Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz Francia91 #6575 üzenetére

    Leírom az én álláspontomat is erről a spawnvédelmi, meg prémium dologról:

    Spawnvédelmi zóna:

    Az ötlet jó, kisírták a játékosok maguknak, kellene valami ilyesmi. A spawnvédelmi zóna mérete, koncepciójának kivitelezése már korántsem ilyen egyszerű, több okból kifolyólag. Akármekkora zónát hülyeség kijelölni, mert a hasznos játékteret csökkenti. A mapok nagy része topográfiailag olyan, hogy nincs is értelme ilyesminek, pl. japán, karelia, kurszk, és még sorolhatnám. Egy egyszerű példával élve: tegnap japán mapon csak "A" pont foglalási zóna volt, az is a legalacsonyabb részen, a faluban. Wolverin-el (pedig nem a leggyorsabb cabrio az amcsiknál), felmásztam a domb közepére az úton kábé a képzeletbeli "B" (nagy pagoda), ás ugye "A" falu közé. Onnan gyönyörűen ráláttam a kersztbe A-t rusholó német seregre, 1 perc alatt 4 kill. Onnan még pár 100 méter, és szintén dombról a spawn egy nagy mező házakkal, ingyen kill innentől kezdve minden újjászülető enemy. Ahol nagy a tér a spawnnál, és magasabb pontról rálátni, halott a koncepció.
    BogyóBP itt jegyezném meg, hogy újraszületés utáni sérthetetlenség most is van, ha nem mozdulsz meg és nem lősz. Ennek az idejét kitolni is hülyeség, mert az megint igazságtalanság a másik csapattal szemben.
    A mapokat áttervezni úgy, hogy mindenki védett helyről induljon (mint pl finland), szintén hülyeség, mert bár lenne pár olyan map ahol kivitlezhető lenne, a többségénél nagyon rondítana az összképen. Persze voltak már erre példák, pl. Poland, ahol a tó mellé bedobták a házakat, ott meg lehetett emészteni, meg oda illik is. De pl Kurszkot telekúrni házakkal csak ezért, már barmoság lenne.
    Be kell nyelni, hogy ha elérték a spawnt, akkor bizony vége a dalnak. Olyasmit tudok elképzelni, hogy a spawn kör egy buborék lenne, amiből se ki se be nem jutna lövedék, de csak egy adott ideig. Ez csak az én ötletem, de ez is sok gondot felvet.
    Szóval ez a spawnvédelmi mizéria sose lesz mindenki ínyére való.

    Prémium tagság, prém járművek :

    Régebben írtam, én azért fizetek a játékért, hogy haladjak, és ne rabolja az időmet annyit. (igen, hülyén hangzik, de van mögötte igazság). Ha nem fizetsz, lassabban haladsz, nagyobb eséllyel tesz agyhalott csapatokba (instant agyvérzés). Én nem használok sokszor prémium járműveket, pedig van jó sok, ha farmolni kell beviszek egyet-egyet, meg funolni jó velük. Igen, van az a szint, ami már pay to win (pl T29 aminek egy jagdpantherrel 90 fokból nem sikerült a tornyát oldalról belőni nem egyszer 100 méteren belül, a fejlesztők szerint ez a magyar net miatt van....WTF), de vannak nagyon jó, és viszonylag olcsó préimum járművek. Meg kell fogni az akciókat mint most, 50%-al ócsóbban megvenni, mitöbb tessék prém tagságot is venni szintén féláron (most kb 3500Ft 3 hónap, más a WoW-ért fizet 4000-et havonta!) Arra nem tudok mit írni, ha a szórakozásásra nem hajlandó az ember havi kb 1200Ft-ot fizetni. Ennyibe kerül 1 doboz cigi, 4db jobb minőségű sör, de aki nem él ilyenekkel, írhatnám azt is, hogy 10db óriás túrórudi ára, aki édesszájú azt is beveri 2 nap alatt. És jól érezte magát...2 napig. A cigiből rosszabb esetben 1 napig, a sörből úgyszintén. Nem ösztönzök senkit, hogy költsön a játékra, de aki minőségibb játékélményt akar, meg élvezni szeretné ezt a szart, akkor költsön. Nincs semmi ingyen, ezek a riherongy alkotók ebből élnek, ha tetszik, ha nem. Ha nem fizet senki, akkor se te, se én nem fogunk vele többet játszani a jöbőben, mert fogják és lelövik az egészet, semmi sem tart örökké, pár online játék már rég a digitális temetőben pihen.
    Tessék más oldalról is megközelíteni a témát.

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák