- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
MeTaL
tag
Bocsánat, most lehet, hogy hülye kérdések perce lesz, kérlek nézzétek el nekem. Feltelepíttem Workstation alá egy Winsrv 2016-ot DC-nek és szintén 2016-ra egy vcenter servert. Mindenképpen a valós fizikai címe kell hogy legyen a DC-nek (169.254.*.*.) vagy adhatok neki vhogy 192.168-as címet ? A hálózati beállításoknál beállítottam neki statikus 192.168-as cimet, de nem tudom pingelni, illetve az alapvető problémám hogy a vcenter servert nem tudom betenni domainba. vszínűleg pont ezért , mert nincsenek meg az alapvető beállítások, ezzel tisztában vagyok. Csak nem tudom hogy a domain controllernek rendes fizikai címet kell megadni vagy megadhatok neki 192.168-asat is ? Remélem érthető a kérdés.
Ott lesz a probléma gondolom hogy megadtam a DCnek egy ipcimet, de az nem válaszol.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Újszerű APPLE Macbook Pro 16" - M3 Pro - 18GB - 512GB SSD - 23 Ciklus - 100% akku -ezüst- 2+ év gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest