- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
myckey
veterán
-
jarfa007
újonc
válasz
norby_42 #3716 üzenetére
Azt jól tudom, hogy az aptx LL-nek van a legkisebb késleltetése? Van egy fejhalgatóm, ami ezen csatlakozik és szuper, csak kezd megdögleni. A xiaomi tws-em pedig nagyon zavaró videóknál. Szemre biztos van 200-300 ms. Ezért is túrom a netet, de csak 100k huf körül találok, de nem akarom elhinni hogy egy ilyen régi szabvány ilyne drága.
Amit ajánlottál QCY T5-nél, hogy kell elképzelni a "65 ms game delay"-t ? Csak játékoknál vagy videóknál is tudja? 65 ms jól hangzik pláne ennyi pénzért. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
norby_42 #3600 üzenetére
Oké, de ez madzagmentes topik :)
Hibridekhez szerintem komoly tervezés kell, a "belehányunk 3 meghajtót a dobozba, azt' szóljon" jellegű megoldások ritkán sülnek el jól.
Ugyanakkor azért mindenképpen van jó dd és van (állítólag) egész jó 2BA is megfizethető, vagy legalább is belátható árkategoriában már. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
norby_42 #3587 üzenetére
Ennyire érdemes hinni a
fizetettreview-knak pont. Meg a sok sérültnek, alin vagy banggoodon.
Szerintem is retek a KZ, több fajtám volt, bár madzag nélküli egy se. Ha hibrid, a ZSR 2BA 1DD büntet. Lövésük sincs a kínaiaknak mit csinálnak. Ész nélkül, szemre koppintanak, de ezt valahol már feljebb leírtam -
patomi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest