- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisvamos
csendes újonc
válasz
Dingle #10650 üzenetére
Szia!
Wagereket 4.0-ban szoktunk csinálni, ott van rá a legnagyobb esély hogy sikerül. Eddig nem volt tagfelvétel nálunk, de elkezdtünk századcsatázni, amihez kicsit nagyobb csapatra van szükség, így kibővítettem a csapat létszámot tíz fővel. Ami elvárás, hogy repülőben és tankban is legalább Tier4es szintig legyen kifejlesztve ugyanazon nemzet, hogy századcsatába be tudj velünk jönni. Emellett pedig persze aktív játékosnak kell lenned aki aránylag jó statisztikával rendelkezik. Ha ez megvan, add be a jelentkezésedet nyugodtan. -
Francia91
veterán
Valamikor... Jelenleg kb 1,5 hónapja letakarítottam a War Thundernek nevezett szemetet a gépről
Majd ha bejönnek a helikopterek, akkor szerintem visszarakom. Valamint idő kéne, ami 3-4 éve volt, most semmi. Anno 4.7 Arcade repcsiben nyomtuk a Golden Wagert, az eredeti, repcsis topikból R4GL-lel, Patr0n-nal valamint Donmackoval. Jók voltak, jót is szórakoztunk közben, valamint mindig hoztuk az 1.000 Goldot (akkor még az az egy fajta Golden Wager volt, nem 3, mint most)
Most műszakvezető vagyok, tanítok embereket, ősszel megyünk Portugáliába gépet és szerszámot átvenni, hazahozni, tehát ez az év is gatya szabadidő szempontjából -
Laszmen
aktív tag
Annyira titok, hogy csak annyit árultak el Gaijinék hogy lesz hamarosan, de hogy milyen jármű, melyik nemzet, és mikor pontosan azt nem tudom, de megkeresem neked a fórumot ahol írták, redditen faggattak valami benfentest, Gaijin is írta hogy lesz külön repülős event, de többet nem árúlt el..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest