- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
HoldChore #9906 üzenetére
Játék szépsége? Hol? Baromi ronda a grafika, 200 méterre lévő fa 2D és úgy néz ki,mintha 2004 lenne. Ellenséges repülők detto, vagy árkádban ha a tied sérül meg ugyan ez, mintha ULQ lenne... Vicc. Föld textúrák vissza 2006-ban feeling. Nem értem erte miért nem fektetnek semmit. Mind TAA mind SSAA-val ilyen. Vizes részek van 40fps vicc.. vga, cpu ki dincs használva.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
HoldChore #9888 üzenetére
A jatekmotor egyik legrosszabb hianyossaga hogy x tavolsag felettnem rajzolja ki a bokrokat keriteseket ilyesmit.
Pl eszreveszel egy tankot toled messze a dombon, ha simanezetben vagy latod de ha tavcsovel nezed csak a sok bokrot.
Igy siman lehet te rejtozkodsz a bokrok vagy kerites mogott, a masik meg aki jo messze van toled siman lat teged. Ha kozellenne nem latna mert akkor mar kirajzolna neki is a bokrokat.Amasik ami kvazi csalas hogy van ajateknak egy Ultra Low Quality beallitasa ami azert van hogy elfusson regi gepeken is...de ha bekapcsolod, akkor alig rajzol ki tereptargyakat, magyarul hatalmas elonyben vagy azzal szemben aki full grafikan jatszik. O nem lat teged a sok bokortol, te siman latod ot mert neked semmit nem rajzol ki ott a jatek.
-
kisvamos
csendes újonc
válasz
Szia!
Alapvetően szerintem minden attól függ, hogy milyen kedve van a programnak, és milyen csapatot oszt melléd. Mi nagyon sokáig azt hittünk, hogy ha egyik nap túl jó köreid voltak azt a következő napon kompenzálni fogja a program sorozatos vesztes csatákkal. Másrészt folyamatosan nézi a program,hogy a csapatban együl mész -e vagy squadban. Ha egy-két játékos áll össze általában sokkal jobb esélyed van győztes csatára mint ha ahogy Tactical is mondja 3-4 en megyünk együtt. Minden este játszunk, és megfigyeltük, ha már minimum 3-an vagyunk, akkor azonnal jön pár orosz-ukrán banda,mint pl a T88 vagy a RIP, akikkel kapcsolatban már többször volt gyanúnk, hogy egyértelműen csaltak, és akkor pár perc alatt lezavarják a kört. Ezek a srácok minimum 60-80ezer játékkal a hátuk mögött játszanak, de nem jobbak annyival mint mi, és mégis tapasztalod azt,hogy még kint sem vagy a ház vagy szikla mögött, de már kilőttek, vagy az Ő HEAT lőszere nem durran el lombokon vagy kerítésen, a tied persze igen.. Biztosan vannak csalók, pár hónapja volt is egyből nagy balhé,hogy egy komplett top10es klánt kidobtak, mert csaláson kapták őket (ők azt mondták,hogy megelégelték, hogy ellenük is csaltak és kipróbálták.. na persze). Emellett viszont szerintem játszhat az ember akármilyen über király konfiggal,ha ilyen hibák vannak a programban, mint ezen a videón látható:https://www.reddit.com/r/Warthunder/comments/abmjvc/hit_reg_in_2019/
A sok majom ukrán,orosz vagy indiai játékos bejon EU szerverre, és beszélhetünk itt 20ms-es meg 5ms-es monitorokról, ha 1 másodperc alatt nem adja be a lövést a program... És inkább fontosabb a Gaijinnak, hogy legyenek hajók (hurrá) meg olasz ág (szintén hurrá) ha ilyen alapvető bugokat nem javítanak ki.
Mi mindig Árkádban játszunk, a bokrok figyelése játékmód annyira nem szimpi nekünk, de én javasolnám neked, hogy szimulátorozás mellett szerintem érdemes lenne menned árkád csatákat is. Egyrészt megismered a mapokat, hol érdemes megállnod, honnan látod be a legjobban a pályát, másrészt pedig a lőszerek ballisztikáját is jobban megismernéd. Én most vagyok kb 23e csatánál, de még mindig érzem hogy fejlődök, és most kezdtek el sikerülni az 1,6 2,0 km távban full gázzal menő tankok kilövései egy lövésre.
-
Tactical
tag
válasz
Szia!
Tegnap négyen mentünk squad-ban. Minden csatában egylövéses volt az összes tankom bármilyen nemzettel mentem. Kínszenvedés volt. Ráadásul szinte senkit nem sikerült kilőnöm, mintha hatástalanok lettek volna a lövéseim. Mikor ketten kiszálltak és csak ketten mentünk tovább, jöttek a győzelmek és végre ki tudtam lőni az ellenfelet is.
Ma este volt egy érdekes csatám. Sands of Tunisia térkép. B pontot foglaltam egy T55A-val és elindultam a híd felé a folyóban. Oldalról meglőtt egy T-54.... semmi. Megyek tovább, fel a hasadékba. Ugyanaz a T-54 szemből lőtt rám, csattanás, semmi. Ugyanakkor egy T-10M is megküldött bal oldalról, szintén semmi sérülés. Visszalőttem, T-10M szétszakadt, mentem tovább.
Kijöttem kicsit az egyik résen... és akkor láttam, hogy ez súlyos hiba volt. Hárman is rám láttak (Leo1, M103, T-55AM) és vadul lőni kezdtek. Ez már betalált, a legénységem lebénult. Nyomtam egy repülő gombot és imádkoztam, hogy még ne pusztuljak el 12 mp-ig, amíg visszaszámolt. Bombázót kaptam. Elvergődtem a pálya másik végébe, kioldottam a bombát, még meglövöldöztem pár tankot, 'oszt lezuhantam.
Arra számítottam, hogy a T55A-nak már rég annyi. Ehelyett ott állt ugyanúgy, a T-55AM rakétázgatta szorgalmasan. Míg én repültem a legénység is magához tért, úgyhogy rálőttem a T55AM-re, aminek annyi is lett ott helyben. Végigtoltam vele a meccset, senki nem tudott kilőni.
Bug? Manipuláció? A fene tudja. Egy biztos, hogy én nem csaltam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Assassin's Creed Odyssey
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Autós topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest