-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
BogyóBP #6576 üzenetére
Én azt csinálnám, hogy ha egy bizonyos zónán belül van a killje a spawncampelő tanknak (tehát a spawnon lövi ki az ellenséget), akkor kibaszni abból a meccsből.
De 2-3 pályán pl nagyon is ért valamit a spawnvédelmi zóna (Finland, Advance to the Rine), ott tényleg nem tudtak spawncampelni a kialakított zóna miatt. De gondolom elkezdtek sírni sokan a ruszki prémiumosok között, és megszüntették ott is, ahol tényleg 100%-osan ért valamit...De az biztos, hogy mikor beállnak 5-6 Heavy Tankkkal spawncampelni, a legundorítóbb-és gyávább dolog
-
Francia91
veterán
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
BogyóBP #6447 üzenetére
Kupola az egyetlen esely.
Mas:
Kuzdottem meg par napot a japokkal, ST-A1 ugyan hatar szar, de gondoltam talan ha elerem a HEAT-FS loszert vele, akkor vegre visszavagok az IS6-T29-stb cuccoknak amik elol eddig csak bujkaltam.
Hat egy kalap tragya ez is...belovom oldalrol a toronyba elvisz egy! embert, utana termeszetesen meghalok ujratoltes elott, hull ugyanez....belovom a T44-et szembol es citromsarga lesz a loszere..meg csak nem is piros vagy fekete.... -
-
-
-
-
SP4C3
veterán
válasz
BogyóBP #6259 üzenetére
Wirbelwind meg OP mint a f.szom.
én úgy szoktam használni, hogy elveretek egy pontra és ott megülök (lehetőleg legyenek csapattársak körülötted) és lövök, 4 ágyúval lehet folyamatosan lőni, amíg egyet töltenek, addig a többivel lősz, aztán mire kiürülnek, az elsőt megtöltötték) Csak úgy potyognak az ellen repülői.
Természetesen alaplőszerrel érdemes ezt csinálni, mert azt nem számlázzák.
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz
BogyóBP #6102 üzenetére
Mozgásban volt, olyankor a fák között is észre lehet venni. Ezért kell fák között campelni, és nem mozdulni ha lehet. Az ágyú előtt meg is géppuskáztam, hogy biztos legyek benne, hogy mozgást látok
Konkrétan az, hogy full 8.0 és 7.7 ellen megyek minden meccsen...
Esélyem sincs a saját BR-emben menni a 7.0-ás tankkal, folyamatos uptier van -
-
-
Drenadar
veterán
válasz
BogyóBP #6068 üzenetére
Jól mondta a kolléga, a wot után mindent de mindent felejts el ami ott működik.
És le írták miért is nem kellene apvel lőni.
Plusz egy észrevételem lenne. Nem a motor szokott kigyulladni hanem az uzemanyag. Nah most ha nem segítesz rá valami gyulladást segítő loszerrel akkor az nehéz lesz. -
PAtr0n
addikt
válasz
BogyóBP #6063 üzenetére
Felejtsd el a WoT-ot ami csak addig jutott realizmusban, hogy "átütés" meg "sebzés", bocsi HáPé.
A WoT-ban azért prémium lőszer az APCR, mert annak a legnagyobb az átütése a régi tankoknál, de betölteni a WT-ben nem nagyon érdemes, mert jó esetben csak lyukasztgatni fogod az ellent, de megölni nehéz vele.
Az ilyen lőszerek nagy problémája, hogy becsapódáskor az űrméret alatti keményfém mag hatol be a páncél mögé ami sem repesszszóródást, sem robbanást nem idéz elő bent, ergo csak azt sebzi ami az útjába kerül, aztán valahol megáll, vagy extrém esetben "kijön a másik oldalon"
Az APC, APCBC és társai már robbanóanyagot tartalmaznak, amik átütés után (ha minden körülmény ideális), robbanást, és repesszóródást idéznek elő a küzdőtérben, amit ugye nem kell ecsetelni, hogy milyen pusztíást végez.
Az előző 2 lőszernél a távolság növekedése sajnos csökkenti az átütést, ezért találták fel a HEAT lövedékeket , amiknek az a lényege, hogy a páncélhez érvén süti el a belső magot, ami forró fémmel égeti át a páncélt, bent fröcsögő fémmel abálva szét mindenkit. Tehát a HEAT lőszer átütési ereje távolságfüggetlen. A modern páncélok ellen (kompozit, reaktív) viszontezek már szinte hatástalanok.
A modern lőszerek (HESH, HEATFS, APFSDS stb...) dinamikájára, és fizikájára most nem térek ki, a 3 legtöbbet használt lőszert leírtam nagyvonalakban. -
Francia91
veterán
válasz
BogyóBP #6052 üzenetére
Realistic-ban jelölöd a csapatnak a helyzetét, így a minimapon is megjelenik nekik. Valamint párszor marad ott halott tank, géppuskával gyorsabb és veszélytelenebb megnézni, hogy élő vagy halott játékos-e. Ugye ha ágyúval lősz, ott van az újratöltési idő, ha élő tankra lősz rá, és lepattan mondjuk, simán ki tud lőni Téged az újratöltési időd alatt.....
-
CHaooSS
őstag
válasz
BogyóBP #6025 üzenetére
Részvétem
5.7-től német jelenleg nagyon de nagyon szenvedős..
Majd tier 6 után kiderül, hogy mennyire dolgozzák át a BR-t. ha felmennek 9.3-ig akkor már lehet nyújtani annyit, hogy jó legyen mindenkinek. Remélhetőleg ezzel egyidejűleg a brit szarok közül nem is 1 legalább +1-es, de legalább 0.7-es br emelést kap -
Francia91
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest