Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Mobil flották
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Közben kiderült, hogy valami online tesztet szeretnének kitöltetni, amin nem lehet csalni, és elküldi az eredményt is, hogy ne kelljen a kiértékelésére se erőforrást allokálni. Találtam egyet (test4geeks), ami tűrhetőnek tűnt erre a célra, aztán meglátjuk, hogy jó-e nekik. Én személy szerint utálom az ilyeneket, de ha ez kell a menedzsmentnek, akkor ez van. Szerintem sok fejlesztőt csak elriasztanak ezzel, főleg ezekben a vérzivataros időkben, amikor már rablórömiznek a cégek a programozókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Synology RT6600AX Router
- Hibátlan, újszerű AMD Ryzen 5 5500GT AM4 BOX processzor gyári hűtőjével - 1 hét próbagarival! -
- Hibátlan, újszerű Corsair RM750x (2021) 80+ Gold full moduláris tápegység - Még 59 hó bolti gari! -
- Nvidia Quadro FX570
- Bontatlan EFFECT AUDIO X HIFIGO GRIFFIN IEM kábel - ConX Basic set - 3,5 mm
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest