- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy7
tag
válasz
mecsek20 #1960 üzenetére
6s Plus-on nekem sem ment Telenorral a VoLTE. Ugyanaz az IOS és carrier bundle verzióval 11 Pro-val megy. A beállítási lehetőségek is különbözőek: a 6s plus-on továbbra is 2/3/4G között lehet választani, míg újabb készülékeken 2/3/4G VoLTE on/4G VoLTE off opciók vannak.
-
zizidor
őstag
-
IT#
újonc
válasz
mecsek20 #1950 üzenetére
Ez valami bug lehet akkor mert a Telenornál a VoLTE az iPhone-on még nem hivatalos mert még csak teszt fázisban van. De úgy tapasztaltam, hogy ha mégis működik akkor csak úgy, hogyha előre akiválva van a VoLTE a SIM kártyán és úgy van berakva az iPhone-ba. Én úgy csináltam, hogy kivettem a Vodafone-os SIM kártyát és megcsináltam a Reset Network Settings-et és úgy raktam bele a már a Telenoros VoLTE SIM kártyát nekem így hiba nélkül megy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- PS Plus előfizetések
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest