Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BlackSoft
üzenetére
Az majd kijön idővel. Nekem a csöveken voltak ilyen buborékok, de kellett két hét is mire teljesen eltűntek.
Ismét légen. A durva az hogy halkabb lett idle.
Azért van hangja az Eheimnek is, nem véletlenül D5 a király. Persze load hangosabb a gép, de load nem sűrűn fog menni úgyse, meg sokáig se mert lecserélem a fenébe.
A másik, hogy a prociblokk alig volt meghúzva, nem sanyargattam a plexit direkt meg nem is érdemes megtépni. Ha megfogtam két ujjal a blokkot kicsit erősebben meghúztam simán eltávolodott a procitól, ugye rugós. Ehhez képest az alaplap úgy ki volt gömbölyödve mögötte mintha két proci lenne a slotba. De mondom egyáltalán nem volt meghúzva durvára. Úgyhogy kicsit átértékelődött bennem a hátlapok jelentősége.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért van hangja az Eheimnek is, nem véletlenül D5 a király. Persze load hangosabb a gép, de load nem sűrűn fog menni úgyse, meg sokáig se mert lecserélem a fenébe.
Grózi