Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Francia91

    veterán

    válasz Sidorovich #9787 üzenetére

    A repüléssel felhagytam kb 2 éve, onnan is kivesztek az értelmes játékosok. Pedig mikor elkezdtem 2013. januárjában, kb 2 évig igazán izgalmas és fair meccsek mentek repülővel, élvezet volt minden reál meccs. Aztán süllyedt hígult a játékosmezőny, eléggé lesüllyedt a szint, ugyanaz volt, mint most tankban, hogy a csapatod percek alatt odavan, Te meg egymagad maradsz egy komplett csapat ellen. Nem látom a WT-ben azt az átlagos értelmi szintet a játékosok felől, ami kb 2015-ig megvolt, és az ellenfél is fair normális volt, a csapattárs is (nem lőtt szitává felszállásnál csak heccből a saját csapattársad, nem ütközött beléd, mert 3 mm-re akart tőled repülni....)
    Az ellenfél meg nem rammolt beléd, ha kifogyott a lőszere, hanem visszafordult, és ráhagyta. Én is így csinálom, ha nincs lőszerem, visszafordulok, chatbe írom annak akit üldöztem, hogy "sok szerencsét, visszajövök még :)"
    Megvolt az egymás iránti tisztelet az ellenfél részéről is. Mostmeg mikor néha B-17-ezek reálban, nemtud leszedni, mert hülye hozzá, hol kell lőni a gépet, inkább szánt szándékkal belédrammol.... Régen ennek nyoma nem volt :(

    [ Szerkesztve ]

    "Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

Új hozzászólás Aktív témák