- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
charlie_hu #7042 üzenetére
Az előbb teszteltem. ActionVoipról küldtem haverom telójára (Telenor). Tök más küldőszámmal kapta meg.
-
Zeki
nagyúr
válasz
charlie_hu #7041 üzenetére
EU-s adót?
De.
Leszarjuk. -
Popeye8
csendes tag
válasz
charlie_hu #7027 üzenetére
akik nem fizettek +500-at és USA országgal vannak REG-elve azoknak is megy 06-al is és 00 36-al is...
+500 ért nem jár semmi ... csupán kidobott pénz... -
McLaca
őstag
válasz
charlie_hu #7027 üzenetére
Van, aki még 06-tal tárcsáz?
Mobilon én a jó ég tudja, mióta mindig +36-tal indítom a hívást.
Apropó, az FVD már ismeri a 06-80-as számokat - és ingyen is lehet hívni őket.Üdv!
-
Zeki
nagyúr
válasz
charlie_hu #6962 üzenetére
Feltöltésnél több megy nettora, így a brutto sok lesz. És az a percdíjakra is kihatása van, hiszen így a netto percdíjra rakódó terhek miatt a bruttó többe kerül.
-
törölt tag
válasz
charlie_hu #6853 üzenetére
Köszi! Budapesten lenne egy router ezzel a számmal és egy VOIP-GSM átjáróval, benne egy családi SIM. Akkor ha jól matekoztam, akkor én GSM -en tudnék hívni VOIP +2.50Ft kapcs díjért, engem pedig Bp. -i számon lehetne hívni a telómon, ami nekem 2.50Ft kapcs díjba kerülne (Telenor).
-
sumsang
aktív tag
válasz
charlie_hu #6596 üzenetére
Sztem nem változott semmi. Arra kell figyelni, ha több helyen van egy account beregisztrálva, akkor nem megy ki mindig a hívás a sipuri-val.
Amúgy a legtöbb esetben elegendő csak az user-t beírni. Sőt a szoftveresen csak az user-el lehet hívni az összes dellmontos felhasználókat ingyenesen. Tehát a @sip.dellmontszolgáltató.com nem kell beírni.
-
charlie_hu
aktív tag
válasz
charlie_hu #6599 üzenetére
Hm, érdekes, most meg megint megy.
Amúgy annyira nem lehet teljesen unsupported, mert pl. a sugoba is irnak rola, a call forwarding részben, meg a saját programjuk is támogatja.
-
válasz
charlie_hu #6596 üzenetére
Eddig egyáltalán lehetett ilyet?
Az királyság :-) -
Zeki
nagyúr
válasz
charlie_hu #6496 üzenetére
Visszafele volt egy halom infó erről.
Szóval nem kitaláltam. -
charlie_hu
aktív tag
válasz
charlie_hu #6421 üzenetére
Ahogy látom az övék a 200-{100-199}-ig tarto mező, ebből is csak a szarabbak szabadok
irok nekik hátha adnak szép számot extra pénzért.
-
válasz
charlie_hu #6421 üzenetére
Milyen másiknál?
Valaki fel tud hívni neophonet fvd ről? Nekem nem engedi...
Amúgy nézegettem ezt a raspit, 12 rugó. 25-30 ért már miniITX es pc t veszek ami sokkal erősebb...
-
sipi25
tag
válasz
charlie_hu #6418 üzenetére
Én a regisztrációkor kiválasztottam a telefonszámok közül egy nekem tetszőt, majd feltöltöttem egy 1000-esel a számlát! Utánna már működött is. Utánna beállítottam a pbxes.com-on inboundként és már mükszik is!
-
válasz
charlie_hu #6411 üzenetére
Fele? Ephonenál 100 ft. Itt meg a legolcsóbb 1.14 usd. 250 ft
Raspis témára visszatérve, nem biztos, hogy megéri venni raspit 8 rugóért csak ilyen célra, mert nem egy erőmű, nem ismerem mennyit bír el...
Amúgy nem hülyeség, csak szerencsére okostelóm van :-DSzóval biztos megéri beruházni és hackelni, mint befizetni pbxesre?
-
betyarr
veterán
válasz
charlie_hu #6393 üzenetére
a fonio ingyenes,csak fel kell tölteni hozzá az egyenleged,ami teljesen lebeszélhető.1 évben legalább egyszer kell feltölteni,ha jól emléxem 2000ft-al.
-
válasz
charlie_hu #6388 üzenetére
fonio (egyszeri díjas),
ephone (havidíjas)Arra rájött valaki, hogy FVD ről miért nem lehet neophones 21 es számot hívni? (+3621380xxxx)
-
válasz
charlie_hu #6383 üzenetére
Értem.
Hát a dualsim mindenképp ledobja...külön netes kártya van, a telefonos kártyán bejövő híváskor ledobja az adatkártyát.
Van arra reális esély, vagy lehetőség, hogy kiváltani a rendes számot egy voippal?
Tegyük fel, hogy az akku bírja, és az adat keret is elég nagy...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest