- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElFeo
tag
válasz
zagloba #29941 üzenetére
Nálam a használat megkezdésekor jó volt. Kb. egy hete folyamat más számot jelez ki, ezért sokan fel sem veszik, mikor hívom őket. Írtam az ügyfélszolgálatnak, azt válaszolták, hogy a "végződés" helyi szolgáltatón keresztül zajlik, ezért attól függ, hogy mit jelez ki a teló. Ez szerintem nettó hülyeség.
-
-
KTU
addikt
válasz
zagloba #29758 üzenetére
"Rebtel-re váltottam...[link].."
"A vezetékesen keresztül hívok mindenkit! Nincs plusz költsége! 2 csengés a vezetékes hívás! A harmadik csengés már az ügyfélnél cseng!....[link]......"
Erre reagáltak a többiek.
Ami így megfogalmazva magában félinformáció, félrevezető.Miért reagáltak, mert valaki csak olvassa, visszakeres, megtalálja, regisztrál a Rebtel-re és szembesül a valósággal, hogy a GSM szolgáltatója kiszámlázza a "behívásos kapcsolatot" ami valójában Local access, ami a Dellmont klónoknál is van, Stanlee fórumtárs itt nagyon jól leírta hogyan működik, (CallBack hívás leírásával kezdődik az írás, ami szintén jól ki van fejtve)
Igen írtad utána "5 fontért korlátlan előfizetésem van"
GSM hívásokra, így egyértelmű.
Ezt elsőre beleírod nem indul flame. -
gyula38
tag
válasz
zagloba #29748 üzenetére
Ki kell ábrándítsalak, az általad használt Rebtel local call módozat számlázásra kerül, most próbáltam az imént. Ha van ingyenes vezetékes szám hívási lehetőséged a tényleges szolgáltatód által, akkor valóban nem számítja fel a hívás díját, egyébként pörög a számláló...
-
asdf_
veterán
válasz
zagloba #29376 üzenetére
Igen, de ha a szomszednal vagy (joban vagytok), o elmegy slozira, te meg a mobilordol megintezed az o vonalas szamat magadnak, nemara veszed a telefonjat, csorgesnel egybol ranyulsz es meghallgatod a confirm szamokat, maris tudsz jatszani az o szamval. Hogy egy dolgozo mit tud csinalni a ceges szamaval, legyen az vezetekes vagy mobil plane, ha ex dolgozo lesz belole, abba meg bele se menjunk...
-
KTU
addikt
válasz
zagloba #29149 üzenetére
telz.com
Biztonságos weboldalnak néz ki.
Több mint 16 éve regisztrálták a domain-t.De a Trustpilot-on semmi, [link],
Bár ez utóbbi nem sok mindent jelent VoIP szolgáltatók terén,
Nymgo 1db az is negatív,
Callwithus szintén,
Callcentric pedig fent sincs.Az androidos alkalmazás nagyon a Linphone-ra emlékeztet.
Ettől függetlenül még jó is lehet.Köszi.
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
zagloba #28815 üzenetére
Én is teszteltem az elmúlt napokban a Groundwire-t, munkahelyi és otthoni wifi esetén jellemzően 30-60 ms a késés, 4g esetében 100 körül ingadozik +- 20 ms. A hangminőség nálam jó nettől függetlenül. Zoiperhez viszonyítok, eddig azt használtam, ott is jó, talán még jobb volt a hangminőség, de minimális késést nagyon sokszor hallottam.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zagloba #28815 üzenetére
Groundwire-t nálam kilövi a Mi Max, bármit teszek. Hívás minősége nagyon jó általában, viszont engem nem tudnak hívni így.
Most visszatettem a Zoiper 1.53-at, kiváló a hangminőség és folyamatosan megy.Szerk.
A gondom még mindig az autós bluetooth vele, ezért nem biztos, hogy marad. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
zagloba #28233 üzenetére
Nálam a régi, 1.53- as verzió van továbbra is.
Play beállítások? Nem kéne frissítenie, ha nincs engedve.
Ha a frissítés lehetőségét se akarod a playen látni, akkor Zipsigner-el újra alá kell íratni (apk másol, aláírat, régi töröl - gyorsítótár, adatok, apk -, új telepít). -
djfantom
tag
válasz
zagloba #26200 üzenetére
Nem mindenhól.Múlt évben árukisérőként melóztam.S volt pár falu ahol soför egyáltalán nemtudott beszélni nem h netezni.ő t mobilos volt.én telefonálni mindenhol tudtam. a net az változó volt településüggő.Volt ahol mindakettönknek volt net volt mikor nekem volt neki nem.De volt fordítva is.S ezekben az esetekben telefon mindenhól volt mindkettőnknek.3falu volt agol a tmobil semilyen szintet nem műk9d9tt,de a helyiek is mondták h csa a telenor,meg vodafon működik ott.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zagloba #26185 üzenetére
Csak egyet kell venned, ezekből választhatsz:
"ALAP NYUGATI VILÁG DÍJCSOMAG - 500 FT
Reenger felhasználók egymás között, hálózaton belül: 0 Ft percdíjon hívhatják egymást.
Rendeld meg a Nyugati világ díjcsomagot 30 napra 500 Ft-ért.
Tartalma: 125 perc Magyarország, EU és USA, Kanada, Ausztrália normál vezetékes vagy mobil irányokba: 4 Ft/perc díjért.EXTRA NYUGATI VILÁG DÍJCSOMAG - 4000 FT
Reenger felhasználók egymás között, hálózaton belül: 0 Ft percdíjon hívhatják egymást.
Rendeld meg a Nyugati világ díjcsomagot 30 napra 4000 Ft-ért.
Tartalma: 1000 perc Magyar, EU és USA, Kanada, Ausztrália normál vezetékes vagy mobil irányokba: 4 Ft/perc díjért." -
hukhl
csendes tag
válasz
zagloba #22811 üzenetére
A "sima" mobil hívással nincs baj, csak ha wifin keresztül voipet használok és úgy hívok mobilt akkor volt gond. (minőség illetve picit fázis késés volt a hangban), de nem otthoni nettel pl. munkahelyi, szépen muzsikál a voip. És az a kérdés akkor, hogy az otthoni net miért nem képes erre, mert a sávszélesség meg lenne rá... Illetve mobil nettel működnek-e rendes minőségben?
-
válasz
zagloba #22314 üzenetére
Nálam is a gmailben vannak a számok, nincs köze hozzá, hogy a sim-en vannak a számok vagy pedig a telefon memóriájában (gmail vagy egyéb accountban). Egyáltalán 2016-ban már szerintem nem nagyon használják a sim-en tárolt számokat (ilyen nagyitelefonokat kivéve).
A whatsappban egy accounthoz egy szám tartozik, és azon az egy számon tudsz küldeni és fogadni, függetlenül attól, hogy milyen módszerrel és hol tárolod a számaidat azon a telefonon. -
4Grider
félisten
válasz
zagloba #22134 üzenetére
Persze hogy használunk. Itt az a kérdés, hogy te milyet használnál. Csak 3G képessel a Vodafonenál (és másnál is) lehetnek problémák voip használatakor. Főleg vidéken 900 MHz-es hálózaton, ahol aztán simán lehet 100 ms körüli csomagkésés is. Voipra inkább 100 kbps környékére lassított ettől olcsóbb flottás mobilnet csomagot javasolnék dual sim-es készülékben (de lehet 4G-s mifiben is).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest