- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TKSTAR TK905
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
Telekomos kártyával használom ai iPhone-omat. Azzal nyilván megy.
Most csak azért raktam be a telenoros kártyát, hogy kipróbáljam, de a menüben sincs VoLTE kapcsoló, és vissza is vált 3G-re hívás közben.
A menüben a régi fajta jelzés van (4G hang és adat). Lehet, hogy kellene pár óra vagy nap, hogy lefrissüljön a rendszer? Mondjuk ezt azért valószínűtlen, mert egy amerikai t-mobile-os kártyát a telefonba rakva is azonnal szokott menni a VoLTE odaát.
Mind1. Ez van. -
IT#
újonc
válasz
thomas77 #1897 üzenetére
Hát nekem olyan 2-3 hónapja aktiválták a SIM kártyán a VoLTE-t akkor egy Samsung Galaxy Note 9-et használtam. A Samsung Galaxy Note 9-ben tökéletesen működött aztán telefont váltottam iPhone XS-re Most szerdán reggel frissítettem az iPhone XS-t iOS 13.1.3-ra (Telenor Bundle 38.0) és csak este vettem észre, hogy nem vált vissza 3G-re hanem marad 4G-n bejövő hívásnál és kimenő hívásnál is a Telenor szolgáltató az iPhone esetében nem jelzi külön a VoLTE-t csak marad 4G-n a híváskor. Először azt hittem valami bug de aztán újra meg újra teszteltem kimenő hívással és bejövő hívással és azóta is hibátlanul működik. De ezt nem értem mert az iPhone SE iOS 13.1.3 Telenor Bundle 38.0-án működnie kéne a VoLTE-nak működnie kéne de esetleg próbáld meg a Hálózati beállítások visszaállítása opciót és utána ellenőrizd a beállításokban a Mobilhálózat menüpontban hogy 4G, VoLTE ON legyen vagyis kapcsold át (ha más beállítások volt az iPhone-od) 4G,
VoLTE ON-ra. -
IT#
újonc
Oké köszi! De nagyon örülök hogy iPhone Xs készülékkel iOS 13.1.3-al és Telenor Bundle 38.0-val (ügyfélszolgálaton kért VoLTE tiltás levételével) működik a VoLTE!
De az a furcsa, hogy a Telenor VoLTE tájékoztató oldalán fel vannak sorolva azok az ezközök amik a Telenor hálózatán jelenleg támogatják a VoLTE-t de az iPhone-okról említés sincs sőt az Apple oldalán is ha megkeresem Magyarországot és azon belül a Telenort ott sincs említés VoLTE-ről csak a Magyar Telekom alatt van VoLTE! -
IT#
újonc
Melyik szolgáltatónál 39.0 a bundle? Mert nálam iOS 13.1.3 és Telenor Bundle 38.0.
-
tomp
Topikgazda
Köszönöm az infót! Melyik bundle amivel megy a Telenor VoLTE? Ugyan az mint a múltkor? Ha igen akkor most csak szimplán visszavonták az apple IMEI tiltást VoLTE rendszeren így már megkapja a VoLTE APN-t a telefon.
Amúgy érdekes egybeesés, hogy a VoLTE bevezetés óta tapasztalható lassú sms küldési(1db sms küldése 6perc volt) bugot mostanra sikerült javítani.
-
-
iOS 13.1.3
iPhone 7 Plus
Telenor (38.0)nem vált vissza 3G-re azaz megy a VoLTE
-
argenter
lelkes újonc
Sziasztok!
OnePlus 7 Pro: Vodafone VoLTE megy?
Köszönöm előre is! -
válasz
tamas.nick #1875 üzenetére
Szia,
Alap, de nem minden esetben kerül külön kijelzésre, esete (szolgáltatója, készüléke és ezek kombója) válogatja.
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Digi kártyám esetében a hívásnál megjelenik a HD logó, viszont a Telekomos kártyámon nem, pedig a VoLTE aktív. 4G Hang esetében nem alap a HD?
-
lipy
csendes tag
Akinek Telenornál g973f Galaxy s10 keszüléken megy a VOLTE és a spam védelem írna nekem egy firmware verzíót? Öt darabot próbáltam egyikkel sem megy. Dual simes a tel.
-
MDanny
senior tag
válasz
thomas77 #1871 üzenetére
Nincs kizárva, viszont innentől mindenképpen VoLTE hívás jön létre, ameddig 4G-n tartózkodik a készülék és akkor is, ha a carrier check be van kapcsolva, pedig eddig annak kikapcsolásáig nem lehetett VoLTE-t használni. Áttettem a Redmi Note 5-be és abban továbbra is kapcsolható a vodás kártyán a VoLTE, azon továbbra is a V10.3.2.0 van.
-
sajtjani
tag
Azt eddig nem írtad hogy R7-en Vodánál Neked visszajött a kapcsoló! Nekem továbbra is Voda simmel mindkét slotban nincs kapcsoló, DIGI simmel mindkét slotban van kapcsoló. MIUI 11-re frissítéskor tuti kiveszem a kártyákat, ne lássa az a tetves telepítő, hogy milyen sim-ek vannak benne. ( ebből is látszik, hogy megkattantam már ettől a kapcsoló hiánytól)
-
czsolti
csendes tag
A Telekomnál támogatott a Cat S61-en a VoLTE. Valakinek van vele tapasztalata?
-
Lackooo84
nagyúr
A sim kártya "plug and play" mint az sd kártyák. Ha nem így lenne, nem is működne csak restart után. Anno a VoLTE+VoWifi profilok készítése alatt vagy tízmilliószor cserélgettem a sim kártyákat mind a Honor 8 mind a Redmi 4X készülékemben, egyiknek sincs semmi baja. Pedig a Honorban mókolt sd+sim (2 in 1) van.
-
bl4ze
veterán
Samsung S8 telefonon a frissítésekkel (Vodafone) eltűnt a "VoLTE" kapcsoló és ki szeretném kapcsolni.
Meg tudjátok adni a kódot amivel kikapcsolható a "HD Hívás" avagy "VoLTE" ?
Vodafone, Samsung S8Köszönöm !
-
Gömbike
senior tag
válasz
czsolti #1854 üzenetére
Nekem mate 20 Lite van. A pannon megyei központjában voltam többször is, hogy miért nem működik a VoLTE.
A gyengébb p smart 2019 telefonon gond nélkül működik.
Akkor feloldották a sim kártyán a VoLTE tiltást!!!!!!!!!, majd kB. két hónap múlva kaptam SMS-t a szolgáltatótól, hogy kapcsoljam ki - be a telefont. Azóta működik.
-
czsolti
csendes tag
Akkor míg a telenor nem nyúl hozzá, addig ez kuka?
-
czsolti
csendes tag
Sziasztok! Cat s61 -es telefonon hogy lehet bekapcsolni a VoLTE -t? Telenoros vagyok, sajnos nem találom náluk a támogatott telefonok listában a Cat s61 -et. Gyári specifikáció szerint támogatja a telefon a VoLTE, VoWiFi megoldásokat. Ha a telenor listájában nincs ez a készülék, akkor esélytelen? Keresgéltem a neten is "Cat s61 volte" és hasonló kombinációkra, de nem találtam semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Autós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Projektor topic
- Foxpost
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest