Hirdetés
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
válasz
martonx
üzenetére
Szia!
Köszi, hogy szántál rá időt, és leírtad a véleményedet
.Amikor pár hónapja elkezdtem csinálni, még egyáltalán nem ismertem az MVC-t, a leendő (most már mostani) munkahelyemen viszont az kellett, úgyhogy ezért abban írtam. Újrakezdeni nem akartam, azóta csak néha-néha hozzányúlok, 1-2 dolgot változtatok. Tehát a project nagy része még inkább a munkához szükséges dolgok gyakorlása volt, mint munkán felüli önfejlesztés.
Egyébként sok dologban egyetértek veled (felesleges Autofac, Automapper, SQL), ezeket azért használtam, hogy megtanuljam a nulláról megcsinálni, nyilván ezek nélkül is simán működne.
Az SQL-t pedig valszeg le fogom cserélni, még gondolkozom, hogy simán egy file-ba szerializáljam, vagy használjak valamilyen NoSql databázist, ez tényleg adna valami újat, ami a jövőben hasznos lehet, nyilván ehhez a projecthez nem kell túlságosan elmélyedni benne, de legalább lenne róla fogalmam.
Abban is igazad van, hogy a javascript nem túl szép, illetve elég overkill ez a pár dolog miatt behúzni a jquery-t, illetve bootstrapet, de itt főleg a backend része érdekelt a dolognak, ennek ellenére lehet átírom ezeket is, nem árt, ha jobban átlátom ezeket.
Azure-on gondolkozom majd, de egyelőre elég nehezen látom át, mire is lenne szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.