Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Google Pixel topik
- EarFun Wave Life - egy fejhallgató a mindennapokra
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
phanfantom #15686 üzenetére
Köszi, akkor ez csak engem érint... de akkor is furcsa nekem, hogy nem lehet bármivel, bárhogy fizetni...
"A fizetésről
A CIB Bank internetes fizetési rendszere a MasterCard bankkártyákat, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyák/egyszer használatos kártyaszámmal történő fizetés lehetőségét teszi lehetővé.Milyen típusú kártyákkal lehet fizetni?
A VISA és az Eurocard/Mastercard dombornyomott kártyáival, ill. egyes VISA Electron kártyákkal. A VISA Electron kártyák interneten történő használatának lehetősége a kártyát kibocsátó banktól függ. A CIB által kibocsátott VISA Electron típusú bankkártya használható interneten történő vásárlásra.Mely bankok kártyái alkalmasak internetes fizetésre?
Minden olyan VISA és Eurocard/MasterCard (EC/MC) kártyával, mely internetes fizetésre a kártyakibocsátó bank által engedélyeztetve lettek, valamint a kifejezetten internetes használatra hivatott webkártyákkal."Szóval nekem ilyenem nincs. Akkor nem lehet... Bár az egész voipozás egy ilyen netes vállalkozás, így ezért is furcsa nekem ez a válogatósdi...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest