Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csongi

veterán

válasz pc360 #12480 üzenetére

Nem tudom, nem ertek hozza, csak a sajat gondolatom irom le. Ha fizikai oldalon hibas a motor, akkor mihez kotod a hangot?
    Elmozdul a kep, egy repulo fordul a levegobe, egyszer a feneket egyszer az oldalat egyszer alulrol latjuk.
    Valosagban a hang tonusa mindig valtozik ezen esetekben.
    Most a pilota fulkeben hallhato fegyver hangokat hallhatod.
    Ezt sosem tudtak megoldani rendesen, minden javitasi kiserlettel modositassal volt valami szar.
    Pont ugy, mint a talalti szogekkel, loszer tipusokkal es fizikai reakciokkal. Szarny leszakadasa. Volt mikor a szarny legtobb esetben csak reszlegesen szakadt le.
    Majd ezt kovetoen szakadt tobol egybol.

Az,hogy most is elcsesztek a hangot, az altalad irt eszrevetelekkel, nem is csodalkozom.
    :)
    Tegnap elott 6.7-be. Egyedul en voltam legcsavaros geppel.

Havonta kb 200 jatekost bannolnak.
    A jatekosok szama erdemben nem novekszik. A hetvegi plafon valahol 70ezer kornyeken van.
    Teljes mertekben a fizetosok lettek eloterbe helyezve. Annyira, hogy, ha valaki pert inditana, Europaba meg is nyerne azt.
    Ebbe bukott vele a lootbox talalmany is. :).

Most azert huztak a nemet agon megint, mert nyavajogtak a nemetek. A P47 mar unalmas volt. De nem akartak ottani fizetos tabort vesziteni. Ezert ezt hoztak ossze.

A fizetosok meg azert fizetnek, mert igy kielhetik magukat. A sok ingyenes predan.
    A jatek fizetes nelkul levegobe 5.7 foldon 6.7 szintig jatszhato onerobol, es meg talan elvezetet is ad.
    Efelett mar csak kinlodas. Eselytelen korokbe sorsol be a jatek. Magas br-be fele jatekos van csak. Monitorozza, mennyien hagyjak el a jatekot, vagy fel se mennek mar oda jatszani.
    A tankoknal akinek regi bokor vasarlasai voltak megtarthattak, es a modositott szabalyok ellenere is feltehetik a tankra
    Eredmenye, 6db bokrot tehet fel alcazasra. Az uj vasarlo 3at
    az ingyenes semmit.
    Elonybe juttatja a fizetos jatekost? Termeszetesen igen.
    Ergo, minel tobb penzt koltesz, annal nagyobb lesz az elonyod.

Nem a jetekkel meg modern tankokkal van a gond.
    Ez csak egy ures maszlag magyarazat, miert nem hozzak be a modern fegyvereket. A valosag az, hogy a jelenlegi feltetel rendszerrel, abba hagyjak a jatekot mielott eljutna odaig.
    Kvazi gazdasagilag nem eri meg.

Hibas modell:
    Alabol irdaltaln baromsag egy megszerzett harcieszkoz fejlesztese. :). Milyen tortenelmi alapja is van?
    Nesze itt egy uj, jobb repulo vagy tank, de csak akkor kapsz erosebb motort, ha legyoztel 10 ellenseges repulot, akiknek erosebb a motorja :). Es ez magas br-be egyre nehezebb.
    Persze ez igy teljesen normalis. :).
    A br osszesorolasok is hibasak. Kenyszer szuli, mert nincs elegendo jatekos. Viszont ekkora br szakadekokkal, nem is lesz, csak fogyatkoznak.
    A BF5 megjelenese szerintem, ujabb pecsetet nyom a jatekra.

Ket idoszak van iskola szezonba amikor jatszhato.
    Reggel, es ebed utan kozvetlen, illetve este 10 kornyeken.
    A tobbi idoszak felejtos szerintem. A hetvege maga a borzalom.
    Eltuno, vagy meg sem jeleno eszkozok. :). A megfigyeleseink alapjan, leginkabb a fizetos jatekosok reszesulnek ebbe a kegybe.
    A csalok szama rohadt magas. A legutobbi listaba szerepelet altalam is jelentetett jatekos. Vegre egyszer ilyet is megeltem :).

Megfigyelheto jelenseg, hogy ugyan azon technika ugyan azon a helyen, ugyan azon a manoverbe teljesen mashogyan viselkedik. Mikor erezhetoen belassul esetlenne valik a tank, boritekolt a szopas. :). Ezt teszteltuk tobben tobb napon keresztul. Es meg szamos ilyen kis trukkje van a gazsinak. :)
    Kesleltetes, hitreg visszavetele, ezt siman aktivalja accont szinten is. :). Szandekosan figyeltuk, teszteltuk ezeket a jelensegeket. Veletlennek tulsagosan egyszeru lenne.
    Ha megsem szandekos, akkor az elso bekezdes az a valos.
    A motor alapbol hibas, csak azt nem kell publikalni, hanem jol megmagyarazni. Sosem lesz ember aki ezt be merne vallani, vagy bizonyitani. :).

Amugy igazad van, elcsesztek a hangot ismet. Viszont hiaba lesz javitva, a jatek alapbol nem lesz mas. :).
    Csak ugy ki irtam magambol, az eddigi eszreveteleket.

• SP4C3

veterán

válasz pc360 #12480 üzenetére

Minden esetre tegyük össze a két kezünk, hogy ennyi év után hajlandóak foglalkozni a hangokkal... Most mondjuk javult, de romlott is. Tracer-ekből nem látok semmit. :F

Új hozzászólás Aktív témák