Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    Nemi teszteles. Mivel meg mindig lehet valamennyi levego van a rendszerben, ezert egyelore nem rendesen prezentalva / kb exakt eredmenyekkel.

    szoba kb 18-20 fok. neztem firestrike extremet (4Kn szamol, multiGPU megy, hasznalja a cuccokat). idle gephaz 23 fok korul az intaken, viz 26-28, kilepo levego 26-28.

    load alatt viz 32-38 fok kozott a rendszerben (a harombol az egyik vizszenzor a harmadik radiban van ami kozvetlenul hideg levegot kap, mig a masik ketto a GPUkban), GPU_2 kb 62fokig ment egy kor alatt, GPU_1 (ez a masodik GPUrol kapja a meleget) olyan 68 fokig megy. CPU 60-62 kozott.

    A vezerles automata, de mivel a viz nagyon nem melegedett, igy a ventik nagyon nem kaptak feszt, tehat kb csendben teszi a dolgat. A ket extra radival majdnem masfelszeresere noveltem a feluletet, a felso ventik 200asra cserelesevel pedig jelentosen javitottam a gephaz szellozesen, ez negalja az effektet, hogy a 360as radirol korbe huzzak le a 200asok a meleget (nem ugy mint a 120asok).

    A cel az volt, hogy teljes terheles alatt elfogadhato hofokok legyenek csendben, ez sikerult. Tartostesztek meg jonnek, de nagyon ugy nez ki, hogy a jelenlegi gep szepen teszi a dolgat.

    elegedett vagyok.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák