Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • andatti

    senior tag

    válasz phanfantom #15686 üzenetére

    Köszi, akkor ez csak engem érint... de akkor is furcsa nekem, hogy nem lehet bármivel, bárhogy fizetni...

    "A fizetésről
    A CIB Bank internetes fizetési rendszere a MasterCard bankkártyákat, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyák/egyszer használatos kártyaszámmal történő fizetés lehetőségét teszi lehetővé.

    Milyen típusú kártyákkal lehet fizetni?
    A VISA és az Eurocard/Mastercard dombornyomott kártyáival, ill. egyes VISA Electron kártyákkal. A VISA Electron kártyák interneten történő használatának lehetősége a kártyát kibocsátó banktól függ. A CIB által kibocsátott VISA Electron típusú bankkártya használható interneten történő vásárlásra.

    Mely bankok kártyái alkalmasak internetes fizetésre?
    Minden olyan VISA és Eurocard/MasterCard (EC/MC) kártyával, mely internetes fizetésre a kártyakibocsátó bank által engedélyeztetve lettek, valamint a kifejezetten internetes használatra hivatott webkártyákkal."

    Szóval nekem ilyenem nincs. Akkor nem lehet... Bár az egész voipozás egy ilyen netes vállalkozás, így ezért is furcsa nekem ez a válogatósdi...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák