapatban, miközben a német-olasznál van talán 2 bombázó a többi vadász. Olyankor mindegy mit csinálsz, gangbang lesz a vége
Javítás nem gond, megyek pár kört a német prém Jug-al vagy a TA-val és visszajön meccsenként 60-70k
-
pc360
addikt
válasz
csongi #12354 üzenetére
Mindegyik gép jobban bírja nagy magasságban a melegedést, hiszen odafent jócskán hűvösebb a levegő, és ez a játékba be van építve. Ettől függetlenül biztos, hogy több kihozható a masinákból mekegve - de nekem akkor sem fűlik hozzá a fogam.
-Ronnie-: Ez az egyik kedvenc videóm, nézd csak meg, mit művel a srác P-51D-30-cal. Nem hiányzik innen a forgás egyáltalán.
Be van kapcsolva nála a névkijelzés, ez az, ami engem pl. baromira zavar, de ezt, és az alkonyatot leszámítva jó nézni (ha megfelelően felveszed a monitor fényerejét).
-
Laszmen
aktív tag
válasz
csongi #12308 üzenetére
Hát én még repülővel 3ezer méternél magasabban még nem voltam, én alattomosan kb 20 méter magasan,igen 20 méter, a fák lombjai felett pár méterrel repülök, és akit meglátok levadászok, sunyi módszer, de hatásos
Persze ez tank reál, ahol nincs indikátor, mert air reálban ez nem működik sajnos...
Japóknál megvan az Fw 190, nem rossz gép, de néha olyan mint ha egy nagy szikladarabbal repülnék, van mikor annyira tehetetlen helyzetbe kerülök, hogy fél percig nem én irányítom a gépet,hanem a gravitáció, sajnos nagyon gyatrán fordul..,. Németeknél viszont az A-8-as nem olyan rossz, bár sokat nem mentem vele,de eddig nem tűnik rossznak, a Do335 meg nagy csalódás, sajnos a 30mm nagyon torzítja a gépet...
-
Laszmen
aktív tag
válasz
csongi #12302 üzenetére
Nekem könnyebb, igaz hogy nincs egy jó jetem sem(may yak-15,de az egy foss, FOSS) de azért La-9, Yak9, Japóknál Ki-43/Ki-84 azért ezekkel van mikor tank reálban 3-5 gépet is leszedek, még Venom,Horten is befogható, mostanában azért ritkábbak a légi győzelmeim, de ez annak tudható be hogy csak 7.0-8.0-ban játszom, és sok a jet, amikel nem nagyon bírok már...
Hát azért a fókák se kutyák, sajnos fordulás közben ha lősz azért szépen visszarántja a gépet, a spitiknél nem vettem észre
-
Laszmen
aktív tag
válasz
csongi #12294 üzenetére
Nem tudom, én prémiummal játszok, prémium(vagy talizmános géppel) és tegnap is egy sorozattal leszedtek a He-219-ből... Én pont hogy nem érzem annak az előnyét hogy prémium géppel, meg prémium accountal tolom, max a csata végén látszik az sp-n meg az fl-n... De egy tény, a prémium gépek,még ha azonosak is egy kifejleszthető járművel,mindig "erősebbek" mint egy normál jármű.... PL "Iron Duke" az egy Comet 1-es, de én aratok vele, a sima Comet-el meg jó ha csatánként 1 killt összehozok.... Vagy a H1-es Németeknél, én avval a tankkal nem nagyon voltam sikeres, viszont a Japó féle H1-es tankkal meg 10-15 killeket csináltam....
-
Laszmen
aktív tag
válasz
csongi #12290 üzenetére
Én többet tankozom mint repülök, illetve úgy fogalmaznék hogy együtt a kettőt, mert tank reálba repülök a legtöbbet, amit repülőt kifejlesztettem, azt mind ott csináltam, rendes reál repülő csatában elvérzek sajnos, akad pár kill, de legtöbb csatában a spitik lealáznak, vagy a bearcat-ek... Spiti, főleg a prémium nagyon adja, 15mp-s fordulási idő,jó manőverezhetőség, és nem elhanyagolható fegyverzete van! Bár én nem értek a repülőkhöz, de az biztos hogy a játék legjobb gépe az a Spiti, legalább is az ő saját szintjén...
-
Laszmen
aktív tag
válasz
csongi #12287 üzenetére
Pár hónap kihagyás után most kezdtem megint a Japánokat, Ho-Ri production/Ki-43 III párosítással, néha néha egy kis Fw190 is befigyel, ezzel a 3 géppel fejlesztek, és tegnap előtti,tegnapi nap átlagban 60% győzelmi statot produkáltam, és ami érdekes hogy egyik csata se volt "éppen hogy nyertünk" kategória, vagy mi szántottuk őket fel,vagy ők minket, 10-ből 9x Német/Japán vs összes nemzet ellen....
Britekkel én is szenvedtem kis tierben, de Centurion meg az Fv4202 azért már jó kis tank(Bár én az egész Tier4-et az Iron Duke-val toltam ki, az egy comet amúgy, jó kis gép az is) Britek Falconja nagyon op, csak kevés a lőszere, Chieftain meg jó lenne, de olyan tetű lassú, hogy a Maus körbehugyozza mire a Chieftain megfordul, azzal a tankkal csak előre lehet menni, ha fordulni kell vele akkor nyomd a "J" betűt 3mp-ig...
-
PAtr0n
addikt
válasz
csongi #12274 üzenetére
Lopott. ezt a példányt úgy szerezték a németek 1943 Nov. 7.-én, hogy a pilóta kényszer leszállt egy német reptéren, a rossz időjárás miatt, bombázó kíséretből kivállva. Forrás: [link]
Mellesleg nekem is megvan, nagyon OP, szeretem, bár eddig szinte csak AB-ban használtam. Nagyon jól lehet vele farmolni.
-
Alg
veterán
válasz
csongi #12265 üzenetére
Ha már Spit LF:
Nem vagyok egy nagy szakértő, de tudtommal a mk. IX háromféle szárnyformával épült (fegyverzettől eltekintve):
LF: Ez a clipped, levágott szárnyvégű, low altitude verzió (lásd mk. XVI, ami meg a játékban F-el van jelölve LF helyett)
F: ez az ami a játékban van, a normál szárnykialakítással
HF: "magasröptű" verzió, fura, hosszított, csúcsos szárnyvégekkel.Azaz ami a játékban van az valójában nem LF, hanem F mk. IX mindkettő, az egyik C (4x7.69) Merlin 61-el a másik E (2x12.7) Merlin 66-al... A kettő között van 35 lóerő különbség, illetve hogy a 66 az kis magasságra lett optimalizálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged