- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
MeTaL
tag
Bocsánat, most lehet, hogy hülye kérdések perce lesz, kérlek nézzétek el nekem. Feltelepíttem Workstation alá egy Winsrv 2016-ot DC-nek és szintén 2016-ra egy vcenter servert. Mindenképpen a valós fizikai címe kell hogy legyen a DC-nek (169.254.*.*.) vagy adhatok neki vhogy 192.168-as címet ? A hálózati beállításoknál beállítottam neki statikus 192.168-as cimet, de nem tudom pingelni, illetve az alapvető problémám hogy a vcenter servert nem tudom betenni domainba. vszínűleg pont ezért , mert nincsenek meg az alapvető beállítások, ezzel tisztában vagyok. Csak nem tudom hogy a domain controllernek rendes fizikai címet kell megadni vagy megadhatok neki 192.168-asat is ? Remélem érthető a kérdés.
Ott lesz a probléma gondolom hogy megadtam a DCnek egy ipcimet, de az nem válaszol.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest