- WAYTEQ X980BT navigáció (térkép szoftver nélkül)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemeth989
senior tag
-
donmackó
addikt
válasz Napfénysüti #4498 üzenetére
Néha nem hogy csík nincs ,de mégy a lövés hangja sem megy.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz donmackó #4497 üzenetére
Tuti hogy az, nálam is előfordul ez meg hogy a levegőben van a lánctalp nyoma.
Még olyannal találkozom gyakran hogy nincs a kilőtt lövedéknek se csíkja ami mutatja hol repül se semmi. Kattintok és olyan mintha nem lőne de közben kiírja hogy betalált. Ezeket még gondolom majd javítgatják.Més que un club!
-
Dictator^
veterán
válasz donmackó #4495 üzenetére
Akkor nem az enyémnél lesz a gáz remélem, low és movie grafikán is csinálja. Sajnos az R9 280x-nél sok ilyen volt, túlmelegedés esetén, de nálam se lowon- se maxon nem állt ez fenn, szóval megnyugodhatok gondolom.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
Ilyen szokott valakinél történni? Erre a keréknyomos flickeringről beszélek... Már többször is előjött, általába a fáknál - sziklás részeknél szokott lenni. (R9 280x van szó és más játéknál még nem láttam)
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
RG4L
őstag
(#4485) PAtr0n: egész meccs ezzel ment el ráadásul én is felborultam a próbálkozásban
(#4486) anytime: ha az illető felold T3-as (vagy T2-es) és T5-ös gépet, akkor kapok érte sast.
(#4487) BreeZeRr: gyóvanWar Thunder: Gelesztaa
-
PAtr0n
addikt
A tankos gruppen jó móka volt úgy látom
Kár, hogy nem érsz rá éccaka, nekem meg általában akkor jó. A jövő héten mondjuk pont nem, mert délután 4-től kábé este 8-ig vagyok elérhető.
Atlantis:
Izgalmas az, főleg a támadó enemy fighter-eket leszedegetni velük.[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Atlantis
veterán
No, arra rájöttem, hogy bombázót vezetni nem valami izgalmas...vagy csak béna vagyok hozzá.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
PAtr0n
addikt
Te gyeleszta figyejjé má, jövő hét utáni héten benne lennék éjszakai szkvadronozásokban veled, meg Brízör kollégával ha nektek is jó. (Illetve mással is, ha ráér éccaka) Délutános leszek, ami azt jelenti, hogy kb. este 11-től mehet a buli. T2-ig, amcsik kivételével minden gép mehet.
-
RG4L
őstag
válasz Cingáriusz #4477 üzenetére
War Thunder: Gelesztaa
-
őstag
Sziasztok!
Miért nem lehet regisztrálni warthunder fiókot? Valamiért nekem nem engedi,
Ezt írja ki: "Ez a weboldal átirányítási körbe került"
-
anytime
őstag
válasz Revolit #4469 üzenetére
Ezzel pontosan en is igy vagyok
Most visszatertem tier1-be es nekialltam "cr oszlopnak" es veluk repulok.
Nagyon elvezetes volt, azert a 12,7-es kaliber az szepen teszi a dolgat
Egyenlore ugy vagyok vele, hogy itt maradok es itt gyakorlok, mikozben elvezetse is - egyenlore ennyit tudok.
Meg is volt a terror of the sky -
RG4L
őstag
válasz munnergep #4472 üzenetére
Meló miatt, pontosabban diákmeló. Igaz, hogy csak keddtől-péntekig van, de 4 nap alatt több mint 50 órám szokott lenni, nem csoda, hogy hulla szoktam lenni hétközben, hétvégén meg BreeeezzzZzzZeeeerRrRRRTtttt baszogatom.
Most is hol vagy fater, már nagyon hallgatnám a rageléseidet.
-
Micsurin
nagyúr
hagyd már ő vadászpilóta (persze csak max wt meg WoWp-ben )
ő a titkos csoda fegyver
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Sixkiller6
őstag
kis segítséget kérnék, ha jól értem most az 1.41-gyel lehet tankkal játszani, ha pl vettem egy SdKfz 140/1 and T-26E - Starter Pack-ot (ezt tettem én). kérdésem hogyan? Tank battles fülön azt mondja nincs megfelelő gépem... de most vettem a fenti pakkot. mit csinálok rosszul?
szerk: hülye vagyok, meg is kell venni a legénységet a tankhoz, csak akkor tudom kiválasztani
[ Szerkesztve ]
- no es importante -
-
Revolit
senior tag
Te nem szoktál aludni?
Amúgy low tierben (1-2) tök jó meccseket megyek, ott is van, hogy első szembejövő lelő és csókolom, de azért ritkán, legtöbbször még reptérre is vissza kell mennem újratárazni/javítódni.
Viszont high tierben (2 végétől igazából) majdnem mindig szétszednek. Én mászok, mást se csinálok, de ellenség mindig felettem van már mikor összetalálkozunk. FW géppel megyek, és spitfire felettem van. WTF?! Ha meg végre alattam van valaki, komolyan mondom, mintha vaktöltényekkel lövöldöznék
És elég durva a kontraszt, nem teljesen értem... még nem jöttem rá, mit csinálok rosszul
-
JackFeryll
őstag
Instant killért mire céloztok ? Ammo rack APHE -vel ?
Vagy tökmindegy csak nagy legyen a kaliber ? -
Atlantis
veterán
Feltettem tegnap én is a játékot...hát, ez nagyon más, mint a WoT, csak pislogok, mi merre. nincs valami kezdőknek szóló írás? Egyenlőre repülőzni akarok, a tankos rész most (még) nem érdekel.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
RG4L
őstag
Aki szeretné hamarosan megcsinálni a first wineket, ha van ideje picit várjon, mert nem tették még át 4-szeres szorzóra a jutalmakat.
"Guys, we are aware of the problem. As soon as we have solution I will let you know."
na, még jó hogy írtam:
x4 is up and running guys. Sorry for it but it was technical issue. Enjoy.
[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
Elvileg, ha 1 slotra rakok be egy darb 1-es (rank) gepet, akkor csak gyenguszokkal kerulhetek ossze? A gyengusz alatt termeszetesen magamat is ertem. (Azt hiszem, nem art ezt az RB-t) lentebb gyakorolni
Szoval akkor ide egy daralos amcsi a legjobb?
-
Revolit
senior tag
Köszi, jó tipp, ki is próbáltam, nem rossz
Teeermészetesen nagyobb tierbe rakott, B-25, p-400 meg Kittyhawkok voltak velem. Nem igazán értek amcsi ághoz, de ez nem igazán a tier-1 kategória Ja, és legjobb, úgy indult, hogy 2 társam összeütközött! Hát mondom ezt nem hiszem elDe tényleg jó F2A, terror of sky meg Balancer achi megvolt, és nyertünk is
-
Revolit
senior tag
Jaa, azt már le se írom, az csak természetes
Amúgy RB-ben a kis spitfire mk1 a kedvencem, nagyon jó, szoktam vele egész rendesen ölni, de most nagyon esélyem sem volt lövöldözni, mindig minimum 2-en jöttek rám, úgyhogy menekülni kellett inkább.
Amúgy meg utálom ha valaki reptér felett kempel, én most először csináltam ilyet, de ráéreztem az ízére
-
Revolit
senior tag
Ááááá baaazd meg majdnem megnyertem egy 9vs1-et RB-ben!!! Ráadásul magasabb tierrel rakott össze. Anyáztam is mert a faszkivan ezzel is már. Szóval 2.3 ratinges spitfire mk 1a, velem meg ilyen mk 2b meg typhoon mk1a. Úgy indult hogy egyik player crashelt meg egy bot is (4-4 bot volt csapatonként). Majdnem ki is léptem, egész nap ilyen profi csapattal rakott ma össze... Na, percek alatt leszedtek mindenkit, egy, azaz kemény 1 darab ellenséget szedett le a csapatom. Én húztam fel a csába mondom legalább szopatom ellenséges csapatot, ameddig ki nem fogy üzemanyag elcruze-olok 9-10.000 méteren. 3 crashelt eközben, nem tudom miért, egyiket lelőtte AAA de másik kettő simán crashelt, szóval 1vs6 lett. 3 bot maradt, mindhárom megtalált (érdekes, tudták hol vagyok 10km magasan, aha, nem csalnak áááh ), egyszer rájuk fordultam, kimanővereztem őket, talán 1-2 találat súrolt, sebzést nem kaptam szerencsére, aztán megláttam viszont egy playert, úgyhogy motort levettem 0%-ra és elkezdtem bázisunk felé zuhanni, ahol egy 5. player lőtte AAA-kat. szembe mentem vele, tessék lássék rálőttem de inkább kitértem az ő lövései elől. Ezután ő inkább visszahúzódott. Két botot lelőttek AAA-k egyet meg én szedtem le, 1vs 3 maradt. Aztán leszálltam újratölteni, AAA hatósugarán kívűl körözött player. Eközben egy ellent megint lelőttek kocsik, király, 2vs1 kezdtem nagyon izgulni Ketten bejöttek rám reptér felé (mert felszállás után ott kőröztem, még mindig úgy voltam vele, hogy legalább szívatom őket, ha már egész nap engem is szopatott matchmaking), próbáltam kimanőverezni lövéseik elől, de eltalálták szárnyamat, eléggé bedőlt a gép Viszont közben AAA-k egyiket lelőtték, 1vs1 maradt a 9vs1-ből!!!! De cannonjai voltak a rohadéknak, és egy lövésből leszakította szárnyamat... szóval csak megnyerte ellenfél.... pedig de szép lett volna. Gajin meg kapja be tövig, fasz kivan az egésszel.... jó hogy nem jet-ekkel rak össze... ráadásul micsoda prok voltak ma velem egész nap... én is elég béna vagyok még RB-ben de amiket a társaim műveltek ma, az kritikán aluli, még az én mércémmel is!!
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Revolit #4454 üzenetére
nem is a géppel volt a gond user error volt ilyenkor amikor vissza gondolok saját magam nézzem lámának
no de, mikor lesznek amcsi tankok ? és a németek a vége fele erősebbek lesznek mint az orosz tankok ? (páncél)
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
vissza vontam... fhd-ra lett véve..... movieban......
-
Micsurin
nagyúr
Tigrisből lesz több majd ? egyik szemem sír másik örül... tier 3-as a tigris esetleg egy toldi 2-est fogunk látni ?
szrk: optimalizálhatnának a fejlesztők , mert kérem szépen a crysis 3 full ultrán megy 50 fps-el stabilan ez meg max-on 19 fps (stabil ) földön és 30-35 el levegőben....
[ Szerkesztve ]
-
Szibilla
aktív tag
Gondolkodtam, ennek vagy a WoT-nak álljak neki, végül ezt választottam. Majd jövök a hülye kérdéseimmel.
Elsőnek: grafikai beállításokra van javaslat egy nem túl új géphez? Van esetleg automata beállítási mód, ahol a játék felméri a vasat és belövi a szintet?
[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
válasz superecneB #4449 üzenetére
Melyik géppel?
(#4447) anytime: nem szokták, azokat csomagban lehet csak megvenni (link).
[ Szerkesztve ]
-
superecneB
őstag
A japánokkal mintha kicsit nehezebb lenne az orosz I-16-okat meg MIG-eket kiszedni mint a németekkel. A Migek durván bedarálnak. Még ha egymásnak ütközünk is túlélik.
-
JackFeryll
őstag
válasz anytime #4447 üzenetére
A legtöbb bombázónak alul vakfoltja van. Érdemes egyébként valami szögből támadni, hogy ne a gép mögött bukkanjon fel az ember.
A szárnyakat és a motorokat érdemes lőni, a törzs sokkal masszívabb. Persze van aminek könnyen törik a törzse is, de a nagyobb gépeknek általában nem. -
anytime
őstag
Hi!
Kerhetnek tanacsot?
Bombazok es csatagepek ellen, Bf-el es Fw-vel mikent lehet a leghatekonyabban harcolni?
Azt tapasztalom, hogy a loveszek miatt a hatulrol valo kovetes a halallal egyenlo. Sziktam oldalrol es felulrol racsapni, de akkor viszonylag keves ido van a lovesre, tehat nagyon pontosan kell racsapni.
Alulrol erdemes lehet, talan akkor lennek legkevesbe a tuzvonalban. A Bf talan jol is emelkedik, meg lehetne probalni, szerintem.
Azt neztem, hogy az Fw190-D5-nek azert mar eleg szep lovegei lennenek erre a celra
Udv:
AEgyes nemzeteknel szoktak cserelni az aranyert megvasarolhato premes gepet? Egy P51-D-re faj a fogam
-
PAtr0n
addikt
válasz JackFeryll #4444 üzenetére
"Nem vagyok autóbuzi". Többek között ezért nem érted a lényegét a tunerkedésnek. Mit hozol ki a gyáriból. Engem speciel az hoz lázba, hogy a gyárilag százhatvanegykét lovas VR6-os ősblokkból, hogy lesz egy böszme csiga installálás, és pár dolog piszkálása után 5 de inkább 600LE. Ez az élvezet, nem az, hogy huszon harmincanmillióból veszel egy gyári sportautót. Pénzt költeni mindenki tud, vagánykodni az így megszerzett dolgokkal, de közben nincs benne a szíve-lelke. Szerintem ez szánalmasabb, mint egy felpiszkált rozsdás TDi-vel menőző hülyegyerek.
Részemről ennyi az autós OFF
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz BreeZeRr #4441 üzenetére
Ezt már láttam, vicces amúgy.
Bár az enyémbe rejtő ködvető nincs beépítve.
Egyébként az enyém totál ilyen még színre is: civic16vti
Csak nekem klíma van nem napfénytető.Més que un club!
-
BreeZeRr
tag
válasz Napfénysüti #4439 üzenetére
Tudom most nagyon nagyon nagy f@sz leszek,meg nem nézem le a VTEC-et,de ez a videó kegyetlen.
-
myckey
veterán
válasz Napfénysüti #4439 üzenetére
nem azé, mer neke mse lett volna nagy kedvem éjfél környékén már tankozni meg röpülni
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Mi a tapasztalat a legénység képzésével kapcsolatban?
Van gyakorlati haszna, vagy parasztvakítás?
A
-
myckey
veterán
válasz Napfénysüti #4427 üzenetére
én voltam fenn 10 után
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Micsurin
nagyúr
Köszi ha lenne zöld kéz akkor most menne .
A tankokat nem fogják már resizni ? van értelme elkezdeni ? vagy ha vége az opennek és élesre megy akkor jön a resi ?
-
RG4L
őstag
Ja, írni akartam, hogy csináljátok meg a tankos tutorialt, ad 100 golden eagle-t.
-
anytime
őstag
Uraim!
Mint mindig, ezuttal is, koszonom!
Ami a premium fiokot illeti, arra sztem befizetek, mert ennyit megr nekem a jatek, tetszik nagyon.
Ha egy gep ki van maxolva, akkor ha repulok vele, mar kevesebb rp-t es silver-t kapok?
Koszi,
ANapfenysuti: szeretnek, majd kereslek, ha igen.
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Este 10 után lesz fent valaki? Tegnap hárman nyomtunk pár jó kört.
Més que un club!
-
RG4L
őstag
válasz anytime #4423 üzenetére
1. A nemeteknel kikepzett crew atvitelere van lehetoseg, mondjuk az amikhoz (gondolom, nincs)?
Nincs.2. Az adott nemzetnel felkinalt premes gepet erdemes megvenni? Itt arra gondolok, hogy ugyan olyan muszaki parameterekkel rendelkezik, mint a sajat nemzetenel? Ugyan ugy fejlesztheto?
A műszaki paramétereknek elvileg egyezniük kell, most hirtelen a P-47-est néztem meg és stimmel, viszont az eredményeidért kapott reward sokkal-sokkal nagyobb egy prémium gépen. Itt gondolok arra, hogy pl. nekem prémium fiókkal és egy prémium géppel AB dominationben egy zónafoglalás majdnem 700 research pontot ad.3. A nemet bombazoknal (He szeria) es ugy altalaban mindenutt, a tapasztal loveszek szamat annyira kell felvinni, amennyi a gep adatlapjan szerepel, annak erdekeben, hogy a munkajuk hatekony legyen?
Igen. Pl. a németekenél, oroszoknál és angoloknál nincsen sok lövész (max 4-5), amcsiknál és japóknál akár 8-9.War Thunder: Gelesztaa
-
RG4L
őstag
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Jonnek a "szokasos" kerdeseimmel:
1. A nemeteknel kikepzett crew atvitelere van lehetoseg, mondjuk az amikhoz (gondolom, nincs)?
2. Az adott nemzetnel felkinalt premes gepet erdemes megvenni? Itt arra gondolok, hogy ugyan olyan muszaki parameterekkel rendelkezik, mint a sajat nemzetenel? Ugyan ugy fejlesztheto?
3. A nemet bombazoknal (He szeria) es ugy altalaban mindenutt, a tapasztal loveszek szamat annyira kell felvinni, amennyi a gep adatlapjan szerepel, annak erdekeben, hogy a munkajuk hatekony legyen?Koszi,
A -
csaabz
őstag
Betettem. Nagyszerű. De akkor meg azzal a repülővel nem tudok menni. Miért nem lehetett repülőknek/tankoknak külön garázst/legénységet csinálni?
Ez így marhaság. Mindig váltogathatom vissza. Meg hülyén is néznek ki repülők a tankok mellett.
Vagy csak emiatt a német tankok vonalán kell elindulnom, mert ott még nincsenek elfoglalva a helyek.https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
RG4L
őstag
Repülő szerelési árak és battle rating módosítások ITT.
-
csaabz
őstag
Hol tudok átváltani a tankos csatákra?
Azt írja, "change vehicle or game mode". Oké, de hol?https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
mikron
tag
válasz JackFeryll #4410 üzenetére
T-FOS így jön.
-
myckey
veterán
válasz JackFeryll #4405 üzenetére
2 ütközet között nem árt egy kis kikapcsolódás
-
Revolit
senior tag
válasz octopus666 #4404 üzenetére
Én is pislogtam mikor anno először találkoztam vele. Látom Ju-87. Áh mondom az bombázó, németeknél nekem is megvan első belőle, könnyű célpont, megyek leszedem. Nézem, szembefordul velem, há mondom mit akar ez. Nem sokkal később megtudtam
-
JackFeryll
őstag
válasz octopus666 #4404 üzenetére
Egy rézfúvós jutott az eszembe
-
nemeth989
senior tag
RideMyStyle "LoveMyWilier"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- Bestbuy játékok
- WAYTEQ X980BT navigáció (térkép szoftver nélkül)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B70-80 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B50-70 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Canon EOS 400D DSLR fényképezőgép
- Bomba ár! Lenovo Yoga 460 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-10GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest