- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan AI-t akarnak, ami érzelmileg kötődik az emberekhez
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz Micsurin #6905 üzenetére
Igen az, legalább is SB -ben. De amíg mindenféle jöttment mouse sniper bomberes árkádhuszárok is járnak SB -re, néha én is szoktam ilyent csinálni.
A múltkor volt egy mintameccs. Ketten maradtunk 4 ellen, volt egy La7-es, két La5, és egy Yer valamennyi. Én Messer G2 -vel, csapattársam A5 -el. Már fura volt, hogy amikor elmentünk leszállni, a 4 enemy nem próbált meg minket lelőni a reptéren, hanem tisztes távolságban köröztek. Úgy landoltunk, hogy először a csapattársam szállt le, én addig köröztem, majd fordítva. Az egyik La5 közel jött, azt biztos ami biztos alapon megsoroztam 20-assal, de utólag visszanézve a replay -t nem akart ránk támadni, csak véletlen közelebb került a bázishoz. Utána én szálltam le, majd miután végeztem, és felszálltam, megindult a másik La5. Azonban nem várta meg, hogy távolabb érjek a bázistól, ezért a légvédelem lelőtte. A másik kettő eltűnt. Megtaláltuk a Yer -t, aki a bázisukon állt, de nem akart felszállni. Tettünk pár kört, majd jeleztük neki, hogy ha nem akarja, hogy a kifutón szarrá lőjük, akkor szálljon fel. Felszállt Közben azonban megljelent a La7 -es is, aki miatt - repülőnyelven szólva - bonyolult helyzetbe kerültünk, de egy nagyon szép (és kemény) légiharc keretein belül sikeresen leradíroztam az égről. Itt jött a második fura dolog: nem csíterezett le, nem anyázott, nem is lépett le, hanem bennmaradt nézőként. Mivel nekem szellősre lőtte a gépemet, elkezdtem a seggét visszarugdosni a bázisra. Közben a csapattársam ráment a Yer -re, aki átült a gunnerbe. Erre a volt La7 -es elkezdte szidni az all csetben, hogy mekkora egy mouse sniperes buzi gyerek, és biztatott minket, hogy azonnal lőjük le ezt az idiótát Ez sikerült is, majd ahogy kell, megköszöntük egymásnak a játékot
Ellenpélda: A hülyegyerek P-47 -el próbált előlem zuhanással menekülni, amely nem lett volna rossz ötlet, mert a P-47 zuhanni baromi jól tudott. Csak nem 1000 méterről... Még a meccs után is kaptam tőle, hogy egy rohadt szemétláda hacker vagyok, mert G2 -vel utolértem a P-47 -esét...
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Magisk
- Programozás topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- 3D nyomtatás
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- További aktív témák...