- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldChore
tag
válasz
Francia91 #9890 üzenetére
Én is fizetős User vagyok igaz csak prémium előfizetést veszek.
Egy darabig örültem is, hogy nő az ezüstöm, aztán ahogy jobb tankjaim lettek elkezdett fogyni. kellett kis idő mire rájöttem, hogy egy lövés 800 ezüst lett közbenIlyen biztos volt már itt, de nekem nagyon tetszett.
De nagyon szép játék, kár hogy ilyen szar
-
törölt tag
válasz
Francia91 #9864 üzenetére
Ez az egyik ok amiért nem reálozok, rosszabb vagy egy kisebb szerencse, vagy rossz döntés és viszlát világ, legalább árkádba van még esélyem helyre hozni a tévedésem. Kicsit off: látom hogy itt is előkerült az aw és nem értem a fényezést, ott is vannak agyon páncélozott orosz prém tankok, nem beszélve ha feldob egy, ne agy isten kettő tiert, szinte játszhatatlan lesz a játék, mert egy gyenge pontja sincs a tanknak szemből. A láthatatlan tankokról meg ne beszéljünk. Azért jó még mert a játék a semmit tevésért is ad rendesen kreditet, de ott is be fog indulni a mazochista élet ha gyarapodik a játékos szám.
-
SP4C3
veterán
válasz
Francia91 #9789 üzenetére
Neked a SIM való, ott nincs annyira GRIND-kapkodás.
Azért hal meg a csapat nagy része, mert a meccs első 5 percében zajlik a legtöbb esemény és mennének a következő meccsbe grind-olni.
Te meg gondolom nem rusholsz, csak szép nyugodtan leülsz a pálya szélén.
Mondom, simulator-t csapasd, az egész más atmoszféra szokott lenni, kis szerencsével minimum 4-5 cooperative játékost kapsz a csapatodba.
-
-
PAtr0n
addikt
válasz
Francia91 #9677 üzenetére
Pedig de szerettem régen... Még az a szerencse, hogy még a békeidőkben húztam ki, így nem kellett vele kínlódni, nagyon fun tank volt, ha jól forgattam messziről senki nem ütötte be. Persze volt 1-2 lucky shot az ellen részéről, amikor kupolát, vagy a fronton a 45 fokos fele akkora vastag részt lőtte el, de összességében nem kellett attól fosni, hogy rögtön az elején kib*sznak.
-
-
SP4C3
veterán
válasz
Francia91 #9580 üzenetére
KPz/MBT 70 egy kalap szar! 8.0 is sok lenne neki, nulla páncél, egy raklap RP-t elnyel, fos lőszer, ami meg ér valamit az meg többe kerül mint amit a killért kapsz. Ráadásul 3 hónapig tart mire meglesz az APFSDS.
A T64A megeszi reggelire, nevetve... és egy BR-ben játszanak. Gerinctelen geci gaijin. Aki meg azzal jön, hogy ez így teljesen rendben van, az általában egy 9 éves kis fasszopó kretén, aki szerint használjunk 900SL/shot lövedéket, holott a másik tálib tank meg kap ugyanazt alaplőszerként, na az szaladjon fejjel a falnak, hátha helyrebillen ott benn valami, vagy igyon meg velem valamit, majd elmagyarázom, hogy mi hol meddig.
Azt a tetves Abrams-t grindelem amióta bekerült ebbe az elbaszott fos játékba.
-
Bertiee
senior tag
válasz
Francia91 #9557 üzenetére
Látom újra és újra visszahúz a szíved, de semmi nem változik. Kö*ög a géjdzsin...
Érdekes ez a MM. Vannak napok amikor jól adja, máskor full bukó minden. Talán érdemes néha nálad kisebb szintű játékossal csapatban menni, hátha a kollégára való tekintettel kevésbé szemét az MM... -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Francia91 #9531 üzenetére
Jaja az is jo, de most amit probaltam 7.0 koruli francia...hatbaze agyhalott csapatok, ehgez jonbek a 12+ ezres javitasi koltsegek es hello
A 4.7 use jumboval neg meg ugy is jo koreim szoktak lenni higy ugye mindig 5.7 ellen megyek.
Ja meg most raszoktam hogy a francia 4.7 felallassal megyek itt is van jumbo sherman, 5.7-ben megy azis de legtobbszor az oroszok nenetek a mi oldalunkon vannak igy nem kell IS1-2 T34-85, meg dickermax es tarsai elken harcolni.
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Francia91 #9437 üzenetére
Hát az sem véletlen, bár nem tudom ott hogy teljesít, nem sűrűn találkozok vele 8.0-ban, ami érdekes! Kíváncsi leszek az 1.81-re hogy milyen lesz a felállás, a helikopterek stb... vettem egy csomagot, remélem nem kidobott pénz volt az ablakon, a videókból úgy tűnik hogy légvédelmi csemegét vettem
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Francia91 #9425 üzenetére
6.3-7.3 orosz játszható, afelett vegyes, most M1-el ma csak nyertem, tegnap csak vesztettem, most hogy az eventes repülő elérhető,sok az Amcsi oldalon lévő játékos 9.0-ban, és ezmiatt a proo játékosok(Gaijin sponsored) ellepték, vagy szopatnak,vagy te szopatsz, de kiegyenlített csata nincs... Leopard1-el tolom(Talizmános) Leo2k már megvan, meg nem sok kell a másikhoz, de a sok retardált társad miatt értelmetlen bemenni, még a Talizmán nem térült meg, mert olyan mintha nem is lenne rajta a vesztes csaták miatt.... Egyedül tolom, zsákbamacska, vagy használható a csapat,vagy nem, az MM majd eldönti, te meg felhúzod a szopóállarcot...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Francia91 #9375 üzenetére
Pont most volt egy csatam, nekem volt 10 killem es 3 foglalasom, a masodik legjobbnak 8 kill es par foglalas utanunk 4-5 jatekos 1-2 killel, a csapat fele 00000-val eltunt.
De nyertunk.Ami vicces az ellenfelnel asszem 25 halal volt osszesen abbol 18-at mi ketten hoztunk ossze.
Ja es halal nelkul tuleltem a meccset.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Francia91 #9369 üzenetére
Így igaz, ha nem is mindig, de sokszor meglett az 1000GE, és közben jókat kacarásztunk. Voltak húzós meccsek, főleg amikor 20 meccsből kaptunk vagy 4-5 Air domination-t, az nagyon lutri volt, hogy nyerünk e. A ground target mapokat általában hoztuk, meg a sima domination mapokon is tudtunk villantani.
-
-
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Francia91 #9304 üzenetére
Világos! Nekem is néha az az érzésem hogy szopóágon vagyok, például ma 7.7-ben mentem Németekkel Minden nemzet ellen full vereség, aztán átmentem Japán 7.7,Orosz/Amcsi/Brit /Francia ledaráltak, átmentem Amcsikhoz, milyen érdekes 10 csatából 10x Németek,Japánok,Oroszok Franciák az enemy, mi meg Amcsi/Brit, full vereség, na mondom megyek Chieftainnel 4 csatát, nem hogy ellenséget nem lőttem, de lőszert se lőtem ki, mert mire odaértem a ponthoz, már vége volt a csatának... Mondom jó, megyek Német 7.0, beviszem az sdk234-et, úgy szedte ki a tankokat mint az állat, tele STB-vel, meg T54-el, többet lövök ki esküszöm azzal a 3.0-ás fosssal,mint bármelyik más tankkal.. ráadásul nyertünk is csodával határos módon! Most húzóba 15 win, be is aktiváltam egy wagert, már a 7.ik szintnél vagyok...
(#9305) BoB Nem, nem erről van szó, ez ennél kicsit bonyolultabb, de például CoD2-nél annó volt egy olyan script a szerveren, hogy ha überállatúl nyomtad, akkor televágta a csapatodat stat szerint uborkákkal, és már nem is tudtál nyerni, ennyi a lényege, a Wt-ben is hasonló, csak nem beszélnek róla, én 4 éve 55%-on vagyok összességében, hol lemegy 5%-ot, hol fel, de ha fel is pörgetem pl 60%-ra, 3-4 csata és már le is megy, nem enged onnan felmenni...
-
CHaooSS
őstag
válasz
Francia91 #9165 üzenetére
"ahogy meglett a javítókészlet, azután sosem lőttek závárzatot, de érdekes"
hatalmas nagy mázlista vagy mert spall shield miatt závárzat elég sokszor sérül T29/T34-nél"Na azóta elő sem vettem a T34-est, 7.7 ellen szart sem ér az a tank"
Elég erős megfogalmazás... én rendszeresen viszem be M103 mellé meg magukban is T29/T34-et és simán lehet gyilkolni az ellenfeleket -
BoB
veterán
válasz
Francia91 #9158 üzenetére
Gyíkemberek, támadás!
Egyébként akartam még írni, hogy elég sokat játszok egy másik játékkal is. (Wargame Red dragon, 1700 órám van benne)
10 vs 10 csaták vannak (stratégia), nincs MM. mindenki ahoz a csapathoz áll amelyik tetszik (NATO vs Varsói szerződés).
Ki lehet találni mennyi jó csata van ami kiegyenlített. Százból egy. És ismétlem, nincs MM, nincs pontszerzés, előrejutás, prémium, semmi amit szerezni lehet.
-
Steelheart2
őstag
válasz
Francia91 #9144 üzenetére
Én Xboxon tolom.Rengeteg dolog volt amit meg kellett szokni az irányitásban,mert elötte WoToztam,de ott fele annyi gombot kellett használni.Az RB ben sokszor vagyok benne az elsö 3 ban.A spotrendszer nem gond,mert itt is el tudsz bujni a házak meg a sziklák mögé.Itt nem fordul az elö,hogy eltünik a heavy a TD elöl,mint Wotban.
Kb 2 napja tolom,de idáig nagyon tetszik.Bár boxra ráfér még pár frissités,mert van mikor beakadok egy keritésbe.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Francia91 #9146 üzenetére
Próbáltad aksi nélkül terhelni a gépet? Ugyanis egy rossz akumulátor vámpír módjára akar magának még több energiát a töltőtől.
Ha próbáltál már beindítani csontra merült autót bikázva, és rákacsolod a fényt, alig pislákol szerencsétlen, a generátor meg nyög, mint szűzk*rva az első napján. -
Steelheart2
őstag
válasz
Francia91 #9131 üzenetére
Köszi szépen!Ha pld külömbözö br számu tankot rakok be a slotokra,akkor ugye ott a legnagyobbat számolja?Eléggé meg kell szokni ezt a játékot,mert nem olyan egyszerü a fejlesztési fa.Gondolom ha a 3 slotba rakok egy 1.0,1.3,1.7 es tankokat,akkor ott max 2.7 ig feldob és az 1.0 és 1.3 as nem nagyon rug labdába.Lehet butaságokat kérdek,de érdekel a játék és magyar oldalakat nem nagyon találni,ahol ilyenek le vannak irva.
-
SP4C3
veterán
válasz
Francia91 #9084 üzenetére
Nálam is elôfordult, az egész server lehalt, a csatának is nyoma veszett, mindenkit kártérítettek, mert mindenkit ledobott. Crew lock ott is járt 8 perc...
Amcsi servereken nagy a PL, még a helyieknek is, mostanában meg eu servereknél jelentkezik ez a crash.Amikor nagy a pingetek, akkor lehet nálatok a hiba (túlterhelt hálózat), nálam ezért fut folyamat a GPING.exe, 100ms-onként 64byte-os pingelés (8.8.4.4 vagy az 1.1.1.1-et), így tudom ha nálam a baj, vagy a túloldalon.
-
BoB
veterán
válasz
Francia91 #9001 üzenetére
De igen, túlzásokba estél nem is kicsit.
Még egyszer amit írtál:
"10-ből 9 meccsen olyan csapatot tesz melléd, akikből 3 perc után semmi sincs, aztán egyedül b@szhatod a rezet a 6-7 killeddel"A valóság az, hogy a statisztikád alapján, és az előző számolós példámhoz hozzáadva:
6.5-ös kill aránnyal számolva meccsenként ("b@szhatod a rezet a 6-7 killeddel"), ez egyszer történt meg minden tíz csatából.
(7069 / 6.5) / 10243 = 0.106
Ja és akkor még ott vagyunk hogy a maradék 9000 csatában amit mentél semmit sem lőttél ki, szóval ez az arány még az 1/10-től is alacsonyabb.
Ez végülis csak kilencszeres túlzás
-
BoB
veterán
válasz
Francia91 #8997 üzenetére
"10-ből 9 meccsen olyan csapatot tesz melléd, akikből 3 perc után semmi sincs, aztán egyedül b@szhatod a rezet a 6-7 killeddel"
A 10243 RB tankcsatádon összesen 7069 tankot lőttél ki. Vagyis csatánként 0.69-et.
Poénból kiszámoltam, az állításod szerint már 59922-ot kellett volna kilőnöd. Nem gondolod hogy túlzásokba estél?
-----------------------------------------------------------
Na vége a gyereknapnak, jöhetnek a komolyabb témák. Mikor jön már a 2290 lóerős motor a Challanger-be?
-
BoB
veterán
válasz
Francia91 #8997 üzenetére
Replay please. Mondhatni mondhat bárki bármit.
Az agyhalottas témát már leírtam, mégegyszer nem áll szándékomban. Tudom hogy a csapatod mindig agyhalott, te meg ász, de ezzel együtt kell élned úgy látszik
Bár egyébként ha 10-ből 9-szer 6-7 killed van akkor nem értem a statisztikádon ez a kilövési arány hogy nem jelenik meg
-
CHaooSS
őstag
-
-
-
CHaooSS
őstag
válasz
Francia91 #8905 üzenetére
Próbálok játszani a beállításokkal, de nem tudom m i az ami rossz. TAA jelenlegi beállításokkal fos viszont anélkül megy, de nagyon randa, levéve low-ra HQ TAA mellett is simán megy a játék, 60fps lock mellett 30%-on megy a vga még scope-ban is majd mediumon már kész meghal az egész.. nem értem
-
-
Tactical
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest